2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım mideni boş bırakma olur mu

Canım bunda da vardır bir hayır bilmeyiz derler ya her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır üzme kendini belki çok daha güzel bir fırsat olucak eşinin

Bi gün gerçek manada aşerirsem bakayım :) bence benimki aşerme değil. Normalde neyi çok seviyorsam onu çok istiyorum çünkü hala. Bi tek normalde cips çok yerdim şimdi onu yiyemiyorum zararlı diye :)
Canım patatesleri tost makinesinde dilimle kızart cips yerine olmaz mı

Çok kötü kilo almış arkadaşın canım o bence bilerek eziyet etmiş

Sizin cin çarpması gibi alacakaranlık hikayelerinizi okumaya gelmiyorum buraya kusura bakmayın, soruluyorsa da özelden cevaplarsınız. Burası falcılık, fetvalık gibi bir site veya grup sayfası olarak değil; sağlık ve bilimleri ile ilgili olarak anne adaylarının yaşadığı tecrübelerini birbiriyle paylaştığı, psikolojiye olumsuz etkilerinin en az olması gerektiği hassas dönemlere belki de birbirine destek olacak bir grup insanın paylaşım yaptığı sayfadayız. Genel bölümde belki bunları yazarsanız benim gibi düşünen insanlara da saygı gösterdiğinizi düşünürüm. Yok aksi haliyle devam ederseniz mesaj engelleme durumu varsa mesajlarınızı engelleme konforunu kullanacağım. Saygımla.

Başın sağolsun. Dinlen canım bol bol. Bu haftalarda iç karnımız rahmimiz daha hızlı büyüdüğü için normal bence rahat ol tatlım.

Hayırlısı canım haftaya belli eder kendisini merak etme

Her şerde vardır bir hayır tatlım ya da zamanı vardır belki bozma moralini lütfen.

Canim ya tost makinasi alcam yok tost makinam malesef hangi marka onerirsiniz
Fırında da olur canım patates yoksa mesela bal kapağı ile de yapıyorlar bana era marka hediye geldi memnun kaldım ızgarası çıkıyor yağı yıkabiliyorsun hiç olmazsa makinede elde bence markadan çok bu özelliğini bak olur mu

Ayy canım ya haftan da büyük ama hala nasıl bu kadar bulanıyorsun valla kendimden iyice korkmaya başladım inşallah hemen atlatırsın

Slm. Kızlar biz şimdi hastaneden geldik bebeğim %100 erkek dedi dr 12+5 ama bir hafta önden gidiyoruz13+5çıktı ultrasyonda bu arada ense kalınlığı testinde bir saatten fazla ultrasyonda kaldım sizde de böyle mi oldu çok şükür her şey yolunda 3 gün sonra kan testimiz çıkacak bizde durumlar böyle☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…