2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayım inan cuma doktorum ne zaman halsiz hissedersen gel rapor yazalım kendini zorlama dedi, zaten antibiyotik başladık hastayım ama patrona yüzüm tutmuyor diye yine geldim. Yarın öbür gün düzelemezsem yine rapor alacağım. Çalışırken hamilelik çok zormuş cidden.

Kızlar ikili taramada kan testi sonuçlarım 1/211 risk grubu çıktı doktorum ultrason sonuçlarının normal olduğunu yaştan dolayı bi risk çıktığını kafamızın rahat etmesi için nift testini önerdi. Bu bebek yüzde 90 down sendromlu değildir olsaydı ultrasonda anormallik gözlenirdi dedi ama 6 ay daha kafamız böyle kalmasın içimiz rahat etsin dedi. Elim ayağım kesildi

canim icini ferah tut. ultrason gercekten onemli bazi doktorlar ultrasona baktiktan sonra gerek bile duymuyolar. senin yas riskin mi o cikti yoksa kombine risk mi

Canim 1/211 yuzde 0.5 demek yani yas riskine ragmen yuzde 99.5 saglikli. Ense kalinligi burun kemigi normalmis ne guzel hic canini sikma.

canim icini ferah tut. ultrason gercekten onemli bazi doktorlar ultrasona baktiktan sonra gerek bile duymuyolar. senin yas riskin mi o cikti yoksa kombine risk mi
Hiç bilgim yok sadece doktor telefonda yaşın 34 olduğu için bi risk çıkmış dedi. Ultrasonu yapan doktor bi sorun görseydi mutlaka söylerdi zaten dedi. Hiçbişey sorMadım elim ayağım kesildi. Şimdi nift testi için farklı yerlerden fiyat alıyorum. Yarın gidip kan vericem

Canim 1/211 yuzde 0.5 demek yani yas riskine ragmen yuzde 99.5 saglikli. Ense kalinligi burun kemigi normalmis ne guzel hic canini sikma.
İnşallah canım evet ense kalınlığı 12+4 te 2.1 di . Ultrasona göre 13+2 olmuştuk hatta o gün. 1/250 ve üstü olması normalmiş. Yani alt sınıra yakın bi risk

Aynen bende gördüm onu canım bizimkide sağlam bende almıcam ama benim arabanın sıfır fiyatı ve çok kullanışlı duruyo arabamız olmasaydı büyük ihtimalle alırdım

Merhaba, benim de sonucum size yakın ve ultrason bulguları normal. Ben testi İzmir'de ücretsiz yaptırdım. Hangi şehirdesiniz?

Merhaba, benim de sonucum size yakın ve ultrason bulguları normal. Ben testi İzmir'de ücretsiz yaptırdım. Hangi şehirdesiniz?
İstanbuldayım canım. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. Orda yaptırıcam gibi 2 bin lira fiyatı. Kaç günde çıktı sonucun yada çıktımı canım

Merhabalar bende Temmuz annesi olucam hayırlısı ile 19 Temmuz 2018 doğum tarihi üye olmak istiyorum ama beceremedim :)

İstanbuldayım canım. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. Orda yaptırıcam gibi 2 bin lira fiyatı. Kaç günde çıktı sonucun yada çıktımı canım

Merhaba bende Ataşhir deyim İstanbul Memorial de hangi dr gidiyorsunuz acaba ordan DR arıyorum değiştirmem gerek dr umu teşekkürler

Benim de İstanbuldayım doktorum Ataşehir Florence'ta. Henüz sonucum çıkmadı, hftya çıkacak, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah

Canım 3 tane araba değiştirmiş biri olarak en beğendiğim araba Kraft Mars bebek arabasıydı Harika bir arabaydı kullanımı sürüşü konforu taaa 9 yıl önce oğluma almıştım ikinci oğlum doğana kadar abisi kullandı 4 yaşına kadar ama oturmA yerini kırdı mecbur tekrar araba almak zorunda kaldım ama içim yandı o araba resmini de attım mavi renk.sonra yine aynı arabadan aldım ama biraz farklıydı yine kraf aynı model siyah renk ama kullanamadım onu çok hantal ve tek elle kapanmıyordu memlekete bıraktım onu o maviden bir daha bulamadım sonra birazdaha paraya kıyıp chicco lite way aldım plus falan değil normal lite way baston baştan alışmak zor geldi ama şimdi çok memnunum bide oğlum çok kiloluydu ancak lite way taşıdı onu hala sapasağlam maşallh poşetledik depoda duruyo bebek kucağındayken sende kapatabilirsin arabayı ağır biraz ama hantal değil bi ilk arabamızda bide chiccoda çok rahat ettik ha arada başkalarınında arabalarını kullandık bi çok araba denedim diyebilirim ama chicco olmasına rağmen o Kraft ın hala üretimi olsa yine alırdım ondan kum dağ taş çamur çakıl dinlemiyo valla bide sepeti okadar genişti ki pazarlığımı bile görüyordum çünkü eşim göreve çok sık gidiyordu 3 ay evde olmadığı oluyordu çok rahat ettim o araba ama şimdi kararsızsan chiccoyu şiddetle tavsiye ederim

Eklentiler

• 559B1008-91CF-40C2-82CE-6E46D0DAB486.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 48
merhabalar aranıza yeni katıldım 12+5 haftalık hamileyim yarın ikili kombin test yapılacak çok stresliyim. 12+6 da ikili test için geç değilmi acaba 11-14 haftalar arası dedi doktor ama ben 11-13 diye biliyordum. Umarım herşey yolundadır. 11 yaşında kızım var yarın cinsiyetide söyleyeceğini söyledi doktor sağlıklı olsun bizim olsun yeter bana hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.

Benim de İstanbuldayım doktorum Ataşehir Florence'ta. Henüz sonucum çıkmadı, hftya çıkacak, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah

Bende şuan Gayrettepe Florence a gidiyorum Ataşehir Memorial e gecicem inş Avrupa yakası zor oluyor herkes güzel haberleri alsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…