- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.001
Geçmiş olsun canım mideni boş bırakma olur muKızlar dün akşam saat 4 ten 9:30 a kadar istifra ettim ki ben son noktaya gelene kadar çıkaramam ve ishalde var eşim gelince gittik acile bulantı serumu taktılar idrarda +3 keton çıktı kadın doğum aciline yönlendirdiler ordaki doktorda bulantı hapı yazdı ve bebeğime baktı çok şükür bişey yoktu +3 keton ne diye sordum çok fazla istifra etmişsin vücut bişey bulamayıp yağdan yakmaya başlamış dedi bol bol tuzlu ayran iç dedi. Ama bugün ilacı alır almaz aç karnına geri başladı bu defa çıkaramıyorum ama midem ağzımda sürekli mahvoldum. Allahım hamileliğin başından beri bunu çekenlere iyi sabır vermiş.
Canım bunda da vardır bir hayır bilmeyiz derler ya her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır üzme kendini belki çok daha güzel bir fırsat olucak eşininBaşınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyüm
Canım patatesleri tost makinesinde dilimle kızart cips yerine olmaz mıBi gün gerçek manada aşerirsem bakayım :) bence benimki aşerme değil. Normalde neyi çok seviyorsam onu çok istiyorum çünkü hala. Bi tek normalde cips çok yerdim şimdi onu yiyemiyorum zararlı diye :)
Ay bi arkadasim vardi hamile kaldigi aydan asermeye basladi (sozde) ay gece canim sunu bunu istio dio carsiya gonderiomus biraz abartti yani adam artik dioki sen daha dogurma olan bana oluo ama her gun bise istiodu yaa kiz sora ta bi aldi 35 kiloyu
Bende doktoruma sorucam inşallah unutmazsam merak ettimPappa korkutucu sekilde yuksek canim ya. Birde benim sehir değiştirme durumundan o doktoru bi faha gormeyecegim yani bi sure gidemeyecegim yoksa direk gider kafam rahat olurdum
Ewet yaaa acayip aldiÇok kötü kilo almış arkadaşın canım o bence bilerek eziyet etmiş
Soru sorulunca cevap verdim kendi kendime anlatmadım ya üstelik bütün müslümanların bildiği şeyler bunlar ben korku hikayesi anlatmadım ya sadece korunma yolları anlattım , burda kim bana soru sorsa ve ya bir sıkıntısı olsa ben her zaman bildiğimi soylerim bilmezsen diğer bilen arkadaşlar cevaplasin diye beklerim .
Canım patatesi dilimle tuzla yuvarlak yuvarlak kes tost makinesinde kızart baharatta koyabilirsinYaa bendeee severim cipsi bende yiyemiorum canim
Bence kendisine kötülük yapmış arkadaşın yazıkEwet yaaa acayip aldi
Kızlar bende kötü haberler üstüste geliyor. Çok yakın arkadaşımın eşini kaybettik. Yanına gidemiyorum kesinlikle gelmesin yeğenimiZe bi şey olursa dayanamam diye, yanına da gidemedim, cenaZeye de gidemeyeceğim. Çok moralim bozuk. Sıkıntıdan bugün temizlik yaptım, banyoyu indirdim aşağı su döke döke. Şimdi alt karnım ağrıyoannemle pazara gittim biraz ağır taşımış olabilirim bu haftada bebeğe bi şey olur mu sizce? doktor randevum salı günü.
Hayırlısı canım haftaya belli eder kendisini merak etmeKızlar kötü haberlere üzüldüm Allah sabır versin.. benmde bugün kontrolüm vardı cinsiyeti öğrenirmyz dedik ama göstermedi kerata doktorumda haftaya tekrar bakalım kesin konuşalım dedi tahmin etti sanırım ama paylaşmadı.. hayrlısı bakalım bir hafta daha merak edicez..
Tabi ya okadar abartmanin sonu bole olur canimBence kendisine kötülük yapmış arkadaşın yazık
Başınız sağolsun canım dinlen bence geçmezse doktora bi görün bende bugün kötü bi haber aldım eşimin işiyle ilgili beklediğimiz bi gelişme vardı çok istemiştik çok uğraştı eşim olması için olmadı bide taş koyanlar var yinede gğnah almak istemem ama resmen geleceğimizle oynadılar çok moralim bozuk 2 saat önce eşim olmadı işimiz dedi 2 saattir ağlıyorum çok kötüyüm
Canim ya tost makinasi alcam yok tost makinam malesef hangi marka onerirsinizCanım patatesi dilimle tuzla yuvarlak yuvarlak kes tost makinesinde kızart baharatta koyabilirsinsonsuzzz sende dene canım emin ol cips yemezsin
Fırında da olur canım patates yoksa mesela bal kapağı ile de yapıyorlar bana era marka hediye geldi memnun kaldım ızgarası çıkıyor yağı yıkabiliyorsun hiç olmazsa makinede elde bence markadan çok bu özelliğini bak olur muCanim ya tost makinasi alcam yok tost makinam malesef hangi marka onerirsiniz
Tamam canim bakicam yakin zamandaFırında da olur canım patates yoksa mesela bal kapağı ile de yapıyorlar bana era marka hediye geldi memnun kaldım ızgarası çıkıyor yağı yıkabiliyorsun hiç olmazsa makinede elde bence markadan çok bu özelliğini bak olur mu
Ben de arzum delux tostcum var granit cok memnunum .Canim ya tost makinasi alcam yok tost makinam malesef hangi marka onerirsiniz
Nekadara almistin canimBen de arzum delux tostcum var granit cok memnunum .
Ayy canım ya haftan da büyük ama hala nasıl bu kadar bulanıyorsun valla kendimden iyice korkmaya başladım inşallah hemen atlatırsınKızlar dün akşam saat 4 ten 9:30 a kadar istifra ettim ki ben son noktaya gelene kadar çıkaramam ve ishalde var eşim gelince gittik acile bulantı serumu taktılar idrarda +3 keton çıktı kadın doğum aciline yönlendirdiler ordaki doktorda bulantı hapı yazdı ve bebeğime baktı çok şükür bişey yoktu +3 keton ne diye sordum çok fazla istifra etmişsin vücut bişey bulamayıp yağdan yakmaya başlamış dedi bol bol tuzlu ayran iç dedi. Ama bugün ilacı alır almaz aç karnına geri başladı bu defa çıkaramıyorum ama midem ağzımda sürekli mahvoldum. Allahım hamileliğin başından beri bunu çekenlere iyi sabır vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?