- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.101
Evinize yakın zamanda birileri geldi mi bence birde kadından rica edin yatağınızı kaldırsın bir sağına soluna baksın o tür şeylerden de korkarım ben. Benim ablamın başına gelmişti çünküSil canım ben her yeri sildirdim kapı ,pencere , wc , banyo , mutfak dolaplar 15 gün sonra yine gelecek tekrar aynısını yaptıracam
Yatağını arabasını hem kıza hem erkeğe giden aldık ilerde başka bebeğim olsa ona da kullanalım diye , kıyafetlerden beyaz , turuncu yeşil gibi hastane çıkışlarını kullandım , mavileri eve kullandım sık sık kusuyordu zaten , dışarıya giyecek çok az kıyafeti vardı diye toplu alış veriş yaptık artık fiyatına aldırış etmeden mecburen ekstradan masraf oldu tabi çok zor dönemdi eşim ortağıyla kavga etmişti ortağı paraları alıp kaçmıştı elimizde hiç para yoktu gelenler gidenler dünya masraf oldu ama baya da altın takıldı Allah'tan ama çocuğun aktinlarina dokunmadik kendi bileziklerimden sattım bir kaç aya toparladik çok şükür sağlık olsun da hallolmayacak şey yok vallaMerak ettim canım peki yaptığınız alışveriş ne oldu erkek bebeğe hazırlandınız muhtemelen kıyafet yatak vs ne oldu nasıl bi çözüm buldunuz yinde giydirdin mi kızına mavileri
Yok canım ailemden başka kimse gelmiyor evime bence biraz benim sıkıntıdan diyorum eşimle sorunlarımız var ya kimseyede birşey anlatamıyorum malum bugün çarşıda gezdim biraz iyi geldiEvinize yakın zamanda birileri geldi mi bence birde kadından rica edin yatağınızı kaldırsın bir sağına soluna baksın o tür şeylerden de korkarım ben. Benim ablamın başına gelmişti çünkü
Evet çok doğru söylüyorsun özellikle Planlarımızı hayallerimizi anlatınca milletin gözü kalıyor nazar oluyor buna gerçekten inanıyorumKızlar konu dışı olacak ama benim bu hayatta öğrendiğim en önemli 2 şey var , 1cisi planlarınızı sakın kimseye anlatmayın , 2cisi de kimsenin işine karışmayın en yakınınız da olsa .
Hani konuşmak için eşinin ailesinden biri falan geldiyse dedim canım aklıma öyle geldi. İyi olmuş iyi gelmiş gezmek güzel hava almak gerçekten iyi geliyor insana umarım bir daha gelmez başına rahat rahat uyursunYok canım ailemden başka kimse gelmiyor evime bence biraz benim sıkıntıdan diyorum eşimle sorunlarımız var ya kimseyede birşey anlatamıyorum malum bugün çarşıda gezdim biraz iyi geldi
Evet ya bazı kıskançlar gider sizden önce yapar sizin düşündüklerinizi ve ya kimse bir şey yapmasa da ne yapsaniz da o planlarınızı asla hayata geçiremezsiniz . Ama ne zaman ki içimde tuttum Allah'ın izniyle hepsini hayata geçirdim çok şükür .Evet çok doğru söylüyorsun özellikle Planlarımızı hayallerimizi anlatınca milletin gözü kalıyor nazar oluyor buna gerçekten inanıyorum
Yok canım ailesi şehirdışında konuyu bileceklerini sanmıyorum eşim anlatmaz hoş bellide olmaz anlatmıştır bilemeyeceğim evet hava aldım bebişime nevresim takımı ve battaniye aldım birazdan liste yapıcam neler alıcam diye ona göre hazırlık yapıcam rabbim nasip ederseHani konuşmak için eşinin ailesinden biri falan geldiyse dedim canım aklıma öyle geldi. İyi olmuş iyi gelmiş gezmek güzel hava almak gerçekten iyi geliyor insana umarım bir daha gelmez başına rahat rahat uyursun
Kesinlikle benim yapacaklarımı şuan kimse yapamaz çünkü herkes doğurdu ailemden kimse Doğum cekimi , oda süslemesi yapmadılar inşallah ben yaparım anlatmış bulundum bundan sonra daha dikkat edicem dediğin gibi söylememek en iyisi en yakının olsa bileEvet ya bazı kıskançlar gider sizden önce yapar sizin düşündüklerinizi ve ya kimse bir şey yapmasa da ne yapsaniz da o planlarınızı asla hayata geçiremezsiniz . Ama ne zaman ki içimde tuttum Allah'ın izniyle hepsini hayata geçirdim çok şükür .
Hoşgeldin canım ne güzel bir kız haberi daha kaç haftalıksın yeni mi öğrendin cinsiyeti benimde tahmini 22 temmuz
Kesinlikle benim yapacaklarımı şuan kimse yapamaz çünkü herkes doğurdu ailemden kimse Doğum cekimi , oda süslemesi yapmadılar inşallah ben yaparım anlatmış bulundum bundan sonra daha dikkat edicem dediğin gibi söylememek en iyisi en yakının olsa bile
Anladım canım. Ay ne güzel ya bizimde cinsiyet belli olsada bende alışverişlere başlasam şimdilik sadece görüntülerini kaydediyorum insanın içi gidiyor bir an önce almak içinYok canım ailesi şehirdışında konuyu bileceklerini sanmıyorum eşim anlatmaz hoş bellide olmaz anlatmıştır bilemeyeceğim evet hava aldım bebişime nevresim takımı ve battaniye aldım birazdan liste yapıcam neler alıcam diye ona göre hazırlık yapıcam rabbim nasip ederse
Ben kendim süslemeyi düşünüyorum ekstra ücret çıkarmayı düşünmüyorum bir kaç görsel buldum yapabildiklerimi yapıcamhastane odası süslemesi için bulduğunuz birileri var mı, ben de araştırıyorum ama henüz içime sinen bulamadım..
Hayırlı haberler olsun inşallah canım maşallah kızına rabbim sağlık versin ikinizedeHoşbulduk :)
14. haftadayım, geçen salı günü gittim, ense kalınlığı ölçümü yaparken uzun uzun inceledi, parmak sayılarını vs. kontrol etti, o sırada bebeğimiz kız, ama %90 diyelim yine de dedi :)
Bu arada ense kalınlığı 2.5 mm olarak ölçüldü ve bizim istediğimiz doğrultusunda Harmony test yapıldı, şimdi sonuçlarını bekliyoruz
Aynı durumdayım yemek yemeye korkuyorum öksürünce çıkarırım diye gercekten çok zor Rabbim şifa versin hepimizeAmin canım gerçekten iyiyim demeye korkuyorum çünkü hemen tersine dönebiliyor bugün iyiydim ama simdi bulantı başladı, geniz akıntısı öksürük derken içim dışıma çıkıyor.
20.haftalardaydı sanırım ama net hatırlamıyorum ebebekin hafa hafta gebelik diye videoları var onlarda bilgiler veriyorlar orda görmüştüm sanki ama hatırlayamadım şimdiKızlar nette çok araştırdım bebek annenin sesini ne Zaman tam olarak duyuyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?