2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ara ara ağrıyo belim uzanınca geçiyo acaba normal mi bu zamanlarda sonuçta yük biniyo

Valla bende şok olmuştum. Pub bilmem ne kiz dedilerdi. Cin takvimi kiz dedi ama bu en mantikli olani geldi. Anneme babama bile yaptik tuttu
Tam olarak nasılmış canım ben hamile kaldığın ay hesaplanıyor diye biliyordum şimdi kafam karıştı, tam olarak nasıl hesaplanıyor çok merak ettim

Tam olarak nasılmış canım ben hamile kaldığın ay hesaplanıyor diye biliyordum şimdi kafam karıştı, tam olarak nasıl hesaplanıyor çok merak ettim

Kuzum her kadinin vucudu 3 her erkegin vucudu 4 yilda bir yenilenirmis. Dogum Kimin yenilenmesine yakinsa cinsiyeti ondan alirmis. Esinin ve senin dogum yilinizi söylersen hesaplarız

Kuzum her kadinin vucudu 3 her erkegin vucudu 4 yilda bir yenilenirmis. Dogum Kimin yenilenmesine yakinsa cinsiyeti ondan alirmis. Esinin ve senin dogum yilinizi söylersen hesaplarız
Ben 1987 Eylül, eşim 1982 mart canım sana zahmet hesaplar mısın

Esine yakin cikti canim erkek :)
Teşekkür ederim canım sana da zahmet verdim hakkını helal et diğer bütün teoriler kız diyordu ilk bu teori erkek dedi bakalım Dr ne diyecek hayırlısı inşallah daha 1 hafta var randevuma çok heyecanlıyım :)

12 haftalikken 2 li teste yüzde 80 kız dendi dünde devlete gittim o da kıza benzetti kesin diyen çıkmadı daha 2 hafta sonra Dr uma gideceğim inş o zaman kesinleşir
hayırlısı olsun canım benımde 12haftalıkken yuksek ıhtımal kız dedı ozelede gıttım gecen hafta oda kız dedı bundada kız cıktı obur cocuklarıma baktım onlardada dogru rus takvımı bu yoksa daha farklı bıseymı gogıldakı rus takvımınde erkek cıktı benım

Aynen sağlıklı hayırlı olsun da bende Çin erkek rus kız çıkmıştı benimki de kesinlesse bir an önce senin öbür çocukların kız mi erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…