- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.221
Merhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?
Valla canm taam 11+6da gittim 5gun onden gidiodu bebek ultrasonda 12+4 cikti neyse erkege benzio dedii. Dun 15+2 idim gittim kiza benzio dedi. Kezinmi dedim kesin gibi dedi. Ama bir gibi var ordaMerhaba arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum. İçinizde onbir+6 da çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil diyom ilerleyen donemde kız diyen oldumu? İki hafta sonra tekrar gitsem acaba net duyar miyim?
Şu an içimizde bir can büyüyor ve bir sürü hormonal değişiklikler yaşıyoruz,bunun zorluğu başka,sonrası başka olacak... Lohusalık atlatıldıktan sonra herkes gibi biz de dayaniriz.. Şu an her gün bedenimizde birşey değişiyor. Sonrasında güçleniriz elbet diye düşünüyorum. Kolay gelsin:)
Eki Görüntüle 2098298 Eki Görüntüle 2098295 Eki Görüntüle 2098294 Kızlar bu ara bebek arabalarına sarmış durumdayım. Dün ve bugün biraz mağaza gezdim ve travel sistemlerden vazgeçtim. O ne ağırlık o ne hantallık o ne genişlik öyle. E bide malum ben bekar bi anne olacağım, en önemli kriterim hafiflik ve kolay katlanabilirlik oldu, arabam da küçük olduğundan boyutları da önemli. Sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılan travel baston pusetlerde karar kıldım gibi. Ama tabi model de daha karar veremedim. Bazılarını henüz göremedim. Aklımdakilerden bi kaçını paylaşıyorum.
Sizlerin aklında ne var?
Eki Görüntüle 2098298 Eki Görüntüle 2098295 Eki Görüntüle 2098294 Kızlar bu ara bebek arabalarına sarmış durumdayım. Dün ve bugün biraz mağaza gezdim ve travel sistemlerden vazgeçtim. O ne ağırlık o ne hantallık o ne genişlik öyle. E bide malum ben bekar bi anne olacağım, en önemli kriterim hafiflik ve kolay katlanabilirlik oldu, arabam da küçük olduğundan boyutları da önemli. Sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılan travel baston pusetlerde karar kıldım gibi. Ama tabi model de daha karar veremedim. Bazılarını henüz göremedim. Aklımdakilerden bi kaçını paylaşıyorum.
Sizlerin aklında ne var?
Benim aklımda casuel cadillac air travel sistem var canım ,puseti çok hafif katlanışı kolay ayrıca sürme imkanım oldu manevraları çok iyi reyonlar arasında bile çok kolay gidiyor
Canım ben de bakıyorum arabalara ama gidip bakamadım daha. Travellar ağır ve hantal oluyor diyor çoğu kişi. Senin paylaştıklarında travel yazıyor ama? Bi de anakucağı tek takılanlar daha iyi oluyor üst üste takılınca da çok hantal oluyor canım. Eltim de vardı oradan biliyorum
O benim de aklımdaydı cnm onu da sürdüm bana o da ağır gelmedi de çok geniş arabama sığmaz
Ben büyük tekerlekli istiyorum ayrıca tek anakucağını kullanmak istiyorum canım üst üste sevmiyorum hiç ..
Benim de 3 gün sanırım önde çünkü oniki+2 çıktı USG de. Çıkıntı çok düz geldi bana Dr da gözlerini belirterek daha erken diyince. Keşke hic tahmin yapmasalar dimi. Bu şekilde muallakta kalmak çok yoruyor insani hele benim gibi iki oğlu olup kizcdelisi biri için zor bi süreç beni bekliyor gibi.Valla canm taam 11+6da gittim 5gun onden gidiodu bebek ultrasonda 12+4 cikti neyse erkege benzio dedii. Dun 15+2 idim gittim kiza benzio dedi. Kezinmi dedim kesin gibi dedi. Ama bir gibi var orda
Chicco litei oven cok var gidip gormedim acikcasi ama aklimda yer etmis.Eki Görüntüle 2098298 Eki Görüntüle 2098295 Eki Görüntüle 2098294 Kızlar bu ara bebek arabalarına sarmış durumdayım. Dün ve bugün biraz mağaza gezdim ve travel sistemlerden vazgeçtim. O ne ağırlık o ne hantallık o ne genişlik öyle. E bide malum ben bekar bi anne olacağım, en önemli kriterim hafiflik ve kolay katlanabilirlik oldu, arabam da küçük olduğundan boyutları da önemli. Sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılan travel baston pusetlerde karar kıldım gibi. Ama tabi model de daha karar veremedim. Bazılarını henüz göremedim. Aklımdakilerden bi kaçını paylaşıyorum.
