2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa canimm bilirimmm oralarda cocugunu duzgun bi sekilde okula gonderebiliosan ne mutlu ben baris doneminde gittigim halde anneler korkarak gonderiolardi okula haklisin market bulmak sıkntı pazar yok zaten

Yaa canimm bilirimmm oralarda cocugunu duzgun bi sekilde okula gonderebiliosan ne mutlu ben baris doneminde gittigim halde anneler korkarak gonderiolardi okula haklisin market bulmak sıkntı pazar yok zaten
Allah yardımcınız olsun canım Doğuda görev yapmak çok zor

Ayy Allah o kadar da dusurmesin is icin canim ya birazda gurur ya yalakalik nedir ay cok guldum yaaa

Devlettede oluyo canım sevilen biri olduğu için vermemiş güya başımızdaki tabi işlerini yapacak başka bilgili adam yok eşim 18 senedir bu meslekte daha bir kere merkezde oturmadık hep dağ başı hep köy sosyallik sıfır olan yerde çalıştı gün yüzü görmedi adam böyle bir fırsatı değerlendiremedik olabilme ihtimali %99 du ama neymiş Hasan’ı vermezmiş hasana soran yok bakalım ne istiyo dilekçe verdiğine göre gitmek istiyo sen onun kararına niye saygı duymuyorsun 100 de 100 bile olsa işimiz kaderimiz birinin iki dudağının arasında

Ayy Allah o kadar da dusurmesin is icin canim ya birazda gurur ya yalakalik nedir ay cok guldum yaaa
Sigarasını yakardı sonra küllük tutardı bir gün ofise çağırdılar beni gece shiftten çıktım sabah sabah uykusuz çıktım ofise müdüre ayna tutmuş müdürde kaşını bıyığını alıyordu cımbızla dedim sabah sabah uykusuz sanırım rüya görüyorum ama değil sonra bu kızımız otelin diğer x zincirine müdür oldu tabi orada yalakalık yapamadı 5 ay sonra şutlandı ah ah ben gitseydim belkide eşimle evlenmeyecektim bütün kaderimi değiştirdi o kız

İnşallah hiç ummadığınız anda tayininiz çıkar canım rabbimin vardır bir bildiği

Ben tam Doğuda değilim kilisteyim Kilis’in dağ başında bi ilçesi ilçedekiler bile köy diye bahsediyor ilçe demeye bin şahit ister napalım hakkımızda hayırlısı

Ben tam Doğuda değilim kilisteyim Kilis’in dağ başında bi ilçesi ilçedekiler bile köy diye bahsediyor ilçe demeye bin şahit ister napalım hakkımızda hayırlısı
Öyle canım hayırlısı hakkımızda üzülme artık herşeyde vardır bir hayır

Eee yalakalikla gelenin saltanati cokk surmezz canimm ama ole deme hic bi insan sebepsiz cikmio karsimiza bakk karnindaki bebisiniz var onun icinn herseye deger canimm benimmn mudurlugu bosverr anne oluosunnn

Eee yalakalikla gelenin saltanati cokk surmezz canimm ama ole deme hic bi insan sebepsiz cikmio karsimiza bakk karnindaki bebisiniz var onun icinn herseye deger canimm benimmn mudurlugu bosverr anne oluosunnn
Öyle buna argo birşey var cuk diye oturuyor orası öylede oraya gitseydim oradan Rusya'ya gitme gibi bir hayalim vardı kariyer için neyse sağlık olsun evet bebişim var şükür

Öyle buna argo birşey var cuk diye oturuyor orası öylede oraya gitseydim oradan Rusya'ya gitme gibi bir hayalim vardı kariyer için neyse sağlık olsun evet bebişim var şükür
Sennn Allhin izniylee cocukta yaparsin kariyerdeee bebisinin uguruyla insallah en guzel yerlere gelirsin bitanem

Sennn Allhin izniylee cocukta yaparsin kariyerdeee bebisinin uguruyla insallah en guzel yerlere gelirsin bitanem
İnşallah canım ama turizm çok kötü maalesef çevremdeki hemen turizmci ve işsiz ne yazık ki bir iki kişide yurtdışına gitti bir yolunu bulup benim çok zor artık bu meslekte ilerlemek çalışmak bakalım zaman bize ne gösterecek

Hayirlisi canim yaaa Allah bi yol iz acar insallah

Hayirlisi canim yaaa Allah bi yol iz acar insallah
Amin canım inşallah turizm yedi bitirdi bizi ne ev bıraktı ne de birikim hepsi gitti bizden sonraki nesilin Allah yardımcısı olsun çevrenizde turizmci olmak isteyen varsa gitsin kuaför olsun TERZİ olsun en güzeli tavsiye ederim

Selam kızlar nasılsınız?
Ben bu sabah çarşıya gittim yatak ve bebek arabası baktm fiyat araştırması yaptım.. 3aydır gezmiyorum bünyeye ters geldi.. dinleniyorum..
alışverişler zor olucak sanrm son aylar hem sıcak hem göbek büyüyecek allah bize kolaylık versin inşallah

İyiyiz canım sen nasılsın çok mu gezdin hoş 3 aydır sende evdesin benim gibi mağazalara mı gittin yoksa çarşıda mı dolaştın ne kadar fiyatları canım

Ayy bende son aylarda düşünüyordum ama o koca göbekle sıcağı hiç düşünmedim en iyisi mayıs gibi alışveriş yapmak ne soğuk me sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…