2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı inşallah bakalım birde benim gibi olan var ki mide bulantim olmadı hiç hep tatlı tuzlu yedim sivilce var dudakustumde hep böyle belirtiler var birde 12.haftada hareketlerim hissetmeye başladım ben
Bende dün hissettim demek oluyormus artık her fırsatta elim karnimda olur hosgeldin aramıza benimde hiç bulantım olmadı

Günaydın kızlar:) yağmurlu kasvetli bi İstanbul sabahı bu gün. Dün misafirler vardı giremedim. Muhabbetler yapılmış :)) Bikaç haftaya cinsiyetler iyice netleşir heralde. Bu sefer bebişin hareketlerini konuşmaya başlarız :) her anımız ayrı bi heyecan resmen ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Cuma annemle babam gelicek inş. 15tatil güzel geçer artık benim için. Gün sayıyorum karneleri vermeye:)

Günaydın kızlar nasılsınız.. sayfalar yine cok birikmiş gece bitirip uyumuştum ama şimdi okuyamayacağım

Günaydın kızlar nasılsınız.. sayfalar yine cok birikmiş gece bitirip uyumuştum ama şimdi okuyamayacağım

Günaydın canım. Eşim uyuyor ben de hala yataktayım :) sen napıyosun? Hava kapalı olunca hiç yataktan çıkasım gelmiyor. Bugün biraz ufak tefek temizlik yapmayı düşünüyorum. Çekmece düzeltme. Gardrobu düzenleme gibi. Allahtan dün eşim süpürdü evi. Ben de viledayla sildim bu gün rahatız:)

Günaydın kızlar. Yarın 12+6 olucam devlet hastanesinde kaydım olsun diye ikili tarama yaptırmıştım ama birde kendi takipli olduğum hastanede yaptırıcam. Belki banada cinsiyet söylerler. Aslında cinsiyetlerindense boylarını merak ediyorum. Benim kuzucuklarım bira kısa gibi geliyor İnsalllah büyümeleri geriden gelmez

Gunaydin kizlar hava yagisli esim birazdan cikacak aksama kadar yalnizim poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…