2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok yuksek ihtimalle kiz canim. Kalinan yil degil dogurdugun yili esas al. Eşinin 2016-2020 senin 2015-2018 yani senin yılın. Beni ekle cinsiyeti ogrenince :)

Bugün 13+0 artık hergün çıkarmıyorum iki üç günde bire düştü. Ama bulantının tuttuğu gün hala çok kötüyüm. Birde üstüne mide yanması eklendi tabi

Canım hatırladığım kadar belli bi haftadan sonra göbek çevresini ölçüp bi sayıyla çarpıp boyuna öyle ulaşıyolar. İnşallah doğru hatırlıyorumdur. Çünkü bi yerden sonra ölçmek imkansız bebek iki büklüm duruyor.

Kızlar lütfen anlayanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim ikili tarama testi sonucum Eki Görüntüle 2097348
Dr ne dedi canım, değerlerin çoğu bendeki gibi bana dr hersey normal demişti, senin nt de benimki gibi 1.1 yanlış anlamadıysam yani o nt ense ölçümü 1.1cm demek o zaten süper bir ölçüm onu bildikten sonra tarama yaptırmasan da olurmuş ama bazı değerler benimkinden daha detaylı onları pek anlamadım canım

Sağol canım. Pazartesi günü göstereceğim ama merak ediyorum. Birde bir değerde diyabet evet yazıyor o ne demek. Bende yoktu böyle bir şey

Ac niye duruyorsun yahu benim de öğle yemek saatim okula denk geliyor mutlaka evden biseyler götürüyorum .Bir daha ki sefere hem tok ol hem de bol su ic wc ye gitme hareket eder insallah

Sağol canım. Pazartesi günü göstereceğim ama merak ediyorum. Birde bir değerde diyabet evet yazıyor o ne demek. Bende yoktu böyle bir şey
Hakkında hayırlısı canım inşallah pazartesi güzel haberleri doktordan duyarsın , diyabet konusunu anlamadım canım benim ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum testin genel sonucu normal çıktığına göre ama yine de en net bilgiyi dr verir canım

Kıymalı yemek yedim kokusu biraz rahatsız etti ama yiyebildim.. ama şimdi içim karışıyo sanki midemle kanrım yer değiştirdi

kızlar ınanılmaz ama cocuklarımda hep tutuyo buda kız dıyo

Ac niye duruyorsun yahu benim de öğle yemek saatim okula denk geliyor mutlaka evden biseyler götürüyorum .Bir daha ki sefere hem tok ol hem de bol su ic wc ye gitme hareket eder insallah
Öğlen yiyorum ama yemekhane yemeği en fazla bir tabakcik yiyebiliyorum 12 de. Akşam 5 e kadar aşırı acıkıyorum artık bisküviler falan da anca midemi bulandırıyor yiyemiyorum. Bı çözüm bulmam lazim 4 ay daha caliscam cunku

İkiz bebiş anneleri birşey sorucam. Benim yaşım 35. İkili tarama testi yapıldı ve 2. Bebek riskli çıktı. Size ikili kan testi yapıldı mı? Yapıldıysa yaşı 35 civarı olanların yaş riski kaç çıktı acaba? Doktor nifty önerdi ama ben sıcak bakmıyorum. @hadess @Zuzushh @nevesta81 ve diğer ikiz anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…