- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.981
Masallah barekkalh pasayaaRealmomy böyle var
Masallah barekkalh pasayaa
Insallah bise olmaz canim benim korkma ayricada deismezDoktorum hastane değiştirince ultrason da değişti tabi kalite düşük iki hafta sonra gel dedi eşik aşağıya iş kanama olursa.gel.dedi 2 haftaya da değişmez inşallah 3 kere batı çünkü emin olmak için iki kere gösterdi. O kadar pozisyon yakalayamadım dedi çekmek için
İnşallah boğazım şişmiş yutkunamıyorum sende hemen öğrenirsin inşallahInsallah bise olmaz canim benim korkma ayricada deismez
Persembe gunu gidicez bakalimİnşallah boğazım şişmiş yutkunamıyorum sende hemen öğrenirsin inşallah
Herkese merhaba yani üye oldum 12+5 günlük hamileyim yaşım 36 ilk gebeliğim pazartesi 2li test yapıldı sonuçlarım fere bhcg 58,78 mom 1,85 pap-a 3011 mom 1.52 risk 1/360 çıktı dünden beri elimde değil ağlayıp duruyorum bugün prens test için kan verdim 2 hafta sonra sonuçlarım çıkacak benim gibi 2li testi riskli çıkıp sonrasında bu testi yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?
Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herkese merhaba yani üye oldum 12+5 günlük hamileyim yaşım 36 ilk gebeliğim pazartesi 2li test yapıldı sonuçlarım fere bhcg 58,78 mom 1,85 pap-a 3011 mom 1.52 risk 1/360 çıktı dünden beri elimde değil ağlayıp duruyorum bugün prens test için kan verdim 2 hafta sonra sonuçlarım çıkacak benim gibi 2li testi riskli çıkıp sonrasında bu testi yaptırıp olumlu sonuç alan var mı?
Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Öğlen yiyorum ama yemekhane yemeği en fazla bir tabakcik yiyebiliyorum 12 de. Akşam 5 e kadar aşırı acıkıyorum artıkbisküviler falan da anca midemi bulandırıyor yiyemiyorum. Bı çözüm bulmam lazim 4 ay daha caliscam cunku
Cnm ben de 36 yaşındayım. Ben ikili test yapmadım direk nifty yaptırdım ve negatif geldi sonuçlarım. Zaten benim bildiğim ikizlere ikili kan testi yapılmıyor, düzgün sonuç çıkmıyor. Ama diğer arkadaşlarda yanıtlasın yanlış yönlendirmeyeyim.İkiz bebiş anneleri birşey sorucam. Benim yaşım 35. İkili tarama testi yapıldı ve 2. Bebek riskli çıktı. Size ikili kan testi yapıldı mı? Yapıldıysa yaşı 35 civarı olanların yaş riski kaç çıktı acaba? Doktor nifty önerdi ama ben sıcak bakmıyorum. @hadess @Zuzushh @nevesta81 ve diğer ikiz anneler
Hayir canim ikili testim cok iyi oldugu icin 2 doktorda 3 lu teste gerek yok dediMaşallah yaa nasıl da büyümüş. 3 lü test yaptı mı
Bas popo 12 cm bacak boyu da 2.5 cm ayri olctu :) 16+5 im ama 17+5 gozuktu.her ultrasonda ya 1 hafta onden gidiyo ya 1 hafta geriden doktor onemsiz dedi ilerleyen zamanlarda daha duzenli buyucek dedi bu aralar keyfi buyuyoruz galiba :)Maşallah size uyuma şekline bak yabaştan popoya mi 12 cm canım yoksa bacaklarını da kattı mi işin içine? Bir de geriden ya da önden gelme gitme durumu var mı bebişin?
Cnm ben de 36 yaşındayım. Ben ikili test yapmadım direk nifty yaptırdım ve negatif geldi sonuçlarım. Zaten benim bildiğim ikizlere ikili kan testi yapılmıyor, düzgün sonuç çıkmıyor. Ama diğer arkadaşlarda yanıtlasın yanlış yönlendirmeyeyim.
bende ikizlere ikili test yapılmıyor diye biliyorum ama inşallah ikisi de sağlıklıdır canımİkiz bebiş anneleri birşey sorucam. Benim yaşım 35. İkili tarama testi yapıldı ve 2. Bebek riskli çıktı. Size ikili kan testi yapıldı mı? Yapıldıysa yaşı 35 civarı olanların yaş riski kaç çıktı acaba? Doktor nifty önerdi ama ben sıcak bakmıyorum. @hadess @Zuzushh @nevesta81 ve diğer ikiz anneler
Dogru soyluyorsun canim benim tanidigim ikiz anneleri de ikili yaptirmadi yapilmiyormus dediler hatta .Cnm ben de 36 yaşındayım. Ben ikili test yapmadım direk nifty yaptırdım ve negatif geldi sonuçlarım. Zaten benim bildiğim ikizlere ikili kan testi yapılmıyor, düzgün sonuç çıkmıyor. Ama diğer arkadaşlarda yanıtlasın yanlış yönlendirmeyeyim.
Canim bu surecte dr lar bildikleri her seyi soyluyorlar gerekli gereksiz .Sorumluluk almamak icin .O nedenle sen lutfen rahat ol bak gerilince bebek karinda hareket edemiyormus .Bebeklerini düşün. Bana da bir ton test onerdi ben yaptırmadım .Yani nifty yapsamda ense kalınlığı normal ayrıntılı usg normal. İlk bebekte birşey yok ikinci bebekte yaştan dolayı risk çıktı. Yani tedavisi olmadığına göre bu ilk bebektende vazgeçmek demek. O yüzden gerek duymadım ama kafamda karıştı.
Bndede var ya cnm bi ara kesilio sora geri baslioKizlar belim cok agriyor.
Ne yapmam lazimm cok fenaa...
Bndede var ya cnm bi ara kesilio sora geri baslio
Cnm yat dinln diecmde yinede agrio bnmde suan midem yaniioooOf napsamkas gevsetici kullanamiyorum
Canim benim tekiz. Ama bildigim kadariyla onemli olan ultrasonda burun kemigi gorunmesi ensenin cok kalin olmamasi. Onun disinda yas zaten standart bi faktor 35 yasindaki butun kadinlarin riski ayni mudahale edilcek yada farkli cikabilecek bir deger degil o yuzden ona takilma.İkiz bebiş anneleri birşey sorucam. Benim yaşım 35. İkili tarama testi yapıldı ve 2. Bebek riskli çıktı. Size ikili kan testi yapıldı mı? Yapıldıysa yaşı 35 civarı olanların yaş riski kaç çıktı acaba? Doktor nifty önerdi ama ben sıcak bakmıyorum. @hadess @Zuzushh @nevesta81 ve diğer ikiz anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?