2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence nifty boşuna yapmış olacaksın ama tabikide için rahat etsin huzursuz bir hamilelik gecirmektense , USG iyi çıkınca çoğu Dr ikili yaptirmiyor bile hiç moralini bozma sakın eminim sonuçlar tertemiz çıkacaktır bol bol dua et canım

Pervane hanım Azerbaycanlı sanırım :) benim memleketim :) bizim ülkede keyfiyane sezeryan yapmazlar bir sorun olursa yaparlar anca anneler sezeryan olacaklarını duyunca çok üzülürler bizim oralarda herkes kendini normale hazırlar her zaman :)

izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz[/QUOTE]

Tepecik Ege dogum evinden Genetik Tani merkezine yönlendirdiler. Türkiyede sadece orada Sgk kapsaminda ücretsiz yapılıyormuş. Benim ailem orda olduğu için kolaylıkla hallertim. Ama sehir disindan da çok gelen oluyormuş.

Merhaba maşallah peki kıyafet olarak neler aldınız

Merhaba maşallah peki kıyafet olarak neler aldınız

Tesekkür ederim :) Yaz bebeği cok rahat gaz sorunu olmadı hiç sabah akşam yıkadım cünkü hemen isilik oluyor vücudu kısa kollu ve kolsuz bady ve corap bol bol alın bi onu giyiyorlar zaten :) penye yelek ve penye battaniye olmazsa olmazdı ilk hafta vucut sıcaklığını alışması için içine kolsuz bady ve corap üstüne ince penye tulum giydirdik bide yüzü cizilmesin die eldiven gerci artık yeni doğan tulumları eldivene gerek kalmadan el kısmı kapanabilen yapmışlar pratik cünkü eldiven sürekli cıkıyor onu takma derdi var ev tipi ana kucağını cok kullandık evin her yerinde araba chicco markaydı puset içine giriyordu 9 ay oto koltuğu gibi de kullandık dolaşınca direk arabanın içine koyuyorduk.

Evet dünya tatlısı Azeri bi bayan. Çok ilgili sabah ikili test sonucum için aradım konuştuk 5 dakika.2 saat sonra tekrar arayıp daha ayrıntılı anlattı üzülmemem için. Her doktor hastasını böyle telkin etse hastalıkların çoğu psikolojik olarak yenilir.

benim ilki sezeryan sanırım ikinic de oyle olur cok tesekkür ederim içim rahatladı bende bakayım o dr o zaman

izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz

Tepecik Ege dogum evinden Genetik Tani merkezine yönlendirdiler. Türkiyede sadece orada Sgk kapsaminda ücretsiz yapılıyormuş. Benim ailem orda olduğu için kolaylıkla hallertim. Ama sehir disindan da çok gelen oluyormuş.[/QUOTE] domates muayene olunca hemen yönlendiriyorlarmı bende izmirliyim ama konyada yaşıyorum

Ben ilk çocuğumu göbeği düştükten sonra yıkamaya başladım canım sen hemen yıkadım mi yoksa göbeğin düşmesini bekledin mi ? Evet çorap şart ayaktan usutuyorlar ne kadar sıcak olsa da ve usutunce de çok gaz sancısı çekiyorlar ikimiz beraber ağlıyorduk hep çok gazliydi benim prensesim :) eldiven hiç sorma canım bikmistik ne zaman baksak elinde biri vardı diğeri düşüyordu :) arabamız mobilya besigimiz var çok şükür sadece anne yani hafif bir şey alicam inşallah gerisi sadece giyim kuşam alırız anca :) bir de kızım hiç oto koltuğunda oturmadı onu boşuna aldık diye bilirim sifir gibi duruyor ,büyüğünü aldık onda da hala oturmuyor maalesef .

izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz

Tepecik Ege dogum evinden Genetik Tani merkezine yönlendirdiler. Türkiyede sadece orada Sgk kapsaminda ücretsiz yapılıyormuş. Benim ailem orda olduğu için kolaylıkla hallertim. Ama sehir disindan da çok gelen oluyormuş.[/QUOTE]

geldiğimiz gün hemen ilgileniyorlarmı acaba yani randevu aldığımız gün hemen kanıda aynı günmü veriyoruz yoksa bir kaç gün iakmet etmek gerekecekmi açıkçası bende 35 yaşındayım yaş riski yüzünden böyle bir test isterlerse ücretli yaptırmam mümkün değil İzmirde kuzenim var gerekirse İzmire giderim.

Haklısın canım psikoloji çok önemli ben kaç tane kadın jinekoloğa gittim hiç birisinden memnun kalmadım hele geçen sene bir dr o kadar ağlattı ki beni herkes şikayet et dedi ama edemedim , bizim ülkede jinekologlar hep kadındır erkek Dr cooook nadiren bulunur :)

Kızlar perşembeye evime döneceğim inşallah , içimde deli gibi alış veriş yapma isteği var kendimi çok zor frenliyorum daha çok erken diyorum ama bebek dükkanlarının önünden geçince kafayı yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…