2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana kan testi yapılmadı kan testi yanıltır ikizlerde dedi doktorum önemli olan ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiği denildi benimde yaşım 36 ama yurtdışı testlerini sen istersen yaptır bence ikiili test riskli değil dedi bende yaptırmadım.

Aynı şeyi düşündüğüm için yaptırmadım canım senin gibi düşünüyorum. Allah sağlık versin ikizlere inşallah.

Bu arada kızlar benim minnoşlar 160 gr. Biri 166gr. Biri olmuş 16. Hafta doldu dün ve dr. Iri bebekler olduğunu söyledi tabi ikiz oldukları için böyle devam eder mi bilemiyorum ama ben hasta olsam da onlar sağlıklı çok şükür.
Doktoruma tetanoz aşısını sordum izin vermedi, normal gebelerde sorun olmaz ama sen riskli gebesin dedi bir başka riske gerek yok dedi kesinlikle izin vermedi yani.

Hayırlı olsun canım Allah zihin açıklığı versin, çok iyi düşünmüşsün çok sevindim
Tesekkürler canim
Allah zihin açıklığı versin canım başarılar dilerim
Sagol canim
Gunaydin kizlar biz tatile çıkıyoruz .Annem babam ve kardeslerimle olacağım. Valizimde bir kac eksik kaldi .Onlari da hazirlarsam tamamdir.Hoşçakalin
tadini cikar iyi tatiller

Canim benjmnki 141 gram .. seninkinin yaninda az geldi kilosu

Bikaç gündür geceleri pıtpıtlar hissediyorum bariz bi şekilde burdayım diyo ve yer değiştiriyor kuzum hissediyorum yani
Masallah canim

Günaydın kızlar nasılsınız.. hayırlı hafta sonları herkeze...
Sınava girenlere başarılar dilerim...
Dra gdenlere hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Hastalara acil şifalar...
Tatile gidenlere iyi tatiller iyi eğlenceler...

Ayy cnm ya sanada geçmiş olsun gerçekten çok zor oluyor bu halde Rabbim şifa versin benim başım çok ağrıyor bugun onun dışında bıraz iyiyim düne göre Rabbim tüm hastalara şifa versin

nevesta81 Canım çok geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişlerin sağlıkla büyüsün. Sende ozaman nifty yaptırmadın sadece usg göre değerlendirdiniz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…