2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım hayırlısı bakalm şu 16.hafta bi gelseee meraklardayızz

İyi geceler kızlar

Yarın sabah 9 da randevum var heyecan bastı beni

bütün anneler 16. haftayı bekliyor ben de tabii.. hem özlem hem de cinsiyet merakından kaynaklanıyor sanırım sizlerinde benim gibi ?

Kızlar kafama takılan şeyler yüzünden uyuyamıyorum zararlı olur diye hap çay vs de içmiyorum ama ertesi gün sersem gibi oluyorum bu sorunları yaşayanlarınız var mı neler yapabilirim yardım lütfen

Müzik dinlemeyi denediniz mi? Kulaklıkla dinlendirici veya canlı müzikler dinleyip rahatlayın kafanızı boşaltın. Uykunuz gelince de hemen bir yana çıkarıp bir güzel uyuyun; uyumak için zorlamayın kendinizi zor olur.

Canım kızlar neden bu kadar taktınız karnınızı. Benim ilk hamileliğimde 5 aya kadar kimse anlamadı bile. Sağlıklı beslenmekle hiçbir ilgisi yok, bu tarz şeyler kişinin genetik özellikleri. Toplamda 7 kilo almıştım, 3,5 kilo doğdu. Hem o hem ben gayet sağlıklıydık. Böyle şeyleri düşünerek sıkmayın canınızı, mucizenizin keyfini sürün

İyi geceler kızlar Ankarada özel hastaneye giden doğum paketi alan var mı aranızda varsa hangi hastaneler? Ben devlete gidicem bu sefer diyordum ama olmuyor her seferinde farklı doktor her seferinde sil baştan sevemedim

Kızlar bende gece kötü bi rüya gördüm adet oluyordum hemde baya yoğun şekilde sonra allahım bebeğim gitmişmidir acaba diye ağlıyorum tırstım şimdi ben rabbim hayırlara çıkarsın inşallah abuk sabuk rüyalar görüyorum karmakarışık çoğu zamanda hep kötü zombiler falan kovalıyo bi akşam allahım korusun hepimizi ayrıca bişi sorucam hemen hemen hepiniz 16 haftadan bahsediyorsunuz özeldeki doktorum beni bir ay sonra çağırmıştı bir ay haftaya doluyo acaba bende 16 haftayı mı bekleyeyim gitmek için ayrıntı usg 20 haftadan sonra olmuyor muydu

Kızlar netten baktım tabire adet olduğunuzu görürseniz bu tabir aklınıza gelsin sadece bu kadarını kestim gerisi önemli değil benim için

Eklentiler

• 03BC5BE4-B2FF-4923-AA69-61525D850F4B.webp
    54 KB · Görüntüleme: 60
Cnm gunaydın bızde buyukler rüyada kan görünce ruya bozulur derler İnş sıkma canını birsey olmaz suya anlat yinede benıde doktor ıkılı test sonrası bır ay sonra çağırdı 16 hafta gibi oluyor 4 lü test yaparız dedı ama gidince mı daha sonra mı bilmiyorum

benim doktrumda 16. haftada cagrdi canm 3lu test icin sende bekle istersen yada gidersin bebegini gorursun 1 2 hafta sonra tekrar gidersin canm

Ayrıntılı usg için bana dün ikili test için ultrasona bakan doktor 20-21 haftalarında görüşücez dedi. Özel doktorunla devam edeceksen ayda bir defa rutin kontrole çağırıyor çanım. 16. Haftada özel birşey yok bildiğim kadarıyla.

Sanırım cinsiyet netleştirmek için 16 hafta diyorlar ama belli olmayan olmuyo yine .dün Doğum yapmış bi kadın bişey paylaşmıştı o haftalarda bebeği kız diye kesinleştirmiş hatta usg vermiş eline bak kız bebek diye onu da paylaşmış kadın hakkaten bacak arası dümdüz hiçbir çıkıntı yok bebek bi doğuyo erkek

İyi geceler kızlar Ankarada özel hastaneye giden doğum paketi alan var mı aranızda varsa hangi hastaneler? Ben devlete gidicem bu sefer diyordum ama olmuyor her seferinde farklı doktor her seferinde sil baştan sevemedim

Ben özel doktora gidiyorum, üç hastane ile anlaşması varmış ama henüz hastane seçmedim. Doktor Aylin Anıl Arslan

Memorial nesrin fener’e gidiyorum. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…