- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.121
Büyük eşyaları iki cinsede uygun almak çok iyi canım mavileri iyi düşünmüşsün gerçekten çok kusuyo bebekler artı bazen kaka taşırıyor olsun toparlamışsınız ya çok şükür hayatta neler oluyo sağlık olsun yeterki hallolur herşeyYatağını arabasını hem kıza hem erkeğe giden aldık ilerde başka bebeğim olsa ona da kullanalım diye , kıyafetlerden beyaz , turuncu yeşil gibi hastane çıkışlarını kullandım , mavileri eve kullandım sık sık kusuyordu zaten , dışarıya giyecek çok az kıyafeti vardı diye toplu alış veriş yaptık artık fiyatına aldırış etmeden mecburen ekstradan masraf oldu tabi çok zor dönemdi eşim ortağıyla kavga etmişti ortağı paraları alıp kaçmıştı elimizde hiç para yoktu gelenler gidenler dünya masraf oldu ama baya da altın takıldı Allah'tan ama çocuğun aktinlarina dokunmadik kendi bileziklerimden sattım bir kaç aya toparladik çok şükür sağlık olsun da hallolmayacak şey yok valla
Kesinlikle katılıyorum ben kimseye anlatmam yapcaklarımı etraf kıskanç dolu çünkü birde senin fikrini yapıp kendi fikirleri gibi davranmazlar mı deli oluyorum.Evet ya bazı kıskançlar gider sizden önce yapar sizin düşündüklerinizi ve ya kimse bir şey yapmasa da ne yapsaniz da o planlarınızı asla hayata geçiremezsiniz . Ama ne zaman ki içimde tuttum Allah'ın izniyle hepsini hayata geçirdim çok şükür .
Canim kapsamli bir liste yaparsan buraya da atar misin fikir olur bize de. İlk bebek olunca sudan cikmis balik gibi oluyo insan.Yok canım ailesi şehirdışında konuyu bileceklerini sanmıyorum eşim anlatmaz hoş bellide olmaz anlatmıştır bilemeyeceğim evet hava aldım bebişime nevresim takımı ve battaniye aldım birazdan liste yapıcam neler alıcam diye ona göre hazırlık yapıcam rabbim nasip ederse
Teşekkür ederiz dün doktorumuz kız dedi, sağlıkla sıhhatle, şansı ile gelir inşallah
Merhaba :) bende hesapladım dediğiniz şekilde ama eşiminde benimde 2018 çıktı.inşallah bebeğimizde temmuzda doğacak bu yıl.acaba bole olunca ne oluyor cinsiyeti.doktor erkek dedi ama arkadaslar sonradan kız cıkabileceğini yazmışmavi mavide ipler aldık başladık örmeye
Rica etsem bizimkiyede bakanilir misiniz? Eşim 12 Ocak 1989.
Benim 18 Temmuz 1994
Şimdiden cevabiniz icin tesekkur ederim
O ne ki ilk çocuğumda bu haftalarda Dr peş peşe kaç defa erkek dedi ben de artık sormadım doğumda kız çıktı
Evet canım sağlık sorunu olmayınca diğer sorunlar er ya da geç halloluyor çok şükürBüyük eşyaları iki cinsede uygun almak çok iyi canım mavileri iyi düşünmüşsün gerçekten çok kusuyo bebekler artı bazen kaka taşırıyor olsun toparlamışsınız ya çok şükür hayatta neler oluyo sağlık olsun yeterki hallolur herşey
Aaaaaynnen :) kendi fikirleri gibi anlatmaları ve benim yanımda üstelik de utanmiyorlar hiçKesinlikle katılıyorum ben kimseye anlatmam yapcaklarımı etraf kıskanç dolu çünkü birde senin fikrini yapıp kendi fikirleri gibi davranmazlar mı deli oluyorum.
toparladik çok şükür canım :) tek içimde kalan hep alış veriş zamanı kız bebek kıyafetlerine çıldırıyor olmamdi ah kızım olsaydı neler alırdım şimdi derdim ama alamazdim :) bir tek o biraz koydu bana gerisi önemli değilGaribim mavilere bezenmistir :)
Telefonumdaki uygulama 17.haftada annenin sesini duyduğunu söylüyordu bende çok heyecanlanmıştım duyuncaKızlar nette çok araştırdım bebek annenin sesini ne Zaman tam olarak duyuyor merak ettim
Evet canım insan bu dünyada ne kadar hayal gerceklestire biliyor ki zaten bir kaç ufak şeylerle mutlu oluyoruz bari onlar içimizde kalmasaKesinlikle benim yapacaklarımı şuan kimse yapamaz çünkü herkes doğurdu ailemden kimse Doğum cekimi , oda süslemesi yapmadılar inşallah ben yaparım anlatmış bulundum bundan sonra daha dikkat edicem dediğin gibi söylememek en iyisi en yakının olsa bile
Başkasının fikrini çalandan utanma beklenir mi zaten :) bende nette gördüğüm fikirleri uyguluyorum ama kendim buldum demiyorum cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum mesela nette gördüm çok hoşuma gitti ama yakınımda biri benden önce yapsaydı yapmazdımAaaaaynnen :) kendi fikirleri gibi anlatmaları ve benim yanımda üstelik de utanmiyorlar hiç
İyi düşünmüşsün canım içinden geliyorsa yapma durumun varsa hiç bekleme mutlu olmaya bakBaşkasının fikrini çalandan utanma beklenir mi zaten :) bende nette gördüğüm fikirleri uyguluyorum ama kendim buldum demiyorum cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum mesela nette gördüm çok hoşuma gitti ama yakınımda biri benden önce yapsaydı yapmazdım
toparladik çok şükür canım :) tek içimde kalan hep alış veriş zamanı kız bebek kıyafetlerine çıldırıyor olmamdi ah kızım olsaydı neler alırdım şimdi derdim ama alamazdim :) bir tek o biraz koydu bana gerisi önemli değil
Amin canım hepimizin bebişlerinin bahtı güzel olsun Allah iyilerle karşılaştırsın hep inşallah :) evet unutulmaz bir anı oldu bize :)Bende cok ozeniyorum kiz kiyafetlerine ama bizimki cok net cikti herhalde donmez :) Allah bahtini guzel etsin omur boyu ani olur
Evet kesinlikle katılıyorum size, hamile kaldığın ay ve yıl olması gerekiyor, ama arkadaşın hesabı daha doğru çıkıyorAçıklamada vicut yenileniyor fln die açıklaması vardı.. doğdu zaman biraz saçma olmuyormu ki hamile kalındığı ay daha mantıklı... neyse senin kesinleşmiş sonuçta dr söylemiş cinsiyeti hayırlı olsun
Evet inşallah içimizde hiç kalmazEvet canım insan bu dünyada ne kadar hayal gerceklestire biliyor ki zaten bir kaç ufak şeylerle mutlu oluyoruz bari onlar içimizde kalmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?