2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?
Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?
Valla canm taam 11+6da gittim 5gun onden gidiodu bebek ultrasonda 12+4 cikti neyse erkege benzio dedii. Dun 15+2 idim gittim kiza benzio dedi. Kezinmi dedim kesin gibi dedi. Ama bir gibi var orda

Haklısın öyle olabilir :))

Benim aklımda casuel cadillac air travel sistem var canım ,puseti çok hafif katlanışı kolay ayrıca sürme imkanım oldu manevraları çok iyi reyonlar arasında bile çok kolay gidiyor

Canım ben de bakıyorum arabalara ama gidip bakamadım daha. Travellar ağır ve hantal oluyor diyor çoğu kişi. Senin paylaştıklarında travel yazıyor ama? Bi de anakucağı tek takılanlar daha iyi oluyor üst üste takılınca da çok hantal oluyor canım. Eltim de vardı oradan biliyorum

Kızlar cocuk market de bebek arabası indirimi var reklamda gordum 900 küsürden 600 küsüre düşmüş yanında çanta hedıye dıyodu Bı bakın isterseniz bizim arabamız hala saglam ihtiyaç yok şükür :)

Benim aklımda casuel cadillac air travel sistem var canım ,puseti çok hafif katlanışı kolay ayrıca sürme imkanım oldu manevraları çok iyi reyonlar arasında bile çok kolay gidiyor

O benim de aklımdaydı cnm onu da sürdüm bana o da ağır gelmedi de çok geniş arabama sığmaz

Ana kucağı da olduğu için travel diye geçiyor ama aslında baston kasası cnm.

Ana kucağı tek takılanların da puseti çıkartılıp tamamen kapatılıyor canım, yani iki iş kapatması o yüzden ana kucağı zaten 6-7 ay kullanılacak, kalan puset 1-5. 2 yıl. O yüzden puset üzeri ana kucağı 6 ay katlanılabilir geldi bana.

Kızlar Sömestr olduğu için bazı mağazalar indirime girmiş ama 23 nisan da çocuk mağazaları baya indirime giriyormuş. 1000tl’ye 300 tl indirim gibi. Ben o yüzden büyük parçaların tümünü 23 nisanda alacağım. O yüzden o zamana kadar karar vermem lazım :)

Ben büyük tekerlekli istiyorum ayrıca tek anakucağını kullanmak istiyorum canım üst üste sevmiyorum hiç ..

Aslında bende kraft oslo ve fit modelleri için gittim, büyük tekerin daha az sarsılması, tek ana kucağı vs ama kullanamam, annem de kullanamaz. Yanımızda bi erkek olacak da anca öyle. Birde arabama sığmaz. O yüzden kriterlerimi tamamen değiştirdim canım :)

Valla canm taam 11+6da gittim 5gun onden gidiodu bebek ultrasonda 12+4 cikti neyse erkege benzio dedii. Dun 15+2 idim gittim kiza benzio dedi. Kezinmi dedim kesin gibi dedi. Ama bir gibi var orda
Benim de 3 gün sanırım önde çünkü oniki+2 çıktı USG de. Çıkıntı çok düz geldi bana Dr da gözlerini belirterek daha erken diyince. Keşke hic tahmin yapmasalar dimi. Bu şekilde muallakta kalmak çok yoruyor insani hele benim gibi iki oğlu olup kizcdelisi biri için zor bi süreç beni bekliyor gibi.

Chicco litei oven cok var gidip gormedim acikcasi ama aklimda yer etmis.

Canım chico lite way ben bir yaş sonrası alıp kullandım çok memnundum. Bir yaş öncesi için kanz 360 kullanmıştım. İlk 5-6 ay çok dışarı çıkarmam çıkarsam bile anca avm gezeriz dersen lite way tavsiye ederim

Çok şükür bizimde arabamız sağlam. En cep yakan kısımlardan biri araba oluyo. :)

Neden 1 yıl kullanamadın cnm? Yenidoğan a uygun çünkü. Plus modellerinde ana kucağı var, puseti de tam yatıyor.

Birde bana liteway plus’ın iç hacmi küçük geldi. Bebek montla falan sığıyor mu?

Merhaba kızlar ben de 14+6 dayim çıkıntı cok net belli doktorum kesin erkek artik değişmez dedi.izmir de olup egepol hastanesinde doğum yapan veya yapacak olan var mi?

Neden 1 yıl kullanamadın cnm? Yenidoğan a uygun çünkü. Plus modellerinde ana kucağı var, puseti de tam yatıyor.

Birde bana liteway plus’ın iç hacmi küçük geldi. Bebek montla falan sığıyor mu?
Doğumdan önce kanz 360 almıştım bir yıldan sonra çok ağır geldi daha portatif birşey istedim ve lite way aldım. Evet iç hacmi biraz küçük. Pek sorun yaşamadık. Çünkü zaten bir yaş sonrası almıştık ve yavaştan artık kendi yürüyordu kısa süre içinde durup arabadan inip kendi itiyodu. 3 yaşına kadar rahat kullandım. Tatillere götürdüm geç saate dışarda kalınca içinde saatlerce uyuduğu bile oldu. Hafif arabalarda alınabilecek en iyilerden bence.

Teşekkür ederim cnm. Liteway’le ilgili hep olumlu yorum okudum, bu da onlardan biri oldu. Bir adım önde gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…