2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bel fitigindan supheleniyorum inşallah değildir. Ayakta çalıştığım için belimi çok kullanıyorum eğil kalk iki haftadır bir ayagimin üstüne basarken kalcama ağrı giriyor
Bnmde sap kalça kemiğimde ağrı var sağ bacağıma da iniyo balırım ağrıyo ama biraz hafifledi.. sanrm kalça genişliyor emin deilim

Bnmde sap kalça kemiğimde ağrı var sağ bacağıma da iniyo balırım ağrıyo ama biraz hafifledi.. sanrm kalça genişliyor emin deilim
İnşallah genişlemeden oluyordur. Dr kalsiyum yazayım biraz da süt yoğurt tüket dedi ama unuttu yazmayı. Sana da geçmiş olsun canim

Belim eskiden de tutulurdu ama uzun zamandır iyiydi.. Geldik 15 haftaya ve belim inanılmaz ağrıyor,her an tutuldu tutulacak sanki.. Bir de dizalti baldirda kas tutulmasi.. Bir yandan yüzümde kırmızı döküntüler başladı.. Gebelik,hastalıktır demişti birileri ama umarım geçicidir bunlar.. Biraz yorulsam ertesi gün zor ayağa kalkıyorum. Bir ben mi böyleyim?

İnşallah genişlemeden oluyordur. Dr kalsiyum yazayım biraz da süt yoğurt tüket dedi ama unuttu yazmayı. Sana da geçmiş olsun canim
Teşekkür ederm cnm sırt üzeri yatamak bna iyi geliyor.. dinlendiriyor belimi..kalçamı ayaklarımı...

Bn hamile kalmadan önce öyleydim yemeğe misafir davet etsem o yorgunluk bna yetiyor.. o gece belim tutulur sabah zor olur...hamilelikte yormuyorum kendimi o yüzen henüz olmadı çok şükür
Geçmiş olsun inşallah en kısazmnda toparlarsın

Kızlar bel fitigindan supheleniyorum inşallah değildir. Ayakta çalıştığım için belimi çok kullanıyorum eğil kalk iki haftadır bir ayagimin üstüne basarken kalcama ağrı giriyor

O durum bende de vardı magnezyum desteği verdi doktor şimdi olmuyor canım

Bende çok yoruluyorum , azıcık biryerde fazla otursam belimi zor topluyorum , magnezyum ve kalsiyum desteği alıyorum daha iyi hissettiriyor

Bende çok yoruluyorum , azıcık biryerde fazla otursam belimi zor topluyorum , magnezyum ve kalsiyum desteği alıyorum daha iyi hissettiriyor
Geçmiş olsun.. Ben de sorayım doktora o zaman.. Elevit Pronatal alıyorum ama yetmiyordur belki.. Valla dayak yemiş gibiyim iki gündür:) İnsanın kendini zayıf hissetmesi ne zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…