2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım. Benim de gezip fikir sahibi olmam gerek. Baston,travel,puset,anakucağı her şey çorba oldu iyice :) travel sistemlerin bastonlardan ne farkı var peki?yani sadece tek hamlede uzunlamasına kapanmıyor daha farklı mı kapanıyor?

Benim gördüğüm kadarıyla tekerlekleri, özellikle arka tekerlekleri yoldaki engelleri daha iyi emsin diye büyük, bu nedenle daha geniş ve yer kaplıyor. Bi çok travel sistemin portbebe (yatak gibi düz olan), ana kucağı (oto koltuğu olarak da kullanılan) ve puset kısmı var, üçlü yani. Daha sağlam aksamları falan, tek tuş yada iki tuşla kapama mekanizmaları falan var. dolayısıyla ağır. Pek tabi daha güvenlidir.

Asıl bastonlar sadece pusetten ibaret. Ve sanırım 6 ay-1 yaştan sora öneriliyor. İnce aksam ve puset olduğu için hafif.

Ama bu benim beğendiklerim travel baston diye anlattıı bana satış görevlisi. Her ikisinden de bazı özellikler almış. Tekerleri küçük, aksamı ince baston gibi ama travel gibi ana kucağı da var ve puset kısmı yatar hale gelip port bebe gibi de kullanılabiliyor. Ama bir travel sistem kadar geniş değil. Bebek rahat eder mi emin değilim. Ama kullanıcı yorumları özellikle chicco liteway çok iyi.

Zaten yorumları okuduğumda bi çok insan ilk heves travel sistem alıp ağırlığından şikaye edip 1 sene sonra baston da almışlar.

Canım seninki belli değil miydi kız diye kalmış aklımda karıştırdım mı acaba
Bana hiç yorum yapmadı dr cinsiyetle ilgili en son baktı bn dedim kız mı die kız demek için erken dedi.. belirsiz bi şekilde bekliyorum :)
Puseti sadce 6 ay die düşünme bnm arkadaşımın yeni kızı oldu o kullanıyor ma 2.5 yasında abisi var o da yatıyor keyif yapıyor... uyumadan önce kendini sallatırıyor.. :)

Benmki yapmıyor bnde ona taktım... hiç bilmemek daha kötü
Bn gezdim baktm ama hala kararsızım... traval sistemlerin değişik modelleri var bildiğim kadarıyla ve daha ufak bastona göre

Neden 1 yıl kullanamadın cnm? Yenidoğan a uygun çünkü. Plus modellerinde ana kucağı var, puseti de tam yatıyor.

Birde bana liteway plus’ın iç hacmi küçük geldi. Bebek montla falan sığıyor mu?
merhaba, liteway i arkadasim kullaniyor, genel olarak memnun. Baston halindeyken katlandiginda Micra'nin bagajina sigiyor. Katlamasi da eh işte, tek elle de degil.

Bizde araba yok ben de ohlala modelini almayi dusunuyorum, gittim gordum gercekten hafif, 3.8 kilo, tek elle kolayca kapaniyor, dogumdan itibaren kullaniliyor ama cift yonlu olmadigi icin ilk aylarda da bebek ileri dogru bakacak. Sadece burada kararsiz kaliyorum şart mi ki ana kucakli araba kullanmak? Bebek illa yuksekte olup anneye dogru mu bakmali

Herkezin ihtiyacına bağlı sanrm... bazılarına çok sağlam çok kullanışlı gereklidir bazılarına idareten bişey de işini görür...
Mesela bna puset şart ilk üç ay içinde araba ile yurt dışına çıkıcam.. bebk için gerkli bagajda da fazla yer kaplamazsa iyi olur yada kultuğun arkasına sığması gerekir...
Keşke bi site olsa ihtiyaçlarımızı işaretlesek de uygun bebek arabası çıksa.. hani elimizdeki mazemeleri işaretleyip yemek tarifi çıkaran siteler gibi

Olsa iyi olurdu ama olmaması da ölüm değil. Eğilip kontrol edilir sık sık. Arabam olmasa belki bende ana kucağı şart demezdim.

Günaydın hayırlı haftalar kızlar. Ben de annemi ve kız kardeşimi hava alanına bıraktım simdi. Bir aydır bendeydiler Allah razı olsun bir is yapmadım iki oglumla da ilgilendiler. Simdi okul tatil onlarda gitti artik basımın çaresine bakma zamanım geldi.

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim küçük paşam rahatsız
Gece boyu uyuyamadık ateşlendi sabaha kadar ama şimdilik iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…