2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük eşyaları iki cinsede uygun almak çok iyi canım mavileri iyi düşünmüşsün gerçekten çok kusuyo bebekler artı bazen kaka taşırıyor olsun toparlamışsınız ya çok şükür hayatta neler oluyo sağlık olsun yeterki hallolur herşey

Kesinlikle katılıyorum ben kimseye anlatmam yapcaklarımı etraf kıskanç dolu çünkü birde senin fikrini yapıp kendi fikirleri gibi davranmazlar mı deli oluyorum.

Canim kapsamli bir liste yaparsan buraya da atar misin fikir olur bize de. İlk bebek olunca sudan cikmis balik gibi oluyo insan.

Kimin dogum ayina yakinsa ona bakiliyormus galiba :) mavis de giyer kiz . Ama erkege pembe daha kotu :)

Evet canım sağlık sorunu olmayınca diğer sorunlar er ya da geç halloluyor çok şükür

12. haftaya kadar hiç bir şey almadım, ama 2 haftadır dayanamıyorum ben de başladım bir şeyler almaya yavaş yavaş, ama evet kapsamlı bir olmazsa olmazlar listesi olsa elimizde gerçekten çok iyi olurdu.

Kesinlikle katılıyorum ben kimseye anlatmam yapcaklarımı etraf kıskanç dolu çünkü birde senin fikrini yapıp kendi fikirleri gibi davranmazlar mı deli oluyorum.
Aaaaaynnen :) kendi fikirleri gibi anlatmaları ve benim yanımda üstelik de utanmiyorlar hiç

Bugun ikili testteki 12-5lik görüntümüz bu. Cinsiyet tahmininiz var mı? :)

Eklentiler

• week12+5.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 72
Garibim mavilere bezenmistir :)
toparladik çok şükür canım :) tek içimde kalan hep alış veriş zamanı kız bebek kıyafetlerine çıldırıyor olmamdi ah kızım olsaydı neler alırdım şimdi derdim ama alamazdim :) bir tek o biraz koydu bana gerisi önemli değil

Evet canım insan bu dünyada ne kadar hayal gerceklestire biliyor ki zaten bir kaç ufak şeylerle mutlu oluyoruz bari onlar içimizde kalmasa

Aaaaaynnen :) kendi fikirleri gibi anlatmaları ve benim yanımda üstelik de utanmiyorlar hiç
Başkasının fikrini çalandan utanma beklenir mi zaten :) bende nette gördüğüm fikirleri uyguluyorum ama kendim buldum demiyorum cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum mesela nette gördüm çok hoşuma gitti ama yakınımda biri benden önce yapsaydı yapmazdım

İyi düşünmüşsün canım içinden geliyorsa yapma durumun varsa hiç bekleme mutlu olmaya bak

Bende cok ozeniyorum kiz kiyafetlerine ama bizimki cok net cikti herhalde donmez :) Allah bahtini guzel etsin omur boyu ani olur

Bende cok ozeniyorum kiz kiyafetlerine ama bizimki cok net cikti herhalde donmez :) Allah bahtini guzel etsin omur boyu ani olur
Amin canım hepimizin bebişlerinin bahtı güzel olsun Allah iyilerle karşılaştırsın hep inşallah :) evet unutulmaz bir anı oldu bize :)

Evet kesinlikle katılıyorum size, hamile kaldığın ay ve yıl olması gerekiyor, ama arkadaşın hesabı daha doğru çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…