2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence pipiyi goreceksin diger teoriler bos :) ne zahmeti estagfurullah ne olacak. Benm birde serbest hcg tuttu. 50 nin alti erkek yazmışlardı. Benimki 25 filandi

Bence pipiyi goreceksin diger teoriler bos :) ne zahmeti estagfurullah ne olacak. Benm birde serbest hcg tuttu. 50 nin alti erkek yazmışlardı. Benimki 25 filandi
O hcg konusu da kız çıktı bende 103 :) bir tek bu erkek çıktı haftaya öğrenicem inşallah :)

Benim çok zor geçiyor bu aralar üstelik kanamam da var kusarken çok zorlanıyorum sanırım oda etkiliyor bakalım atlatmaya çalışıyorum haftaya ikili teste gidicez
progestani alttan kllan cnm hergun ayni saatlerde gunde 3 at bnce o hftalarda olabilio bi anonce atltrsn insllh

Canım bende aynı durumdayım dün iş yerinde fena oldum izin aldım gece randevum vardı zaten astım var bende o yüzden de ciğerlere kadar inmiş anlamamışım antibiyotik başladık zaten bir sürü astım ilacım var. Sanada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…