2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

nevesta81 Canım çok geçmiş olsun, Allah sağlık versin bebişlerin sağlıkla büyüsün. Sende ozaman nifty yaptırmadın sadece usg göre değerlendirdiniz değil mi?
Evet nifty yaptırmadım eşimle böyle karar verdik ve doktorumda sen istiyorsan yaptır dedi zaten kesin yaptır dememişti. 20. Haftada ayrıntılı ultrason var zaten detaylı bir inceleme olacak inşallah.

Valla artık doktorlara bu konuda güvenmiyorum banada %100 kız desede inanmıcam kucağıma almadan sanırım
Ben bu sefer başka doktorlara da gideceğim cinsiyet sormak için , öncelikle kendi doktoruma bir kaç defa sorcam hep aynı derse ondan sonra en gelişmiş USG kimde varsa araştırıp ona gitcem inşallah

Kızlar herkesin bebeğinin gelişimi farklı olur boyu kilosu hareketlenmesi falan anneden babadan kaynaklanıyor çoğunlukla ama hiç bir zaman kiyaslamayın sakın nasıl ki herkesin göz rengi saç rengi ten rengi farklıysa boyu kilosu da farklı oluyor , benim kızım doğduğunda 2800 kg doğdu boyu da 48cm ama bütün arkadaşlarımın bebeği en az 3500 kg di boyları 50 falan , ama benim bebeğim anında kilo aldı ve boyu da hepsini geçti ve onlarınki o kadar giydirseler de sık sık hastalanır di ben ise azıcık giydirmeme rağmen hiç hasta olmazdı maşallah , yani demem o ki önemli olan sağlıkları eğer saglikliysa gerisi boş hepsi hallolur inşallah , bunu neden söyledim çünkü önceki bebegimde de bu dönemde bu konular çok konuşulmuştu çoğu anne kendine dert etmişti ve boşuna üzülmüştü diye hatırladım söylemek gereği duydum . Hepiniz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben bu sefer başka doktorlara da gideceğim cinsiyet sormak için , öncelikle kendi doktoruma bir kaç defa sorcam hep aynı derse ondan sonra en gelişmiş USG kimde varsa araştırıp ona gitcem inşallah
Canım en gelişmiş usg ler ayrıntılı renkli usgler oluyo oda sanırım 22 haftalıkken falan bakılıyor bakalım 22 haftaya kadar daha dünya zaman var bekle bekle ağaç olucaz valla

Canım en gelişmiş usg ler ayrıntılı renkli usgler oluyo oda sanırım 22 haftalıkken falan bakılıyor bakalım 22 haftaya kadar daha dünya zaman var bekle bekle ağaç olucaz valla
Aslında ben girmiştim ona ama ilk hamileliğimdi çok cahildim ve doktoruma çok guveniyordum bir başkasına sorarsam doktoruma ihanet etmiş gibi düşünüyordum ay ne cahilmişim ya orda o kadar zaman kaldım ama sormadım cinsiyetini hiç Dr da söylemedi ama bütün herkese söylüyorlarmis anneler sormadan , ne bilim böyle olması gerekiyormuş herhalde diye düşündüm

Merak ettim canım peki yaptığınız alışveriş ne oldu erkek bebeğe hazırlandınız muhtemelen kıyafet yatak vs ne oldu nasıl bi çözüm buldunuz yinde giydirdin mi kızına mavileri

Kızlarrrr oğluşumuz geliyorrr... bu kez çok net gösterdi erkek annelerine bende katılıyorumm hayrlı olsun inşallahh
Hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn

Tabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)

Eşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi
Bu hesaplama rus takvimim oluyor..
Rus takvimin açıklamasında yazıyor.. kafa yormaya gerk yokmuş netten bakın :)

Tabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)

Merhaba :) bende hesapladım dediğiniz şekilde ama eşiminde benimde 2018 çıktı.inşallah bebeğimizde temmuzda doğacak bu yıl.acaba bole olunca ne oluyor cinsiyeti.doktor erkek dedi ama arkadaslar sonradan kız cıkabileceğini yazmış mavi mavide ipler aldık başladık örmeye

Bilmiyorum canım dua okuyorum sabaha karşı irkilerek uyanıyorum sonrada oturma odasında yatıyorum hatta bugün gece ağlayarak uyandım evide temizlettim Perşembe günü kadın heryeri sirkeli su ile sildi

Bende sabaha karsi gece gruyorum hep o ruyalari

Bende sirkeli bir suyla sileyim...

Hayırlı olsun.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn

Bu hesaplama rus takvimim oluyor..
Rus takvimin açıklamasında yazıyor.. kafa yormaya gerk yokmuş netten bakın :)
Rus takviminde hamile kaldığın yıla bakıyor, arkadaşın hesaplamasına göre bebeğin doğduğu yıla bakılıyor, benim Rus takvimine göre erkekti, ama arkadaşın hesabına göre kız, dünde doktor kız dedi

Açıklamada vicut yenileniyor fln die açıklaması vardı.. doğdu zaman biraz saçma olmuyormu ki hamile kalındığı ay daha mantıklı... neyse senin kesinleşmiş sonuçta dr söylemiş cinsiyeti hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…