2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam misafir ağırlıyor musunuz bu dönemde ? Ya da size gelmek isteyen misafirler kabul ediyor musunuz ?

Selam.. herkese iyi akşamlar
gelmek isteyen olursa uygunsam buyur ediyorum ama biliyorlar ki çok hizmetlenemem, evde ne yapmışsam sadece bir kek veya bir tatlı ikram ediyorum. 2,5 aydan sonra kabul etmeye başladım çünkü sürekli halsiz ve uykulu haldeydim. Gelince yiyeceklerini ya yanlarında getiriyorlar, çaylarını da kendileri ikram ediyorlar :) Gelenler de zaten eltim görümcem kayınvalidem oluyor.

Ayrıca bana da değişiklik oluyor, çok çıkamadığım için onlar arada gelsinler daha iyi.
Size gelmek isteyenler hizmet bekliyorsa işiniz zor, kabul etmemek en iyisi.

Mrb canım bende 2013 eylül annesi olmayı beklerken 2013 ağustos annesi olmuştum. Bu defada Temmuz beklerken haziran olmasın diyorum. Hoşgeldin sağlıcakla kucağına al.

O zaman yaz annesi olarak sendende tavsiyeler alabiliriz Ağustos annesi olarK tecrübelisin nede olsa

Ya açıkcası o gün bende okurken korktum zaten onlara karşı fobim var hemen kapatıp devam etmedim okumaya. Bide eşimin nöbet günleri evde tek kaldığım oluyor. Korku filmi bile izlemem tamamen yasak.

Öylelerini uyaracaksınız aklını başına alsın öyle gelsin. Burada kimsenin hele ki böyle bir hassas dönemde korkutmaya hakkı yok. Valla ses çıkarmadıkça bu tipler kolayca konuşma hakkını buluyorlar, arkadaş burası yeri mi diyorsun, bi de ''hamileliğin keyfini çıkarıyorum'' deyip caka satıyor. Sanki biz neyiz töbe yarabbi

Bu sadece bebek göbeği mi gerçekten?

Benimde vardır bu kadar ama kilo göbeği yarısı içime çekebiliyorum. Çok şaşırdım bayaaaa büyümüş senin karın :)
Evet gerçekten bebek göbeği zaten 45 kiloyum daha hiç alamadim ki keşke alabilsemmm. Ozellikle alt tarafı çok sert sanırım bebek orda üst tarafı da yemek yiyince sisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…