- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.321
Canım ben de onu araştırdım. Spin 360 modelini düşünüyorumYoyko (bebek arabasi) markasını duyan, ya da kullanan var mı? Modelleri inanılmaz güzel.
ahh o istek bende de var ama bende tutuyorum kendimi 6. ayda yada 7. ayda başlamaya düşünüyorum alışverişe inş Rabbim nasip ederseKızlar perşembeye evime döneceğim inşallah , içimde deli gibi alış veriş yapma isteği var kendimi çok zor frenliyorum daha çok erken diyorum ama bebek dükkanlarının önünden geçince kafayı yiyorum :)
Çok teşekkür ederim güzel bilgilerTesekkür ederim :) Yaz bebeği cok rahat gaz sorunu olmadı hiç sabah akşam yıkadım cünkü hemen isilik oluyor vücudu kısa kollu ve kolsuz bady ve corap bol bol alın bi onu giyiyorlar zaten :) penye yelek ve penye battaniye olmazsa olmazdı ilk hafta vucut sıcaklığını alışması için içine kolsuz bady ve corap üstüne ince penye tulum giydirdik bide yüzü cizilmesin die eldiven gerci artık yeni doğan tulumları eldivene gerek kalmadan el kısmı kapanabilen yapmışlar pratik cünkü eldiven sürekli cıkıyor onu takma derdi var ev tipi ana kucağını cok kullandık evin her yerinde araba chicco markaydı puset içine giriyordu 9 ay oto koltuğu gibi de kullandık dolaşınca direk arabanın içine koyuyorduk.
Ben dayanamadım 2 nevresim bir battaniye aldımahh o istek bende de var ama bende tutuyorum kendimi 6. ayda yada 7. ayda başlamaya düşünüyorum alışverişe inş Rabbim nasip ederse
Dün Benimde aklımdan geçti canım çok iyi olurKızlar bir şey soracağım keyiflerinizi kaçırmak istemiyorum hatırlatıp ama ben nedense unutamıyorum çok merak ediyorum hatırlarsanız bir kaç hafta önce Sevda diye bir anne vardı tup bebek yaptırmıştı bebeği de iyiydi kızı olacaktı sonradan bebeğinin yanında mol gebelik bulmuştu Dr mecburen diğer bebeğini de alacaktı suni sanciyla dogurtacaklardi hatirladiniz mi bir gitti bir daha da haber alamadık böyle de vefasizca unutmak istemiyorum eminim çok incinmistir bizden de hiç ilgi göremeyince izniniz olursa hepimizin adından kendisini etiket yapıp halini sormak isterim çok merak ediyorum ne dersiniz ?
Çok sevindim valla canım alışveriş için lazımsınız bize bir yere kaybolmayın iyiki burdasınız.
D'mi ama gözümüz gibi bakarız kendilerine yeter ki bize yardım etsinler
Çok geçmiş olsun.. Dün gece benim oğlan da kötüydü. Neredeyse hiç uyumadık diyebilirim. Çocuklar hastalanmasın diye elimizden geleni yapıyoruz ama olacağı varsa oluyor.. Bu aralar daha az hastalansınlar noolur nooluurGünaydın kızlar
Bugün evdeyim küçük paşam rahatsız
Gece boyu uyuyamadık ateşlendi sabaha kadar ama şimdilik iyi şükür
Iyi yaptın cnm valla ben biraz daha beklicem öyle alicam ama oyle biberon fln almayı düşünüyorumBen dayanamadım 2 nevresim bir battaniye aldım
Ben size söyliyim :) Inglesina Trilogy.. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Tek elle kapatıp açabiliyorsunuz. Kullanımı çok rahat. Çocuk sarsılmıyor. İçinde saatlerce uyuyabiliyor. Ağır değil. Hatta 2. sini alıcam galiba.. Oğlumun puseti çok değerli kimseyle paylaşmıyor. İlk kardeş kavgasını pusetten dolayı yaşasınlar istemiyorum :)bana en zor karar bebek arabasi gibi geliyor yaa. Ne kadar baktiysam karar veremedim. Keske biri dese ki şu arabayi alin =))
Ben size söyliyim :) Inglesina Trilogy.. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Tek elle kapatıp açabiliyorsunuz. Kullanımı çok rahat. Çocuk sarsılmıyor. İçinde saatlerce uyuyabiliyor. Ağır değil. Hatta 2. sini alıcam galiba.. Oğlumun puseti çok değerli kimseyle paylaşmıyor. İlk kardeş kavgasını pusetten dolayı yaşasınlar istemiyorum :)bana en zor karar bebek arabasi gibi geliyor yaa. Ne kadar baktiysam karar veremedim. Keske biri dese ki şu arabayi alin =))
cok tesekkur ederim, bakiyorum hemenBen size söyliyim :) Inglesina Trilogy.. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Tek elle kapatıp açabiliyorsunuz. Kullanımı çok rahat. Çocuk sarsılmıyor. İçinde saatlerce uyuyabiliyor. Ağır değil. Hatta 2. sini alıcam galiba.. Oğlumun puseti çok değerli kimseyle paylaşmıyor. İlk kardeş kavgasını pusetten dolayı yaşasınlar istemiyorum :)
İnşallah canım, aynen canım ben de o aylarda düşünüyorum, hastane çantamı da o aylarda yapacağım inşallah :)ahh o istek bende de var ama bende tutuyorum kendimi 6. ayda yada 7. ayda başlamaya düşünüyorum alışverişe inş Rabbim nasip ederse
Ben ilk çocuğumu göbeği düştükten sonra yıkamaya başladım canım sen hemen yıkadım mi yoksa göbeğin düşmesini bekledin mi ? Evet çorap şart ayaktan usutuyorlar ne kadar sıcak olsa da ve usutunce de çok gaz sancısı çekiyorlar ikimiz beraber ağlıyorduk hep çok gazliydi benim prensesim :) eldiven hiç sorma canım bikmistik ne zaman baksak elinde biri vardı diğeri düşüyordu :) arabamız mobilya besigimiz var çok şükür sadece anne yani hafif bir şey alicam inşallah gerisi sadece giyim kuşam alırız anca :) bir de kızım hiç oto koltuğunda oturmadı onu boşuna aldık diye bilirim sifir gibi duruyor ,büyüğünü aldık onda da hala oturmuyor maalesef .
Ins cnm rabbim nasip etsin hepimize tabi çanta önemli sonra hazırlıksız yakalanmayalımİnşallah canım, aynen canım ben de o aylarda düşünüyorum, hastane çantamı da o aylarda yapacağım inşallah :)
ben daha bugün geldim yardımcı olurum tabi liste yapmıştım bende oğlumda ikinci daha rahat oluyor coğu seyi boşuna almışım diyorum :)Çok sevindim valla canım alışveriş için lazımsınız bize bir yere kaybolmayın iyiki burdasınız.
Göbeğine her gün pansuman yapıyorduk ama kış gelmişti havalar soğuktu diye ben göbeği 1hafta sonra düşünce ilk o zaman yıkamıştım annemle beraber, yıkamak dedim de küveti için file falan da almam lazım onu da kaydedeyim hemen listeye :) neler gerekli diye aklıma geldikçe yazıyorum sonra o listeye göre rahat rahat alış veriş yaparım, ilk bebeğimde liste baya kabarıktı bunda o kadar olmaz herhalde :)göbeği düşmeden de yıkadım yüz üstü yıkıyordum düşünce normal şekilde dr hiç bi sakıncası yok dedi bize oraya su gelmemesine dikkat ediyordum oto koltuğu 9.aydan sonra maxi cosi aldık 5 yaşına kadar kullandık cok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?