2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo canim ne guzell istee benim 6 aylim halim arkadasinki kadar bile deildi cok hafif kabarikti bebisim 3.5 kilo dogdu sagliklida cok sukurr

Gecen ayin 30 da agrilarim şiddetliydi. Acile gittim. Ordaki asistan illa alttan bakicam dedi. Ve bunun icin bu saatte acile mi gelinir diye azarladi beni... ve dusuk tehlikem bile olmadigi halde benim gunumu mahvetti.

Canım bebeğini beslemekle karnının büyümesinin hiçbir ilgisi yok ben 45 kilo hamile kaldım bulantı kusmadan 42 ye düştüm şimdi 45 e geri çıktım. Bir iki haftadır yemek yiyebiliyorum. Biraz yapı meselesi kilo boy karin kaslarının zayıflığı vs... Hiç kafaya takılacak bişey degil

Kızlar iyi geceler nasılsınız?uzun zamandır yazamadım.ikizlerim büyüyor Allah nasip ederse kazasız belasız.ikili test sonuçları ve ayrıntılı ultrason iyi çıktı şükür.12.haftada doktorum 2 kız demişti.pazartesi ultrasonda perinatolog 1 kız 1 erkek dedi.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah cümlemizin

Gecen ayin 30 da agrilarim şiddetliydi. Acile gittim. Ordaki asistan illa alttan bakicam dedi. Ve bunun icin bu saatte acile mi gelinir diye azarladi beni... ve dusuk tehlikem bile olmadigi halde benim gunumu mahvetti.
valla gerçekten anlayamıyorum devlet diye böylemi davranmalılar daha iyi olması gerek madem öyle normal muayenede de sürekli alttan baksınlar onun için gitmicezde neden gitcez acaba

Ne güzel allah sağ salim kucagıniza almayi nasip etsin

Tek krem kullanacaksan lierac çok kullanılıyor. Ben yine aynı sistemde 4. Aydan sonra lierac bella b tummy ve banyo sonrası tüm vücut bebe yağı kullanıcam

Hayırlı olsun ciniyetler kesinmi

kizlar benim gobegim cikmadi 4 aylik olduk ne zaman cikar acaba hic belli degil hamile oldugum :/
Bnmde çıkmdı gibi sanki kilo almışım gibi hissediyorm ama karnımı içime çekemiyorum..altı sert..
İç karnın büyük olabilir bi arkadşımda öyleydi 5.ayda karnı çıkmaya başlamıştı

valla gerçekten anlayamıyorum devlet diye böylemi davranmalılar daha iyi olması gerek madem öyle normal muayenede de sürekli alttan baksınlar onun için gitmicezde neden gitcez acaba
Parmakla muayene etti ve canimi yakti... Ve dusuk tehliken var diye boşu boşuna uzulmeme aglamama sebep oldu oysaki çok şukur oyle bir sey yokmuş. O gunden sonra ne kadar para giderse gitsin diye özel hastaneleri araştırmaya başladım ve sanırım doktorumu buldum. Gerci bir kere muayeneye gittim ama ilk defa bebegimin hareketlerini uzun uzun izleyebildim. Elleri hareket ediyordu

Kızlar kafama takılan şeyler yüzünden uyuyamıyorum zararlı olur diye hap çay vs de içmiyorum ama ertesi gün sersem gibi oluyorum bu sorunları yaşayanlarınız var mı neler yapabilirim yardım lütfen

Kizlarr yarin k.v gelio halen temizlik yapiorum yaaa yoruldum bi dus alip yatsaydim off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…