2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim rabbim en kısa Zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.

Canim benimde catlaklarim cok artti ve sirt agrim var. Kiloda almadim ama niye boyle oldu bilmiyorum
Dogal karisim ve bebe yagi kullaniyorum.

Spor yapsam mi gebeyken bolgesel emin degilim
Benimde sırtım ağrıyor çok fena daha yeni 2 kg aldım ilk 3 ay kilo verdiğim halde

Amiin canım benim inşallah dualarmz seninle

Saol canım, bakıcam muhakkak

Merhaba bende central hastanesinde doğum yapacağım kısmetse, size doğum için fiyat verdiler mi acaba? Bir de ikili test için ne kadar fiyat verdiler?

2018 zamlı fiyatı zorunlu sezeryan için 3.850 dediler epidural isterseniz +400 tl dediler paket halinde tabi çocuğun hastane çıkışından lohusa şerbetine ve bebeğin ilk testlerine kadar herşey dahil ben sezeryan sonrası normal istiyorum ama doktorum çok sıcak bakmıyor malasef siz kime gidiyorsunuz acaba bu arada ikili kombin test 535 tl imiş sgk anlaşması yokmuş bu testte muayene ücreti de zamlandı 120 tl oldu

Chipie79 yatağınızın örnek fotosunu atar mısınız ? Rica etsem bir mahsuru yoksa
Tabii gönderirim. Yarın taşınıyorum. Evde her yer her yerde :) Yerleşince çeker gönderirim. Burada hazır montesori yatağı olmadığı için bir marangozda yaptırdım. Hem daha uyguna gelmişti bana :)

Tabii gönderirim. Yarın taşınıyorum. Evde her yer her yerde :) Yerleşince çeker gönderirim. Burada hazır montesori yatağı olmadığı için bir marangozda yaptırdım. Hem daha uyguna gelmişti bana :)
Teşekkür ederim bende marangoza yaptıracağım inşallah

Slm arkadaşlar. Gece hastanedeyik kanamam tekrar başladı. Fitil verdi risk var dedi. Biraz öncede ikili tarama testi sonucumu doktoruma gösterdim baktı bazı değerler yüksek dedi üçlü tarama testi yapıcağız üç hafta sonra dedi. Canım çok sıkıldı Lütfen ne olur dua edin. Buda ikili tarama testi sonucum

Eklentiler

• Screenshot_20180119-190625.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20180119-190625.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 20
Benim doktorum o hastanenin doktoru değil ama doğumları orada yaptırıyor, özel bir kliniği var Doç. dr. Bülent Kars ama muayenesi 245 TL ben 2 haftada bir gidiyorum ve ikiz gebelik var bende zaten tüp bebeği de Bülent bey yaptı ama hastaneyi aradığımda fiyat vermiyorlar, Bülent beyin fiyatları özel veremeyiz diyorlar bende o yüzden sana sordum aşağı yukarı o civarda olacaktır benimkide. İkili test fazlaymış ama.

Olacağa çare yok maalesef, 5dk sonra kimin ne olacağı belli değil, sağlığına zarar gelmemesine sevindim ama bir taraftan da bebişin için çok üzgünüm başın sağ olsun Allah sabır versin, inşallah bir dahakine çok daha sağlıklı şekilde hamile kalırsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım kendine zaman ayır canım biraz kafa dağıt eve kapanıp durma sakın biran önce toparlan ki hem vücudun hem psikolojin yeniden sağlıklı şekilde hamile kalmana hazır olsun, yeni bebeğine yepyeni bir senle merhaba diyesin inşallah.

Canim benimde catlaklarim cok artti ve sirt agrim var. Kiloda almadim ama niye boyle oldu bilmiyorum
Dogal karisim ve bebe yagi kullaniyorum.

Spor yapsam mi gebeyken bolgesel emin degilim
Çatlak olduğuna emin misin canım çatlak için çok erken hem gerilme büyüme olmadan çatlak olmaz ki belki de gebelik çatlağı değildir kurulduktan dolayı kaşınma kızarma gibi bir şeydir, spor çatlağa bir şey yapmaz maalesef canım anca normal doğum yapacaksan onu daha rahat yapmanı sağlar o kadar ama onu da her gebeye önermiyorlar doktoruna danışıp izin alman lazım, çatlaklar için bolca su içmen ve bolca yağ sürmen lazım ama sürer gibi değil de vücuduna yedirerek masaj yaparak sürmem lazım hem de bolca ama bazen ne yaparsan yap yine de çatlak oluşuyor maalesef genetik olunca, inşallah hiç birimizde olmaz çatlaklar, sadece göbekte değil göğüste kalçada butlarda da ola biliyor maalesef

Kirmizi kirmizi degil canm beyaz beyZ ben mi yeni farkediyorum emin degilim
Spor konusunu da oyle yapayim danisayim en iyisi.

Yag suruyorum elimden geldigince
Su isini aksatiyorum biraz

Yok kız gezmek deil ablmla işiniz vardı yoruldum kalçam belim sırtım omuzlarım başım heryerim ağrıyo yarın horul horul uyucam inşallsh

Siz ameliyathane yada doğumhane kirası ödeyeceksiniz onlar farklı oluıyor bende ilk kzıımda doktor dışarıdan geldi sadece ameliyathane kirası ödedim doktora ayrıca ödedim zaten ikizse sizin ikili test yapmazlar zaten ikizlere yapmıyorlar bildiğim kadarıyla sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…