2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bendede dıger cocuklarımdada tutuyo arkadasın hesapladıgu gıbı ama rus takvımınde tutmuyo

20.haftalardaydı sanırım ama net hatırlamıyorum ebebekin hafa hafta gebelik diye videoları var onlarda bilgiler veriyorlar orda görmüştüm sanki ama hatırlayamadım şimdi
Bende anlayamadım bazı yerlerde 20. Hafta bazı yerlerde 15. Hafta kafam karıştı

hastane odası süslemesi için bulduğunuz birileri var mı, ben de araştırıyorum ama henüz içime sinen bulamadım..
Ben bulunduğum ilde buldum ama henüz fiyat konuşmadık Nisan -mayıs gibi düşünüyorum fiyat için

Kızlar bel fitigindan supheleniyorum inşallah değildir. Ayakta çalıştığım için belimi çok kullanıyorum eğil kalk iki haftadır bir ayagimin üstüne basarken kalcama ağrı giriyor

Aynen spıderman , Batman benten

Gelsin converse görünümlü patikler mavi tullu atli esekli kapi süsleri kiz cocugu bambaska bir nimet. Allahtan insana bi melek. Bi abinin 2 oglu var anlatiyordu işte Allah birde kiz verse cok mutlu olacagim , kiz evladi cok naif narin nazik oluyor dedi. Tam o sirada ogulalri ellerinde oyuncak kiliclarla babooo diye girdi. Bak iste bu ayilari ben nasil seveyim diyor ?

İyi düşünmüşsün canım içinden geliyorsa yapma durumun varsa hiç bekleme mutlu olmaya bak
Elimden geldiğince yapmaya çalışcam canım abartıya kaçmadan dediğin amaç mutlu olmak içimde kalmasın ilerde bebeğime hatıra olsun
Bende anlayamadım bazı yerlerde 20. Hafta bazı yerlerde 15. Hafta kafam karıştı
Biz konuşalımda artık ne zaman duyarsa
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 2097828
Benim bilgim yok ama ben erkeğe benzettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…