2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Liste yapınca burayada atarmsn cnm

İlla hamile sütyeni alman şart değil üzerine rahat olan herhangi bir sütyen işini görür canım, sadece sık sık yağlıyacağın için sık sık değiştirmen gerekecek diye bir kaç tane al, evde ise bez sütyen taka bilirsin ama muhakkak tak hamilelikten önce belki evde takmıyorsundur ama şimdi göğüsler büyüyeceği için sarkma olmasın diye mutlaka sütyen tak canım

Selamlar Hanımlar,

Dün doktor kontrolüm vardı. 2'li tarama için kan verdim. Salı günü sonuç çıkacakmış. Cinsiyet için erken dedi. 2 hafta sonra gel istersen bakalım dedi. Normal randevum önümüzdeki ay olduğu için gerek yok, geldiğimde öğrenirim dedim.

Puset ve oto koltuğundan konuşulmuş. Kızımda chicco liteway baston puset ve yeni doğan için oto koltuğu almıştık. Pusetten memnun kalmıştım ancak o dönem Polo model arabamız vardı ve katlanınca bagaja çapraz sokabilmiştik. Bu nedenle bagaja başka eşya koymak falan sıkıntı olmuştu. Yenidoğan otokoltuğu normalde 1 yıl civarı kullanılıyor ancak kızıma 7. ayda küçük gelmeye başladığı için yeni oto koltuğu aldık. O da ömrünü geçen hafta doldurdu. Dün 4,5 yaş itibariyle 3. oto koltuğunu almış bulunuyoruz. İlk zamanlarda puseti kullanmadan sadece oto koltuğunu elde taşımıştı ancak koltuğun kendisi ağır olduğu için bizi zorlamıştı.

Bir yabancı sitede öneri olarak görmüştüm, sütyen agrafı ekleyebilirsin. Pentide 10 tl civarı. Eminim başka tuhafiyelerde çok daha uyguna da bulunur.

https://www.penti.com/std-sutyen-agrafi-zidPYSTYAGR09SK-STD
https://urun.gittigidiyor.com/giyim...3-kancali-6-adet-fiyatidir-kampanya-321893823

Liste yapınca burayada atarmsn cnm
Tabii canım, öncelikle şunu söyleyeyim bir kaç başlıklı oluyor liste : mobilya, banyo, araç gereç, giyim kuşam, sağlık(ateş ölçer falan), özel ihtiyaçlar ( emzik biberon) hastane çantası ( bebeğe ayrı bana ayrı) ve benim özel ihtiyaçlarım (pijama takımı rahat ev giyimi gecelik emzirme sütyeni göğüs pedi göğüs merhemi falan gibi), yani bu tarz canım aklına geldikçe yavaş yavaş yazıyorsun aylarca, sonra yavaş yavaş alıyorsun inşallah

Mutlu haftalar güzel annelerr.. bizde haftasonu cinsiyeti öğrenince iki üç parça bişeyler aldık bebeğimize insan deli gibi herşeyi almak istiyor valla.. buara oda yapma konusuna takıldık. Ona da şöyle bi çözüm bulduk eşimle bir gardolap ve şifoniyer alıp birde bambu beşik alalım dedik. Her odaya taşıyabilelim beşiği 1 yaşına gelincede montessori yatak yaptıralım dedik çok hoşuma gidiyor o yataklar. Kullanışlı olur mu bilmyrm ama şimdilk düşüncelerimz bu yönde.. henüz bebek arabası vs. Bakmaya başlamadık

Ins cnm rabbim nasip etsin hepimize tabi çanta önemli sonra hazırlıksız yakalanmayalım
Evet hatta ilk kendi çantanı hazırla sonra bebeğinin senin ihtiyaçların daha fazla olacak hastanede, bebeğe giyim, bez oldu mu yetiyor zaten fazla kalmıyorsun eve gelince geri ihtiyaçları evde hazır oluyor nasılsa :)

Oğlum 1 yaşına geldiğinde montesori yataklardan yaptırdım ve çoook memnunum. EN önemlisi kendisi çıkıp inebiliyor. Dolayısıyla güven duygusu oluştu ve böylece odasını yadırgamadı. Kesinlikle doğru karar.

oyle canim herkez kendine gore cocuguna gore tabiki davranir. Geceleri uyumayan cocugum olsa belki bende odama alirdim 1 yasina kadar ama allaha sukur misil misil uyurdu tombisim. Aynen senin dedigin gibi bende ilk 3 ay cok korkuyordum yuzunu kapatir mi diye dogru duzgun uyku uyuyamiyordum korkumdan ama iste sonra herseyin kolayini ogreniyorsun birde ilk cocukta biraz acemilik oluyor. Ben astronot gibi tulum almistim birde yaz bebegi olunca ustunu pek ortmuyorduk.

Valla bazen oyle seyler goruyorumki 2 yasindaki cocuk saat gece 11e kadar uyumuyor diyorum annesi babasi nasil rahat ediyor kafa beyin kalmiyor dayanamiyor insan yoruluyor. Ama uyumayinca alismayincada tabi elden care gelmiyor galiba. Her cocuk bir degil benimki 6-7 de yatardi aksam sabaha kadar uyurdu. gunduzleride cok yiyince haliyla gece uyanmazdi. Rabbim herkeze akilli fikirli uslu guzel uyuyan yemegini yiyen tatli bir bebis versin insallah

İhtiyacım olan yorum çok sevindm ben çok beğeniyorum dediğin gibi kendisi gidip çıksın uyusun uyanınca kalksın gelsin istiyorum.. tabi ki kullanan yorumları çok önemliydi teşekkür ederim

İhtiyacım olan yorum çok sevindm ben çok beğeniyorum dediğin gibi kendisi gidip çıksın uyusun uyanınca kalksın gelsin istiyorum.. tabi ki kullanan yorumları çok önemliydi teşekkür ederim
Sadece ufacık bir tavsiye. Montesori yataklar yere çok yapışık oluyor. Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Sonuçta kışın soğuk oluyor. Ben Cezayir'de yaşıyor olmama rağmen (şu anda hava 21 derece) biraz yatağı yükselttirdim üşür diye. Yatapğa oturduğunda ayakları yere basıyor yine de. Çok da normal yatak gibi yüksek değil. Sanırım 50 cm yapmıştım yüksekliğini. Bunu da bir göz önünde bulundurun :)

Kizlar ultrasonda boyle bir kagit alan var mi. Doktor basini ölçtü etti bu degerler cikti ustunde bizede verdi. Hersey normal ve saglikli dedi ama burada 38 hafta filan yaziyor. Bu tahmini dogum haftasi ve dogum kilosu mu ki. 2300 kusur gram yaziyor birde. Oda dogum kilosu mu ne bu degerler

Eklentiler

• 20180122_144248.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Başkasının ultrason kağıdı ile karışmış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…