2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, rica etsek bize de cinsiyet hesaplaması yapar mısınIz, ben 13.12.1987 doğumluyum, eşim 17.07.1983 doğumlu.

Tabi ki :) esinize 4 ekleyerek 2015 e geldi bi sonrasi 2019 oluyor sizinde 3 ekleyerek 2017 ye ulastim bi sonrasi 2020. Bebek 2018 de dogacagina göre bebecik bir kiz buyuk ihtimalle :)

benimde tutmuyor sanırım yani doğru anlayabildiysem :) bebiş erkek bekliyoruz eşim nisan 1988 ben mayıs 1990

Eşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi

Eşe 1988 uzerine 4 eklersek 2016-2020 diye gidiyor. Size 1990 uzerine 3 eklrsek tami tamina 2018 e ulasiyor :) bebegin dogum yili da 2018 oldugu icin cinsiyet kiz cikiyor :) aaa sizde yanildi mi simdi
Canim benim bildigim hamile kalindigi zaman onemli dogacagi zaman degil hamile kaldiginda en son kim yenilemisse onun cinsiyetinden oluyor diye biliyorum ben

gözun aydin cnm vallahi erkek senesi tescilli :) masallah isim konusmaya baslariz buyusunler 30. haftada :)
İsmi çok önceden belli inşallahhh:)sağlıcakla gelsin paşalarımız. Bugün sonunda iki parçada olsa bişeyler aldım harika bi duyguymuş o reyonları gezmek.. Allahım isteyen herkese nasip etsin

1,5 ve 1,6 ense ölçümleri onlarda sorun yok. İkilide yaş riski yüksek.
Ama çok güzel çıkmış ense ölçümü hiç ikiliye gerek bile yokmuş Dr boşuna yaptırmış bence içini ferah tut , zaten ikizlerde ikili test yaniltiyormus diye ikizlerde yapılmıyor , eğer başka doktora gitme durumun varsa gidip bir danışsan durum böyle diye bir de onun fikrini alsan

Bu teori bu bende tutmuyor esim 90 li bn 95 eşimden 2018 oluyor dört dört ekleyince bende üç ekleyince 2017 oluyor eşimin ki daha yakın ama bebek erkek değil kıza benziyor dedi doktorum :)

Ayy cnm ya sanada geçmiş olsun gerçekten çok zor oluyor bu halde Rabbim şifa versin benim başım çok ağrıyor bugun onun dışında bıraz iyiyim düne göre Rabbim tüm hastalara şifa versin
Amin canım gerçekten iyiyim demeye korkuyorum çünkü hemen tersine dönebiliyor bugün iyiydim ama simdi bulantı başladı, geniz akıntısı öksürük derken içim dışıma çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…