2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mide yanması bende de geceleri yatağa gireceğim zaman başlıyor aksi. 2 günde 1 kilo 200gr vermişim bile hamileliğin balayı dönemi başladı demeye kalmadı sadece 2 gün iyiydim işlerimi de yapıyordum sonra hemen bitti midem başladı bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki ama böyle olunca da korkuyorum yeterli vitamini alamayacak diye ilaçların hiç birini içemiyorum şu an

Bende de geceleri yatağa girince oluyor Süt içince gece oluyor

Haftasonları giremiyorum ya ama özlüyorum da sizi iyi olucaz inşallah sen nasılsın
İyiyim çok şükür daha iyi oluyorum günden güne dün çok kötü bi gün geçirdim göz altlarım kıpkırmızı olmuştu moraracak diye çok korktum ama olmadı bişi neyseki başım ağrıyo çok koku hassasiyetimde bi bitseydi bazı kokuları duydukça öğürüyorum hala ama bebeğimin iyi olduğunu anlıyorum o zamanda

Düzelemiyorum ama az kaldı öksürük safhasına geçtiysem tamamdır pzt ye iyi olucam inşallah

Çarşamba da allah nasip ederse biz cinsiyeti netleştiricez
Hadi inşallah canım öksürük çok fena bişi ya dün ben bişi yiyordum bi tıkandım resmen nefessiz kaldım çok korktum boğazım hala öksürükten dolayı acıyor

Slm kızlar cuma kont vardı 13haftanın içindesin dedi Dr herşey çok şükür iyi cinsiyetini Dr bütün uğraşlarına rağmen bebişim bi türlü kendini göstermedi uyuyodu maaalesf 1ay sonraya kaldı bnm cinsiyet işi artık

Canim kizlarina hanisken ki belirtilerin aynimiydi yoksa hepside farklimiydi
İlk kızımda bulantim aşırı fazlaydı hastanede bile yattım ikinci de sabahları sadece bulantim vardı bunda hiç bulantım yok şimdi ilk kızımda incir ve turşu yemiştim ikinci de nar 3. Dede muz.yedim ilk kızlarda hiç sivilce çıkmadı bende bu hamilelikte sivilce var hep.dudakustunde kızları geç hissettim bunu erken

Selam hanımlar, bende dün sırf cinsiyetini öğrenip eşime süpriz yapayım akşam diye bu soğukta doktora gittim, ikili taramada 12 haftalık falandı o zmn kıza benzetti, ama emin değildi , dünde erkeğe benzetti ama yine emin değil Ultrason görüntüsünde erkek gibi geldi , sizden de yorum alabilir miyiz acaba

Eklentiler

• IMG_2334.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
Her hamilelik farkli iste canim ultrason goruntuleri nasil peki 3 nunde

Her hamilelik farkli iste canim ultrason goruntuleri nasil peki 3 nunde
İlk kızım minyon kafa büyük değil ikincisini ultrason görüntüleri yok fazla doktor çok gezdim ondan yok ilk kız belliydi herseyin le bulantı aserme falan kız olduğu belliydi ikinci de sabah bulantı var diye bi erkek dediler 17 haftalık ti cinsiyet öğrendim onda 17 haftalık idi hareket hissettim ilk kızımda 20 haftada hissettim bu onlara göre daha erken hissetmem bile etkiliyor beni birde ultrason da daha belirgin hatları kızlarım minyondu belli olmazdı pek

O zaman dunki muhabbet dogru olasiligi yuksek canim benimde cevremde gozlemlediklerim hep oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…