2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gerçekten bebek göbeği zaten 45 kiloyum daha hiç alamadim ki keşke alabilsemmm. Ozellikle alt tarafı çok sert sanırım bebek orda üst tarafı da yemek yiyince sisiyo

Doktor normal dedi mi peki? Bebeği hissedebiliyomusun?
Çatladın mı? :)) göbek konusunda en tecrübelimiz oldun bi anda :)

Az önce çok sinir oldum sabahtan beri geçmeyen hafif bir kasık ağrım ve mide yanmam vardı acile gittik illa alttan muayene edecekmiş ettirmedim mide yanmasına ilaç yazın bari dedim oda yok ağrımla eczaneden sorarak mide yanması için şurup aldım eve geldim yatıyorum şimdi.Acilde hamileyiz diye illa alttanmı bakılıyor biliyor musunuz? Asıl hamile ye üstten bakılmıyor mu?

Alttan ultrasonla bebeğe mi bakacaklardı yoksa kasık ağrın için mi bakacaklardı?

Doktor normal dedi mi peki? Bebeği hissedebiliyomusun?
Çatladın mı? :)) göbek konusunda en tecrübelimiz oldun bi anda :)
Doktor benim göbekten kilo aldigimi söylüyor ama almadım. Bu gidisimde bir kere daha sorucam bir arkadaşın su ikiziymis ya önceki hamileliği benimki de öyle mi acaba diye. Catlamadim henüz yağ sürüyorum aklıma geldikçe fakat derin mavi damarları görebiliyorum yan taraflarda.
Bebeği hissetmiyorum

Alttan muayene dediğin ne tam olarak ultrason mu? Yoksa elle falan mı bakcak açılma vs var mı diye? Ay çok şaşırdım iyi ki yaptirmamissin

Alttan muayene dediğin ne tam olarak ultrason mu? Yoksa elle falan mı bakcak açılma vs var mı diye? Ay çok şaşırdım iyi ki yaptirmamissin
bilmiyorum canım anlamadım ya çok saçmalar ya gerçekten madem bakamadım bari mide yanmasına bişey yap oda yok neymiş muayene etmemiş

Geçmiş olsun. Bugün kardeşimle konuştum, o da hamileliğinde cinsiyet için 5 aylık hamileyken yeğenim göstermediği için alttan muayene ile görebildik demişti. Ben de şaşırdım galiba alttan muayene sık olmasa da olabiliyor.
Mide yanmasına gaviscon şurup veriyordu doktorum, ben sadece mide yanması olursa diye sormuştum.

teşekkür ederim çok alttan muayene oldum ama şu haftalarda bence gerekli değil tabi doktorlar daha iyi bilir ama bi üstten bakarsın istedipin şeyi göremiyorsan sonra alttan bak yani kanamam falan yok şükürler olsun o olsa belki baktırabilirdim

Evet gerçekten bebek göbeği zaten 45 kiloyum daha hiç alamadim ki keşke alabilsemmm. Ozellikle alt tarafı çok sert sanırım bebek orda üst tarafı da yemek yiyince sisiyo
Bebek göbeği olduğu belli zayıfsın baya normalde. Haftana göre çok çok büyük bi göbek değil aslında nerdeyse 4. Ayı dolduracaksın canım. O daha onun 3 katı belkide daha fazlası büyüyecek daha çok şaşıracaksın.

Canım çatlamamak sadece yağ ile olacak iş değil. Daha iyi kremler kullanmazsan çatlaklar bu zayıflığın üstüne bu kadar şişmeye kaçınılmaz olur. Önceki hamileliğimde lierac ve bella b tummy diye bi krem önermişti doktorum ve sıfır çatlakla bitmişti

lierac pahalı olduğu için karnım biraz büyüyene kadar yağlarla idare edeyim demiştim ama evet şimdiden derim o kadar incelmiş ki muhakkak çatlayacağım böyle giderse. gerçi lierac mı alsam destek olarak başka bir krem mi karar veremedim. sen ikisini birden mi kullandınn?

Ayyyy kiz nasik buyumuss yaaa karnin cok tatliii
Bizim hamilelik haftamiz ayni. Ama benim karnim belli degil. Sizin ilk gebeliginiz mi? Kac kilo ile hamile kaldiniz? K.bakmayin çok soru sordum. Bu aralar bende bu konuyu kafama takmis durumdayim. Gecende bir arkadadim senin karnin hic cikmamis benim bu haftalar çikmisti dedi... o gundur morim bozuk. Acaba dengeli beslenemedim mi diye. Bebegimi yeterince besleyemedim mi diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…