- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.081
Evet nifty yaptırmadım eşimle böyle karar verdik ve doktorumda sen istiyorsan yaptır dedi zaten kesin yaptır dememişti. 20. Haftada ayrıntılı ultrason var zaten detaylı bir inceleme olacak inşallah.nevesta81 Canım çok geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişlerin sağlıkla büyüsün. Sende ozaman nifty yaptırmadın sadece usg göre değerlendirdiniz değil mi?
Benimde aynı ölçüm olmuştu ikiside aynı.1,5 ve 1,6 ense ölçümleri onlarda sorun yok. İkilide yaş riski yüksek.
Ben bu sefer başka doktorlara da gideceğim cinsiyet sormak için , öncelikle kendi doktoruma bir kaç defa sorcam hep aynı derse ondan sonra en gelişmiş USG kimde varsa araştırıp ona gitcem inşallahValla artık doktorlara bu konuda güvenmiyorum banada %100 kız desede inanmıcam kucağıma almadan sanırım
Canım en gelişmiş usg ler ayrıntılı renkli usgler oluyo oda sanırım 22 haftalıkken falan bakılıyor bakalım 22 haftaya kadar daha dünya zaman var bekle bekle ağaç olucaz vallaBen bu sefer başka doktorlara da gideceğim cinsiyet sormak için , öncelikle kendi doktoruma bir kaç defa sorcam hep aynı derse ondan sonra en gelişmiş USG kimde varsa araştırıp ona gitcem inşallah
Aslında ben girmiştim ona ama ilk hamileliğimdi çok cahildim ve doktoruma çok guveniyordum bir başkasına sorarsam doktoruma ihanet etmiş gibi düşünüyordumCanım en gelişmiş usg ler ayrıntılı renkli usgler oluyo oda sanırım 22 haftalıkken falan bakılıyor bakalım 22 haftaya kadar daha dünya zaman var bekle bekle ağaç olucaz valla
3tane kızım var canımAynen sağlıklı hayırlı olsun da bende Çin erkek rus kız çıkmıştı benimki de kesinlesse bir an önce senin öbür çocukların kız mi erkek mi
Merak ettim canım peki yaptığınız alışveriş ne oldu erkek bebeğe hazırlandınız muhtemelen kıyafet yatak vs ne oldu nasıl bi çözüm buldunuz yinde giydirdin mi kızına mavileriAslında ben girmiştim ona ama ilk hamileliğimdi çok cahildim ve doktoruma çok guveniyordum bir başkasına sorarsam doktoruma ihanet etmiş gibi düşünüyordumay ne cahilmişim ya orda o kadar zaman kaldım ama sormadım cinsiyetini hiç Dr da söylemedi ama bütün herkese söylüyorlarmis anneler sormadan , ne bilim böyle olması gerekiyormuş herhalde diye düşündüm
acaba esının dogum tarıhı dogrumuEşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi
Hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnKızlarrrr oğluşumuz geliyorrr... bu kez çok net gösterdi erkek annelerine bende katılıyorumm hayrlı olsun inşallahh
Tabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)
Bu hesaplama rus takvimim oluyor..Eşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi
netten baktım ca ım erkek cıkıyo bende kendım hesaplayınca kız cıkıyoHayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Bu hesaplama rus takvimim oluyor..
Rus takvimin açıklamasında yazıyor.. kafa yormaya gerk yokmuş netten bakın :)
Sen yanlış hesaplıyon :))netten baktım ca ım erkek cıkıyo bende kendım hesaplayınca kız cıkıyo
Tabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)
Evet o kadar kötü rüyalar görüyorum ki sıçrayarak uyanıyorumKizlar ben ruyamda hep korkuyorum
Sure okuyorum ya da direkt uyaniyorum
Sizde de bu durum var mi
Evet o kadar kötü rüyalar görüyorum ki sıçrayarak uyanıyorum
Bilmiyorum canım dua okuyorum sabaha karşı irkilerek uyanıyorum sonrada oturma odasında yatıyorum hatta bugün gece ağlayarak uyandım evide temizlettim Perşembe günü kadın heryeri sirkeli su ile sildiNasil kurtulcaz bu durumdan
Bilmiyorum canım dua okuyorum sabaha karşı irkilerek uyanıyorum sonrada oturma odasında yatıyorum hatta bugün gece ağlayarak uyandım evide temizlettim Perşembe günü kadın heryeri sirkeli su ile sildi
Sil canım ben her yeri sildirdim kapı ,pencere , wc , banyo , mutfak dolaplar 15 gün sonra yine gelecek tekrar aynısını yaptıracamBende sabaha karsi gece gruyorum hep o ruyalari
Bende sirkeli bir suyla sileyim...
Rus takviminde hamile kaldığın yıla bakıyor, arkadaşın hesaplamasına göre bebeğin doğduğu yıla bakılıyor, benim Rus takvimine göre erkekti, ama arkadaşın hesabına göre kız, dünde doktor kız dediHayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Bu hesaplama rus takvimim oluyor..
Rus takvimin açıklamasında yazıyor.. kafa yormaya gerk yokmuş netten bakın :)
Açıklamada vicut yenileniyor fln die açıklaması vardı.. doğdu zaman biraz saçma olmuyormu ki hamile kalındığı ay daha mantıklı... neyse senin kesinleşmiş sonuçta dr söylemiş cinsiyeti hayırlı olsunRus takviminde hamile kaldığın yıla bakıyor, arkadaşın hesaplamasına göre bebeğin doğduğu yıla bakılıyor, benim Rus takvimine göre erkekti, ama arkadaşın hesabına göre kız, dünde doktor kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?