2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yumurtlama erken oldu hep erken olur zaten 9. Gun olur ordan 3 gun bi eklendi başından beri. Simdide gununden 2 gun onde. Sat 20 ekim ama 15 e kadar geriledik bakalim. Demek ki bu tez biraz dogru
Pappa düşük benim ama bebek onden gidiyor ama pappasi düşük o yüzden bende tutmadı o tez sanirim

Gerçekten mi benim kesin erkek dedi artık tekrar sormam kadına gına geldi zaten nifty testinde ortaya çıkar en güzeli son aylarda almak çünkü şimdi alsak bizimkiler yaz çocuğu o yüzden gerek Yok Yen'i güzel şeyler hep karşımıza çıkacak aklımız onlarda kalacak

Evet canım ben genel olarak 7. Ay civarı almayı düşünüyorum karnım çok sismeden hem de doğuma yakın... Ama sana 14 civarı da erkek demişti yanılıyor muyum? Yoksa sonsuzz a mi öyle demişti acaba

Bizimki azicik bilimsel azicik kocakari lafiyla ilerliyor bakalim Ama aserseydim cok sevinecekti galiba. Cok mutsuz o konuda. Hayali bu degildi bence. Ben isteyecektim o yiyecekti olmadi

Evet canım ben genel olarak 7. Ay civarı almayı düşünüyorum karnım çok sismeden hem de doğuma yakın... Ama sana 14 civarı da erkek demişti yanılıyor muyum? Yoksa sonsuzz a mi öyle demişti acaba
Sanırım 12. Haftada dedi birde 14 haftada ben sordum kesin demişti canım renkli olarak bakmıştı önümüzdeki hafta inşallah şu nifty testi olucam orada kesin çıkar sağlıklı olsunda cinsiyet umrumda bile değil

Kızlar bu demir ilacı beni mahvetti. Hem kabızlık yaptı hemde bulantı. Birde gece yatmadan içip yatıyorumki sabaha kadar emilsinde beni rahatsız etmesin diye.
Daha bugun basladim 1 bas donmesi 2 bulanti yatakta kivraniyorum esim gelsin de biseyler yedirsin diye acliktan da olcem

Kizlar aserdigimiz seyleri lutfen zikretmeyelim .Baska arkadaslar zor durumda kalabilir .Aksam bir arkadas sohbette okuduğu seyi asermisti

Kontrole gitmedim daha ama gidince kesin soracagim. Ben korkmustum 2.5 ustu kotu diye. Ama papp a yuksek olup anomali gelisen gebeye rastlanmamis. Risklerimin hepsi de 10000 de 1 filan bi tek yas riski 987 de 1
Yanlış anlama canım da bu gibi şeylere takılma olur mu kendi kendine yersin zaten hamileyiz doktorlarımız zaten takip ediyor onlar farkederler değil mi

Baş dönmen geçmedi mi canım Of eşin çok mu geç geliyor

Birazdan gelcek gecmedi canim ustune agri eklendi
Aman dikkat et canım wc filan kalkacak olursan yavaş yavaş kalk olur mu tutunarak git benimde azaldı çok şükür umarım bu haftadan sonra tamamen biter birde vitaminleri kaç saat ara ile alıyorsun

Yanlış anlama canım da bu gibi şeylere takılma olur mu kendi kendine yersin zaten hamileyiz doktorlarımız zaten takip ediyor onlar farkederler değil mi

Pappa korkutucu sekilde yuksek canim ya. Birde benim sehir değiştirme durumundan o doktoru bi faha gormeyecegim yani bi sure gidemeyecegim yoksa direk gider kafam rahat olurdum

Bi gün gerçek manada aşerirsem bakayım :) bence benimki aşerme değil. Normalde neyi çok seviyorsam onu çok istiyorum çünkü hala. Bi tek normalde cips çok yerdim şimdi onu yiyemiyorum zararlı diye :)

Bizimki azicik bilimsel azicik kocakari lafiyla ilerliyor bakalim Ama aserseydim cok sevinecekti galiba. Cok mutsuz o konuda. Hayali bu degildi bence. Ben isteyecektim o yiyecekti olmadi
Ay bi arkadasim vardi hamile kaldigi aydan asermeye basladi (sozde) ay gece canim sunu bunu istio dio carsiya gonderiomus biraz abartti yani adam artik dioki sen daha dogurma olan bana oluo ama her gun bise istiodu yaa kiz sora ta bi aldi 35 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…