2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

A ne güzel uygun fiyatlara almışsın ben takımı 20 liradan aldım ağız silme mendilini 6tanesi 8liradan almıştım civilde ağız silme mendili 8li 14 liraya almıştım uyguna bulunca bi paket daha aldım hayırlı günlerde kullansın bebişlerimiz inş

Selam kızlar..

CansuErhan52 Gmz2675 güle güle kullansın bebişler ben daha hiçbirşey almadım sanırım ne alacağımı bilmiyorum ya da o kadar çok şey beğeniyorum karar veremiyorum
Valla canm ileride ağırlaştığımızda zor olur diye başladım ben yenidoğan bezleri iç zıbın ağız silme mendili bi kaç şapka bebe şampuanı battaniye falan ufak tefek ama cinsiyet belli değil unisex alıyorum daha çok ama dedğn gbi karar verip almak zor

Sona bırakıncada insan panikliyo üstelik sıcaklar başlıcak yavaştan az az alıp 7 ci ayda tamamlamak gerek daha hazırlaması yerleştirmesi yıkaması ütülemesi vs derken çabuk geçiyor zaten

canım ben hiç temizlikçi çağırmadım evime ama artık ihtiyaç var.kaça geldi sana gelen.şöyle bi fiyat araştırmaya başladım
Canım benim ev küçük 75 metrekare mutfak dolap ,banyo dolanları, çocuk odası ve yatak odası dolaplarını birde balkondaki kiler dolabının iç kısımlarını sildi birde köşe takımı ve iki Berjerimi sildi komple evi temizledi 150 tl ben zaten yapamıyorum gözlerim kararıyor tansiyonum düşüyor annem ve ablam zaten yarım gün gelip yemek ve ortalığı toparlıyor iyi oldu benim için her ay gelecek Nisan ayından sonra ayda 2 kere çağırıcam

Sona bırakıncada insan panikliyo üstelik sıcaklar başlıcak yavaştan az az alıp 7 ci ayda tamamlamak gerek daha hazırlaması yerleştirmesi yıkaması ütülemesi vs derken çabuk geçiyor zaten
Evet sona kalmaması da lazım değil mi neyse bende Nisan ayından başlarım bez zıbın almaya

İyi akşmalar kızlar
Maşallah alışverişler başlamış..allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..
Bugun bende baktım aldım elimee... önce cinsiyet dedim vazgeçtim.. ortak cinsiyetli çok eşyası var... artk rabbim nasip ederse cinsiyetine göre almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?

Canım seninki belli değil miydi kız diye kalmış aklımda karıştırdım mı acaba

Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?
Değişebilir canım en kesin sonuç için 16+ da gitmen lazım. 14+ larda da yüksek oran veriyor ama yine de kesin konuşamadığı zamanlar oluyor yani.

Kızlar bu ara bebek arabalarına sarmış durumdayım. Dün ve bugün biraz mağaza gezdim ve travel sistemlerden vazgeçtim. O ne ağırlık o ne hantallık o ne genişlik öyle. E bide malum ben bekar bi anne olacağım, en önemli kriterim hafiflik ve kolay katlanabilirlik oldu, arabam da küçük olduğundan boyutları da önemli. Sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılan travel baston pusetlerde karar kıldım gibi. Ama tabi model de daha karar veremedim. Bazılarını henüz göremedim. Aklımdakilerden bi kaçını paylaşıyorum.
Sizlerin aklında ne var?

Canım bu haftalarda çıkıntı hepsinde oluyormuş dr bana öyle dedi daha sonra bu çıkıntı erkeğe bazılarında kız cinsel organına dönüşüyormuş o yüzden bu haftalarda cinsiyet tahmini yanıltıcı olabiliyormuş bence erken daha ama nub belki bir fikir verebilir eğer yukarıya doğruysa erkek paralelse kız diyolar o daha çok tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…