- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #15.041
İnşallah canım üç kez önümüze çıktı bu fırsat bu sonuncusu en oluruydu ama olmadı burası ilçe adı altında köy dağ başında çocukların aktivitesi yok bakıyorum kimilerineçocukları yüzme kursunda futbol basketbol bunın gibi bi çok aktivite de bizimki 9 yaşında denize ayağını sokmaya korkuyor herşeyden bi haber napalım canları sağolsun belki başka güzel kısmet çıkar karşımıza
Allah yardımcınız olsun canım Doğuda görev yapmak çok zorYaa canimm bilirimmm oralarda cocugunu duzgun bi sekilde okula gonderebiliosan ne mutlu ben baris doneminde gittigim halde anneler korkarak gonderiolardi okula haklisin market bulmak sıkntı pazar yok zaten
Ayy Allah o kadar da dusurmesin is icin canim ya birazda gurur ya yalakalik nedir ay cok guldum yaaaEvet ya haset iş bitirici yalaka ki o yalaklardan çok çektim ben zincir otellerin birinde çalıştım tam beni seçecekleri göreve yeni gelen yalaka birisine vermişlerdi nefret ettim özel sektörden kız müdürün ayakkabısını ay x hanım toz olmuş sileyim der silerdi
Devlettede oluyo canım sevilen biri olduğu için vermemiş güya başımızdaki tabi işlerini yapacak başka bilgili adam yok eşim 18 senedir bu meslekte daha bir kere merkezde oturmadık hep dağ başı hep köy sosyallik sıfır olan yerde çalıştı gün yüzü görmedi adam böyle bir fırsatı değerlendiremedik olabilme ihtimali %99 du ama neymiş Hasan’ı vermezmiş hasana soran yok bakalım ne istiyo dilekçe verdiğine göre gitmek istiyo sen onun kararına niye saygı duymuyorsun 100 de 100 bile olsa işimiz kaderimiz birinin iki dudağının arasındaYani birde olayları birde buradan bak hayırlısı canım genelde özel sektörde döner böyle birbirini kayırma daha çok yalakaları seçerler diye biliyordum demek ki devlet sektöründe de varmış hayret ettim
Hayırlısı inşallah canım bakalım rabbim o günleri göstersin inşallahOff ole canim sevilmekte sıkıntı olur olmus yaaa kotu olan yolunu buluo bakiorumda Allah kotulerden etmesin canim insallah seneyeee bebisinde dogar toparlanir gidrrsiniz canin benin
Sigarasını yakardı sonra küllük tutardı bir gün ofise çağırdılar beni gece shiftten çıktım sabah sabah uykusuz çıktım ofise müdüre ayna tutmuş müdürde kaşını bıyığını alıyordu cımbızla dedim sabah sabah uykusuz sanırım rüya görüyorumAyy Allah o kadar da dusurmesin is icin canim ya birazda gurur ya yalakalik nedir ay cok guldum yaaa
İnşallah hiç ummadığınız anda tayininiz çıkar canım rabbimin vardır bir bildiğiDevlettede oluyo canım sevilen biri olduğu için vermemiş güya başımızdaki tabi işlerini yapacak başka bilgili adam yok eşim 18 senedir bu meslekte daha bir kere merkezde oturmadık hep dağ başı hep köy sosyallik sıfır olan yerde çalıştı gün yüzü görmedi adam böyle bir fırsatı değerlendiremedik olabilme ihtimali %99 du ama neymiş Hasan’ı vermezmiş hasana soran yok bakalım ne istiyo dilekçe verdiğine göre gitmek istiyo sen onun kararına niye saygı duymuyorsun 100 de 100 bile olsa işimiz kaderimiz birinin iki dudağının arasında
Ben tam Doğuda değilim kilisteyim Kilis’in dağ başında bi ilçesi ilçedekiler bile köy diye bahsediyor ilçe demeye bin şahit ister napalım hakkımızda hayırlısıYaa canimm bilirimmm oralarda cocugunu duzgun bi sekilde okula gonderebiliosan ne mutlu ben baris doneminde gittigim halde anneler korkarak gonderiolardi okula haklisin market bulmak sıkntı pazar yok zaten
