2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sağlıkla gelsın tosuncuk :) Ah sıze su cinsiyet söyleyen doktorları coook seviyorum ya :) sizinkileri öğrenmek bu kadar muhteşemse kendımınkınde ne yapıcam Acep :)

Canım bunda da vardır bir hayır bilmeyiz derler ya her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır üzme kendini belki çok daha güzel bir fırsat olucak eşinin
Evet canım eşim her yıl oluyo seneye olur belki deyince içim rahatladı belki seneye kısmet olur hamilelik vs ev taşımak yerleştirmek zor olacaktı me bilim kendimi öyle motive ediyorum hayırlısı olsun en çokta eğer o kişi önümüze taş koyduysa ona üzüldüm kimseyi kırmadık incitmedik ortalık karıştırmadık personel olarak sevilen biri eşim ama demekki çekemeyenler var eğer doğruysa iğne ucu kadar hakkımız varsa helal etmiyoruz sebep olanlara beni bu halimle çokkkk üzdüler saatlerce ağladım ücra köşelerde dağ başlarında görev yapmaktan bıktık senelerce aylarca ayrı kaldığımız oldu iki çocuk biri kucakta çok iyi olacaktı bizim için ama olmadı umarım şans bize yeniden güler

Branş değiştirecektik canım merkezlerde Olucaktık artık ama kısmet olmadı seneye denicez şansımızı eşim her yıl olduğunu söyledi belkide bebeğimiz şans getirir bize
Hayirlisi insallah canim yaaa insallah seneye olurda bebeginizin sansina uzulme canim bisey olmuo daha iyisi olacagi icindir ole dusun

Her şerde vardır bir hayır tatlım ya da zamanı vardır belki bozma moralini lütfen.
Öyle canım rabbim bilir en iyisini ama insanoğluyuz üzülüyoruz işte buraya tayin oluncada çook ağlamıştım istemeyerek gönderdiler bizi ama maddi açıdan burda toparladık dağ başında bi yer mahrumiyet bölgesi ama toparladık şükür ağladım ama iyiki gelmişiz dedim belki bundada iyiki gitmemişiz diyecem ama insan üzülüyo işte

Eslerimiz ayni meslegi yapiolar canim ordan biliorum ki ben eger seviliyorsan ustlerin tarafindan islerini duzgun yapiosan cekemeyen kiskanan kisiler cok oluor her meslekte belki boledir ama bu meslekte daha fazla oldugunu dusunuorum

Gözünaydın canım sonuçlarınız iyi çıkmış bir prensimiz daha geliyor

Evet canim yuksekovada oleydi alisio insan herseye allah canlarina saglik versinde insallah herseyi duzene koyarlar canim ya

Eslerimiz ayni meslegi yapiolar canim ordan biliorum ki ben eger seviliyorsan ustlerin tarafindan islerini duzgun yapiosan cekemeyen kiskanan kisiler cok oluor her meslekte belki boledir ama bu meslekte daha fazla oldugunu dusunuorum
Zaten üstümüz taş koydu canım neymiş eşimi vermezmiş alacaksa merkez şunu alsın demiş güya o kişi huzur bozuyo Muş onu alın demiş ama Hasan’ı vermem demiş bizde merkeze gidemiyoruz hep sanki geleceğimiz iki dudağın arasında başkaları bizim yerimize karar veriyo bile biz bilmeden sormuyorlar bile

Off ole canim sevilmekte sıkıntı olur olmus yaaa kotu olan yolunu buluo bakiorumda Allah kotulerden etmesin canim insallah seneyeee bebisinde dogar toparlanir gidrrsiniz canin benin

Yani birde olayları birde buradan bak hayırlısı canım genelde özel sektörde döner böyle birbirini kayırma daha çok yalakaları seçerler diye biliyordum demek ki devlet sektöründe de varmış hayret ettim

Evet canim yuksekovada oleydi alisio insan herseye allah canlarina saglik versinde insallah herseyi duzene koyarlar canim ya
İnşallah canım üç kez önümüze çıktı bu fırsat bu sonuncusu en oluruydu ama olmadı burası ilçe adı altında köy dağ başında çocukların aktivitesi yok bakıyorum kimilerineçocukları yüzme kursunda futbol basketbol bunın gibi bi çok aktivite de bizimki 9 yaşında denize ayağını sokmaya korkuyor herşeyden bi haber napalım canları sağolsun belki başka güzel kısmet çıkar karşımıza

Haset insanlar her yerde canim maleseff
Evet ya haset iş bitirici yalaka ki o yalaklardan çok çektim ben zincir otellerin birinde çalıştım tam beni seçecekleri göreve yeni gelen yalaka birisine vermişlerdi nefret ettim özel sektörden kız müdürün ayakkabısını ay x hanım toz olmuş sileyim der silerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…