- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #14.981
Yaa bendeee severim cipsi bende yiyemiorum canim
Yok canim korkma benim bi tanis hamisti ikinciye ilk cocugu 25 kiloydu bayagi aliodu onu kucagina kaldiriodu yani korkma tatlim arkadasina da cok uzuldum ya basi saolsun sabriniz versin allahh insallahKızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyoannemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.
Yok canim korkma benim bi tanis hamisti ikinciye ilk cocugu 25 kiloydu bayagi aliodu onu kucagina kaldiriodu yani korkma tatlim arkadasina da cok uzuldum ya basi saolsun sabriniz versin allahh insallah
Başınız sağolsun canım. Öyle ağrılar normal yorulunca. Ben işe başladığım ilk hafta bulanti raporum bittikten sonra yani karın ağrısından kivraniyodum akşamları sonra alıştıkça duzeldim. Hala bazen ağrıyor. Yani normal bir insandan çok daha fazla yoruluyoruz işte..Kızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyoannemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.
Benim dr da öyle dedi 12 haftada tahmin yürütülebilir ama en doğrusu 16.haftada dediKızlar 12. Haftada falan söylenen cinsiyete çok kaptırmayin kendinizi benim doktorun hem tecrübesi var hem elinde 4 boyutlu ultrason ama yine de yanildi. Kız dedi erkekmis meğer yani ama ben yine de alışveriş yapmak için 20. haftada ayrıntılı ultrasonu beklicem ondan sonra alırım artık mavili pembeli her neyse
Sen ben biz ne kadar dersek diyelim arkadaşım paylaşmaya zikretmeye devam ediliyor ama gerçekten anlamıyorum alabilen var alamayan var bulabilen bulamayan var düşünmek gerek biraz çocuk değiliz!!Daha bugun basladim 1 bas donmesi 2 bulanti yatakta kivraniyorum esim gelsin de biseyler yedirsin diye acliktan da olcem
Kizlar aserdigimiz seyleri lutfen zikretmeyelim .Baska arkadaslar zor durumda kalabilir .Aksam bir arkadas sohbette okuduğu seyi asermisti
Başınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyümKızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyoannemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.
Yok canim Allah korur melekler korur onu buna gercekten inaniorum bebisini Allaha emanet et hic bise olmazzSaolasın cnm. Bende pimpiriklenmek istemiyorum ne kötü şartlarda hamilelik geçiren kadınlarımız var diye ama, ağrım olunca korktum
Ay canim yaaa agladigina gore gercektenn cok onemli uzulmeee yaaa canim isteee her yerdeee bi cekemeyen ayak kaydiran tipler var allah islah etsin Allah sorar goz yasinin hesabiniBaşınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyüm
Başınız sağolsun canım. Öyle ağrılar normal yorulunca. Ben işe başladığım ilk hafta bulanti raporum bittikten sonra yani karın ağrısından kivraniyodum akşamları sonra alıştıkça duzeldim. Hala bazen ağrıyor. Yani normal bir insandan çok daha fazla yoruluyoruz işte..
Başınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyüm
Aynen öyle canım bizim için iyi olacaktı yani biz öyle düşünüyorduk eşimle ama olmadı bu fırsat üçüncü kez çıkmıştı karşımıza dilekçemizi kabul ettirmediler rabbim parmağı olan herkesten hesap sorsun çok ağladım elbet bu halimde ahlarımın hesabı sorulur rabbim büyükAy canim yaaa agladigina gore gercektenn cok onemli uzulmeee yaaa canim isteee her yerdeee bi cekemeyen ayak kaydiran tipler var allah islah etsin Allah sorar goz yasinin hesabini
Güya öyle olduğu için vermek istememiş buranın başı onu vermem alacaksanız şu alın o huzur bozuyo demiş.. huzur bozarsa bozsun benim hayatım geleceğim söz konusu çocuklarımın geleceği rabbim bilir tabi belki böylesi daha hayırlı ama çok istemiştik çok isteyince olmuyo işte istemesinide bilmek gerek tabiBi kapı kapanır, bi kapı açılır canım. Çok üzme kendini, eşin ekmeğini taştan çıkaran bi adamsa, daha güzel fırsatlar yaratır inşallah..
Tayin meselesimi yurtdisi gorevi filanmi canimAynen öyle canım bizim için iyi olacaktı yani biz öyle düşünüyorduk eşimle ama olmadı bu fırsat üçüncü kez çıkmıştı karşımıza dilekçemizi kabul ettirmediler rabbim parmağı olan herkesten hesap sorsun çok ağladım elbet bu halimde ahlarımın hesabı sorulur rabbim büyük
Sağolasın İnşallah canımMerhaba canım gözünaydın iyi çıkmış ultrason kanda da umarım bir problem çıkmaz inşallah
3 saat arayla canim.Aman dikkat et canım wc filan kalkacak olursan yavaş yavaş kalk olur mu tutunarak git benimde azaldı çok şükür umarım bu haftadan sonra tamamen biter birde vitaminleri kaç saat ara ile alıyorsun
Canim agir kaldirma ilerleyen haftalarda bile kanama olabilir .Esya tasima itme cekme uzanma bunlara dikkat etmeliyiz .Basiniz sagolsun arkadasina sabir versin Allah .Gitmedigin iyi olmus psikolojin olumsuz etkilenirdi.Kızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyoannemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?