2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa istisnalar kaideyi bozmaz canim ya bizim orda 45 yaslarinda bi kadin adet olamiorum die doktora gidio doktor dioki menepoza girmissin kac ay sira kadin hamile oldugunu ogrenio isteee
Ciddi misin banada erken menopoz tüp bebek bile olmaz demişlerdi oldu çok şükür bazen rakamlar ysnılıtıyır daha doğrusu rabbim isterse veriyor

Merhaba kızlar maşallah sohbet muhabbet aşerenler, ev taşıyanlar, bulantılar ... şaka gibi 4 ay bitecek neredeyse yolu yarıladık sayılır

Ben çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum akmıyor ama sanırım sinüslerin dolmuş ne zaman aşağı doğru eğilsem başım zonkluyo kayınpeder papatya verdi suyu kaynatıp içine at sonrada onu nefesinle içine çek burnun açılır rahat nefes alırsın baş ağrın geçer dedi umarım geçer

Aktar mi kayinpederin canim

Kızlar bu demir ilacı beni mahvetti. Hem kabızlık yaptı hemde bulantı. Birde gece yatmadan içip yatıyorumki sabaha kadar emilsinde beni rahatsız etmesin diye.

İnşallah geçer canım baş ağrısı benim gece yine ağrıdı ama sabaha birşeyim kalmadı şükür senin griptendir şifa olsun

Kızlar bu demir ilacı beni mahvetti. Hem kabızlık yaptı hemde bulantı. Birde gece yatmadan içip yatıyorumki sabaha kadar emilsinde beni rahatsız etmesin diye.
Canım limon yiyebiliyorsan demir ilacı arkası limon tüket ki bulantın olmasın

Benim pappa 2,64 ama bebek her seferinde 7-10 gün önde çıkıyor erken döllenme falan da mümkün değil yani adetliydim o zaman.

Kızlar 12. Haftada falan söylenen cinsiyete çok kaptırmayin kendinizi benim doktorun hem tecrübesi var hem elinde 4 boyutlu ultrason ama yine de yanildi. Kız dedi erkekmis meğer yani ama ben yine de alışveriş yapmak için 20. haftada ayrıntılı ultrasonu beklicem ondan sonra alırım artık mavili pembeli her neyse

Benim pappa 2,64 ama bebek her seferinde 7-10 gün önde çıkıyor erken döllenme falan da mümkün değil yani adetliydim o zaman.

Benim yumurtlama erken oldu hep erken olur zaten 9. Gun olur ordan 3 gun bi eklendi başından beri. Simdide gununden 2 gun onde. Sat 20 ekim ama 15 e kadar geriledik bakalim. Demek ki bu tez biraz dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…