- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.301
Bence nifty boşuna yapmış olacaksın ama tabikide için rahat etsin huzursuz bir hamilelik gecirmektense , USG iyi çıkınca çoğu Dr ikili yaptirmiyor bile hiç moralini bozma sakın eminim sonuçlar tertemiz çıkacaktır bol bol dua et canımHiç bilgim yok sadece doktor telefonda yaşın 34 olduğu için bi risk çıkmış dedi. Ultrasonu yapan doktor bi sorun görseydi mutlaka söylerdi zaten dedi. Hiçbişey sorMadım elim ayağım kesildi. Şimdi nift testi için farklı yerlerden fiyat alıyorum. Yarın gidip kan vericem
Maşallah peki hazırlık olarak neler yaptınızBen de 2010 Temmuz annesiyim :) 7 yaşında bir oğlum var.
Şimdi baktım yoyko 360 çok benzeri kanz 360 kullandım inanılmaz memnundum. Hala sağlam bundada Allah kullanmayı nasip etsinYoyko (bebek arabasi) markasını duyan, ya da kullanan var mı? Modelleri inanılmaz güzel.
Pervane hanım Azerbaycanlı sanırım :) benim memleketim :) bizim ülkede keyfiyane sezeryan yapmazlar bir sorun olursa yaparlar anca anneler sezeryan olacaklarını duyunca çok üzülürler bizim oralarda herkes kendini normale hazırlar her zaman :)Bende araştırırken zeki bey ve parvana hanımı önemişlerdi. İkisiylede görüştüm ben. Parvana hanımı bi görün bence en olumsuz şeyi bile sizi çok iyi hazırladıktan sonra söylüyor. Birde bilmiyorum sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz ama parvana hanım mecburiyetler dışında inanılmaz normal Doğum yanlışı. Buda bende etkili olmuştu
Canım ikili test kan sonucum kombine risk çıktı yani sadece yaş riski değilmiş. Ama yaş faktörü riski çok yükseltiyormuş. Ben kötü bişey olduğunu düşünmek istemiyorum. Ama herşeye karşı nift testini yaptırıcammetmat canım nasıl bir sorun çıktı ?
Merhaba maşallah peki kıyafet olarak neler aldınız
Hoş geldin aramıza canım öncelikle tebrik ederim yeniden anne olacaksınız ,sağlıkla kucağınıza alasiniz sağlıkla büyütesiniz inşallah, ben Kasım annesiyim ilk çocuğumdan bu sefer temmuz annesi olacağım inşallah kış ve yaz çok ta zıt çok merak ediyorum ne giyinecek sıcakta yenidoğan bebek nasıl olacak sıcak çok rahatsız edecek mi falan baya meraklı ve heyecanlıyım :)
Merhaba maşallah peki kıyafet olarak neler aldınız
Evet dünya tatlısı Azeri bi bayan. Çok ilgili sabah ikili test sonucum için aradım konuştuk 5 dakika.2 saat sonra tekrar arayıp daha ayrıntılı anlattı üzülmemem için. Her doktor hastasını böyle telkin etse hastalıkların çoğu psikolojik olarak yenilir.Pervane hanım Azerbaycanlı sanırım :) benim memleketim :) bizim ülkede keyfiyane sezeryan yapmazlar bir sorun olursa yaparlar anca anneler sezeryan olacaklarını duyunca çok üzülürler bizim oralarda herkes kendini normale hazırlar her zaman :)
teşekkür ederim :)Merhaba hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla gelsin ikinci bebişiniz
Bende araştırırken zeki bey ve parvana hanımı önemişlerdi. İkisiylede görüştüm ben. Parvana hanımı bi görün bence en olumsuz şeyi bile sizi çok iyi hazırladıktan sonra söylüyor. Birde bilmiyorum sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz ama parvana hanım mecburiyetler dışında inanılmaz normal Doğum yanlışı. Buda bende etkili olmuştu
izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz
Hemen bakıyorum ona da, teşekkürlerŞimdi baktım yoyko 360 çok benzeri kanz 360 kullandım inanılmaz memnundum. Hala sağlam bundada Allah kullanmayı nasip etsin
Ben ilk çocuğumu göbeği düştükten sonra yıkamaya başladım canım sen hemen yıkadım mi yoksa göbeğin düşmesini bekledin mi ? Evet çorap şart ayaktan usutuyorlar ne kadar sıcak olsa da ve usutunce de çok gaz sancısı çekiyorlar ikimiz beraber ağlıyorduk hep çok gazliydi benim prensesim :) eldiven hiç sorma canım bikmistik ne zaman baksak elinde biri vardı diğeri düşüyordu :) arabamız mobilya besigimiz var çok şükür sadece anne yani hafif bir şey alicam inşallah gerisi sadece giyim kuşam alırız anca :) bir de kızım hiç oto koltuğunda oturmadı onu boşuna aldık diye bilirim sifir gibi duruyor ,büyüğünü aldık onda da hala oturmuyor maalesef .Tesekkür ederim :) Yaz bebeği cok rahat gaz sorunu olmadı hiç sabah akşam yıkadım cünkü hemen isilik oluyor vücudu kısa kollu ve kolsuz bady ve corap bol bol alın bi onu giyiyorlar zaten :) penye yelek ve penye battaniye olmazsa olmazdı ilk hafta vucut sıcaklığını alışması için içine kolsuz bady ve corap üstüne ince penye tulum giydirdik bide yüzü cizilmesin die eldiven gerci artık yeni doğan tulumları eldivene gerek kalmadan el kısmı kapanabilen yapmışlar pratik cünkü eldiven sürekli cıkıyor onu takma derdi var ev tipi ana kucağını cok kullandık evin her yerinde araba chicco markaydı puset içine giriyordu 9 ay oto koltuğu gibi de kullandık dolaşınca direk arabanın içine koyuyorduk.
izmirde nerde yaptılar canım ücretsiz
Haklısın canım psikoloji çok önemli ben kaç tane kadın jinekoloğa gittim hiç birisinden memnun kalmadım hele geçen sene bir dr o kadar ağlattı ki beni herkes şikayet et dedi ama edemedim , bizim ülkede jinekologlar hep kadındır erkek Dr cooook nadiren bulunur :)Evet dünya tatlısı Azeri bi bayan. Çok ilgili sabah ikili test sonucum için aradım konuştuk 5 dakika.2 saat sonra tekrar arayıp daha ayrıntılı anlattı üzülmemem için. Her doktor hastasını böyle telkin etse hastalıkların çoğu psikolojik olarak yenilir.
Çok sevindim valla canım alışveriş için lazımsınız bize bir yere kaybolmayın iyiki burdasınız.Ben de 2010 Temmuz annesiyim :) 7 yaşında bir oğlum var.
D'mi ama gözümüz gibi bakarız kendilerine yeter ki bize yardım etsinlerÇok sevindim valla canım alışveriş için lazımsınız bize bir yere kaybolmayın iyiki burdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?