Öyle canım hayırlısı hakkımızda üzülme artık herşeyde vardır bir hayırBen tam Doğuda değilim kilisteyim Kilis’in dağ başında bi ilçesi ilçedekiler bile köy diye bahsediyor ilçe demeye bin şahit ister napalım hakkımızda hayırlısı
Evet canım zaten ona inanıyorum ya ondan biraz içim rahatİnşallah hiç ummadığınız anda tayininiz çıkar canım rabbimin vardır bir bildiği
Eee yalakalikla gelenin saltanati cokk surmezz canimm ama ole deme hic bi insan sebepsiz cikmio karsimiza bakk karnindaki bebisiniz var onun icinn herseye deger canimm benimmn mudurlugu bosverr anne oluosunnnSigarasını yakardı sonra küllük tutardı bir gün ofise çağırdılar beni gece shiftten çıktım sabah sabah uykusuz çıktım ofise müdüre ayna tutmuş müdürde kaşını bıyığını alıyordu cımbızla dedim sabah sabah uykusuz sanırım rüya görüyorumama değil sonra bu kızımız otelin diğer x zincirine müdür oldu tabi orada yalakalık yapamadı 5 ay sonra şutlandı ah ah ben gitseydim belkide eşimle evlenmeyecektim bütün kaderimi değiştirdi o kız
Öyle buna argo birşey var cuk diye oturuyor orası öylede oraya gitseydim oradan Rusya'ya gitme gibi bir hayalim vardı kariyer için neyse sağlık olsun evet bebişim var şükürEee yalakalikla gelenin saltanati cokk surmezz canimm ama ole deme hic bi insan sebepsiz cikmio karsimiza bakk karnindaki bebisiniz var onun icinn herseye deger canimm benimmn mudurlugu bosverr anne oluosunnn
Sennn Allhin izniylee cocukta yaparsin kariyerdeee bebisinin uguruyla insallah en guzel yerlere gelirsin bitanemÖyle buna argo birşey var cuk diye oturuyor orası öylede oraya gitseydim oradan Rusya'ya gitme gibi bir hayalim vardı kariyer için neyse sağlık olsun evet bebişim var şükür
İnşallah canım ama turizm çok kötü maalesef çevremdeki hemen turizmci ve işsiz ne yazık ki bir iki kişide yurtdışına gitti bir yolunu bulup benim çok zor artık bu meslekte ilerlemek çalışmak bakalım zaman bize ne gösterecekSennn Allhin izniylee cocukta yaparsin kariyerdeee bebisinin uguruyla insallah en guzel yerlere gelirsin bitanem
İnşallah canım ama turizm çok kötü maalesef çevremdeki hemen turizmci ve işsiz ne yazık ki bir iki kişide yurtdışına gitti bir yolunu bulup benim çok zor artık bu meslekte ilerlemek çalışmak bakalım zaman bize ne gösterecek
Amin canım inşallahHayirlisi canim yaaa Allah bi yol iz acar insallah
İyiyiz canım sen nasılsın çok mu gezdin hoş 3 aydır sende evdesin benim gibi mağazalara mı gittin yoksa çarşıda mı dolaştın ne kadar fiyatları canımSelam kızlar nasılsınız?
Ben bu sabah çarşıya gittim yatak ve bebek arabası baktm fiyat araştırması yaptım.. 3aydır gezmiyorum bünyeye ters geldi.. dinleniyorum..
alışverişler zor olucak sanrm son aylar hem sıcak hem göbek büyüyecek allah bize kolaylık versin inşallah
Ayy bende son aylarda düşünüyordum ama o koca göbekle sıcağı hiç düşünmedim en iyisi mayıs gibi alışveriş yapmak ne soğuk me sıcakSelam kızlar nasılsınız?
Ben bu sabah çarşıya gittim yatak ve bebek arabası baktm fiyat araştırması yaptım.. 3aydır gezmiyorum bünyeye ters geldi.. dinleniyorum..
alışverişler zor olucak sanrm son aylar hem sıcak hem göbek büyüyecek allah bize kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?