Sizlerin aklında ne var?
Canım chico lite way ben bir yaş sonrası alıp kullandım çok memnundum. Bir yaş öncesi için kanz 360 kullanmıştım. İlk 5-6 ay çok dışarı çıkarmam çıkarsam bile anca avm gezeriz dersen lite way tavsiye ederimEki Görüntüle 2098298 Eki Görüntüle 2098295 Eki Görüntüle 2098294 Kızlar bu ara bebek arabalarına sarmış durumdayım. Dün ve bugün biraz mağaza gezdim ve travel sistemlerden vazgeçtim. O ne ağırlık o ne hantallık o ne genişlik öyle. E bide malum ben bekar bi anne olacağım, en önemli kriterim hafiflik ve kolay katlanabilirlik oldu, arabam da küçük olduğundan boyutları da önemli. Sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılan travel baston pusetlerde karar kıldım gibi. Ama tabi model de daha karar veremedim. Bazılarını henüz göremedim. Aklımdakilerden bi kaçını paylaşıyorum.
Sizlerin aklında ne var?
Çok şükür bizimde arabamız sağlam. En cep yakan kısımlardan biri araba oluyo. :)Kızlar cocuk market de bebek arabası indirimi var reklamda gordum 900 küsürden 600 küsüre düşmüş yanında çanta hedıye dıyodu Bı bakın isterseniz bizim arabamız hala saglam ihtiyaç yok şükür :)
Canım chico lite way ben bir yaş sonrası alıp kullandım çok memnundum. Bir yaş öncesi için kanz 360 kullanmıştım. İlk 5-6 ay çok dışarı çıkarmam çıkarsam bile anca avm gezeriz dersen lite way tavsiye ederim
Doğumdan önce kanz 360 almıştım bir yıldan sonra çok ağır geldi daha portatif birşey istedim ve lite way aldım. Evet iç hacmi biraz küçük. Pek sorun yaşamadık. Çünkü zaten bir yaş sonrası almıştık ve yavaştan artık kendi yürüyordu kısa süre içinde durup arabadan inip kendi itiyodu. 3 yaşına kadar rahat kullandım. Tatillere götürdüm geç saate dışarda kalınca içinde saatlerce uyuduğu bile oldu. Hafif arabalarda alınabilecek en iyilerden bence.Neden 1 yıl kullanamadın cnm? Yenidoğan a uygun çünkü. Plus modellerinde ana kucağı var, puseti de tam yatıyor.
Birde bana liteway plus’ın iç hacmi küçük geldi. Bebek montla falan sığıyor mu?
Doğumdan önce kanz 360 almıştım bir yıldan sonra çok ağır geldi daha portatif birşey istedim ve lite way aldım. Evet iç hacmi biraz küçük. Pek sorun yaşamadık. Çünkü zaten bir yaş sonrası almıştık ve yavaştan artık kendi yürüyordu kısa süre içinde durup arabadan inip kendi itiyodu. 3 yaşına kadar rahat kullandım. Tatillere götürdüm geç saate dışarda kalınca içinde saatlerce uyuduğu bile oldu. Hafif arabalarda alınabilecek en iyilerden bence.
Canm bende oğluma kullanıyorum kesinlikle çok rahatBenim aklımda casuel cadillac air travel sistem var canım ,puseti çok hafif katlanışı kolay ayrıca sürme imkanım oldu manevraları çok iyi reyonlar arasında bile çok kolay gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?