2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla gelsin ikinci bebişiniz

Benim de İstanbuldayım doktorum Ataşehir Florence'ta. Henüz sonucum çıkmadı, hftya çıkacak, bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah
Hemen bitişik hastaneler. Şimdi doktorumu aradım yaş riskimi diye sadece yaş riski değilmiş kombine riskmiş. Yarın gidip kan vericem. İnşallah hayırlı haberler alırız.

bana en zor karar bebek arabasi gibi geliyor yaa. Ne kadar baktiysam karar veremedim. Keske biri dese ki şu arabayi alin =))

Olsa iyi olurdu ama olmaması da ölüm değil. Eğilip kontrol edilir sık sık. Arabam olmasa belki bende ana kucağı şart demezdim.
bir de bebek arabasinin ana kucagi 1 yasina kadar kullaniliyor diye biliyorum, sonra daha gelismis bir oto koltugu aliyorlar. Ay masraf da bitmiyor =D

Arkadaşlar benim oğlum var 2011 Temmuz annesiyim ama erken doğum ile 16 Haziran da kucağıma aldım 2011 Temmuz anneleri olarak o kadar güzel arkadaşlıklar edindik ki buradan Türkiye nin her bir yerinden doğum sonrası cocuklarımızı beraber büyüttük diyebilirim hala da İstanbul da görüşüyoruz buluşuyoruz onları yanayana koyup resimlerini cekmek bile ayrı bi mutluluk şimdi 1.sınıf dertlerimiz başladı :) inş. burda da güzel dostluklar olur Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) şimdi yine erken olmaz ise 2018 Temmuz annesi olacağım :)

Hoş geldin aramıza canım öncelikle tebrik ederim yeniden anne olacaksınız ,sağlıkla kucağınıza alasiniz sağlıkla büyütesiniz inşallah, ben Kasım annesiyim ilk çocuğumdan bu sefer temmuz annesi olacağım inşallah kış ve yaz çok ta zıt çok merak ediyorum ne giyinecek sıcakta yenidoğan bebek nasıl olacak sıcak çok rahatsız edecek mi falan baya meraklı ve heyecanlıyım :)

Merhaba maşallah peki kıyafet olarak neler aldınız

Hoşgeldin canım ne güzel hali hazırda yine bir Temmuz annesi daha 3 tane hazır Temmuz annemiz oldu sanırım sorular bitmez rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

Rapor alıncada göze batıp duruyorsun maalesef keşke bari ona laf edilmese dayanıcaz artık mecbur
En azından ultrasonun normalmiş canım benim hepsi riskli çıktı sadece yaşsa bence hiç bir problem yok inşallah sağlıkla al kucağına
Merhaba, benim de sonucum size yakın ve ultrason bulguları normal. Ben testi İzmir'de ücretsiz yaptırdım. Hangi şehirdesiniz?
izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz

bana da onu ve zeki bey i önerdiler tesekkür ederim
Bende araştırırken zeki bey ve parvana hanımı önemişlerdi. İkisiylede görüştüm ben. Parvana hanımı bi görün bence en olumsuz şeyi bile sizi çok iyi hazırladıktan sonra söylüyor. Birde bilmiyorum sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz ama parvana hanım mecburiyetler dışında inanılmaz normal Doğum yanlışı. Buda bende etkili olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…