2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyo annemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.

Yok canim korkma benim bi tanis hamisti ikinciye ilk cocugu 25 kiloydu bayagi aliodu onu kucagina kaldiriodu yani korkma tatlim arkadasina da cok uzuldum ya basi saolsun sabriniz versin allahh insallah

Yok canim korkma benim bi tanis hamisti ikinciye ilk cocugu 25 kiloydu bayagi aliodu onu kucagina kaldiriodu yani korkma tatlim arkadasina da cok uzuldum ya basi saolsun sabriniz versin allahh insallah

Saolasın cnm. Bende pimpiriklenmek istemiyorum ne kötü şartlarda hamilelik geçiren kadınlarımız var diye ama, ağrım olunca korktum

Başınız sağolsun canım. Öyle ağrılar normal yorulunca. Ben işe başladığım ilk hafta bulanti raporum bittikten sonra yani karın ağrısından kivraniyodum akşamları sonra alıştıkça duzeldim. Hala bazen ağrıyor. Yani normal bir insandan çok daha fazla yoruluyoruz işte..

Benim dr da öyle dedi 12 haftada tahmin yürütülebilir ama en doğrusu 16.haftada dedi

Sen ben biz ne kadar dersek diyelim arkadaşım paylaşmaya zikretmeye devam ediliyor ama gerçekten anlamıyorum alabilen var alamayan var bulabilen bulamayan var düşünmek gerek biraz çocuk değiliz!!

Başınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyüm

Ay canim yaaa agladigina gore gercektenn cok onemli uzulmeee yaaa canim isteee her yerdeee bi cekemeyen ayak kaydiran tipler var allah islah etsin Allah sorar goz yasinin hesabini

İnşllah öyledir canım, saolasın. Alt karın, bebeğimin olduğu yer ağrıyınca korktum.

Bi kapı kapanır, bi kapı açılır canım. Çok üzme kendini, eşin ekmeğini taştan çıkaran bi adamsa, daha güzel fırsatlar yaratır inşallah..

Kızlar kötü haberlere üzüldüm Allah sabır versin.. benmde bugün kontrolüm vardı cinsiyeti öğrenirmyz dedik ama göstermedi kerata doktorumda haftaya tekrar bakalım kesin konuşalım dedi tahmin etti sanırım ama paylaşmadı.. hayrlısı bakalım bir hafta daha merak edicez..

Ay canim yaaa agladigina gore gercektenn cok onemli uzulmeee yaaa canim isteee her yerdeee bi cekemeyen ayak kaydiran tipler var allah islah etsin Allah sorar goz yasinin hesabini
Aynen öyle canım bizim için iyi olacaktı yani biz öyle düşünüyorduk eşimle ama olmadı bu fırsat üçüncü kez çıkmıştı karşımıza dilekçemizi kabul ettirmediler rabbim parmağı olan herkesten hesap sorsun çok ağladım elbet bu halimde ahlarımın hesabı sorulur rabbim büyük

Kızlar dün akşam saat 4 ten 9:30 a kadar istifra ettim ki ben son noktaya gelene kadar çıkaramam ve ishalde var eşim gelince gittik acile bulantı serumu taktılar idrarda +3 keton çıktı kadın doğum aciline yönlendirdiler ordaki doktorda bulantı hapı yazdı ve bebeğime baktı çok şükür bişey yoktu +3 keton ne diye sordum çok fazla istifra etmişsin vücut bişey bulamayıp yağdan yakmaya başlamış dedi bol bol tuzlu ayran iç dedi. Ama bugün ilacı alır almaz aç karnına geri başladı bu defa çıkaramıyorum ama midem ağzımda sürekli mahvoldum. Allahım hamileliğin başından beri bunu çekenlere iyi sabır vermiş.

Bi kapı kapanır, bi kapı açılır canım. Çok üzme kendini, eşin ekmeğini taştan çıkaran bi adamsa, daha güzel fırsatlar yaratır inşallah..
Güya öyle olduğu için vermek istememiş buranın başı onu vermem alacaksanız şu alın o huzur bozuyo demiş.. huzur bozarsa bozsun benim hayatım geleceğim söz konusu çocuklarımın geleceği rabbim bilir tabi belki böylesi daha hayırlı ama çok istemiştik çok isteyince olmuyo işte istemesinide bilmek gerek tabi

Tayin meselesimi yurtdisi gorevi filanmi canim

Aman dikkat et canım wc filan kalkacak olursan yavaş yavaş kalk olur mu tutunarak git benimde azaldı çok şükür umarım bu haftadan sonra tamamen biter birde vitaminleri kaç saat ara ile alıyorsun
3 saat arayla canim.
Canim agir kaldirma ilerleyen haftalarda bile kanama olabilir .Esya tasima itme cekme uzanma bunlara dikkat etmeliyiz .Basiniz sagolsun arkadasina sabir versin Allah .Gitmedigin iyi olmus psikolojin olumsuz etkilenirdi.

sonsuzzz canım başınız sağolsun rabbim ailesine sabır versin hemen uzan ve ayaklarının altına yastık koy canım bol bol dinlen için rahat olsun birşey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…