2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ewet bana da böyle bir görüntü verdi en son gittiğimde hatta nedenini anlamayıp buraya atmıştım görüntüyü tahmini doğum tarihi yazan boş birde kağıt vardı üst tarafta Removeben

Ewet bana da böyle bir görüntü verdi en son gittiğimde hatta nedenini anlamayıp buraya atmıştım görüntüyü tahmini doğum tarihi yazan boş birde kağıt vardı üst tarafta Removeben

38 hafta ne alaka dedim basta sonra kiloya faha feci takildim. Simdi dogarsa 2 kilo mu doğacak sorusu kaldi

Kızlar nasılsınız,bebişler nasıl?annemle babam geldi yanıma. Keyfime diyecek yok :) bu gün dışarı çıktık annem duramadı bişeyler aldı bebişe. Daha da alıcaktı zor tuttum:) atıyorum fotoları bakın bakalım teyzeleriii :) nohut desenli battaniyeyi dükkan sahibi hediye etti sanırım kundak gibi de oluyor fermuarı filan var çünkü.

Eklentiler

• 54026F53-2CCA-46F0-A5D1-9DDDE95BAFD4.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 2C1F9194-B9FC-4D09-BAA8-7F8CC2F36B07.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 8E9E706A-7A64-4DB0-AFEF-13D8973A4651.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
  • A9BD71EB-4629-4BE6-A92F-4F49C189D138.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 4837F217-796D-4C20-9195-A3B1F86DDDE0.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 10A14BEE-E15A-40C7-9A2C-313DD099E7B4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 4222AF5A-C0F5-4417-A57F-0F3C002223C8.webp
    17 KB · Görüntüleme: 72
38 hafta ne alaka dedim basta sonra kiloya faha feci takildim. Simdi dogarsa 2 kilo mu doğacak sorusu kaldi

Ya ben çok ta takılmadim çünkü sat a göre sadece ultrason dan tahmini doğum tarihini verdi hatta dedimki sezeryan da 10 gün önce doğum oluyor ya diye sordum onu son ay konuşuruz dedi Dr...

Kizlar dr randevum 16 subatta .Simdi memlekette devlet hastanesine gitsem cinsiyet tahmini istesem net bir sey soylerse esime soylesem nasil olur ? insiyet Surprizi gibi yapsam. Hazir esim de yokken diğer türlü es zamanlı ogreniyoruz her seyi .

Kirmizi kirmizi degil canm beyaz beyZ ben mi yeni farkediyorum emin degilim
Spor konusunu da oyle yapayim danisayim en iyisi.

Yag suruyorum elimden geldigince
Su isini aksatiyorum biraz
Doktoruna gösterirsin canım o daha kesin söyler hem merhem de verir sana , kışın vücut vitamin eksikliğinden dolayı diğer mevsimlere kıyasla daha kuru oluyor bu yüzden çatlaklara daha kolay yeniliyor anneler bolca su içmek cildi esneklestiriyor diye aksatmamak lazım ama ben de pek icemiyorum yaz olsaydı litrelerce icerdim ama kışın canım daha çok çay istiyor suyu zoraki içiyorum hamileyim diye :)

Ben 19 litrelik damacanı 5 günde bitiriyorum çölde kalmış gibi uyanıyorum sabahları akşamlarıda öyle içiyorum günlük 3,5 litreyi geçiyorum şimdi uyandım 2 bardak suyu içtim bile

bence güzel fikir canım sürpriz olur eşine

Ben 19 litrelik damacanı 5 günde bitiriyorum çölde kalmış gibi uyanıyorum sabahları akşamlarıda öyle içiyorum günlük 3,5 litreyi geçiyorum şimdi uyandım 2 bardak suyu içtim bile
Hay maşallah maşallah ne güzel canım hep böyle devam et ama tek seferde 2 bardağı geçme ara vererek iç canım , benim en çok gece tuvalete uyandığımda canım istiyor ama onu da içmiyorum zırt pırt çişim gelip de uykumu bozmasın diye

Ben içiyorum gecede devam wc öyle 5 dk bir wc deyim ctesi ablam ve yeğenimle buluştum 2 saat gezdik 4 şişe su içtim 2 kere wc gittim bir yerlerde birşeyler yedik orada 2 bardak ayran içtim yeğenim şoka girdi

Maşallah cnm güzel günlerde giydirmek nasip olsn inşallah

Ben içiyorum gecede devam wc öyle 5 dk bir wc deyim ctesi ablam ve yeğenimle buluştum 2 saat gezdik 4 şişe su içtim 2 kere wc gittim bir yerlerde birşeyler yedik orada 2 bardak ayran içtim yeğenim şoka girdi
Maşallah Allah nazarlardan korusun hem sana hem de bebeğine çok iyi gelir şifa olur inşallah , ah zavallı çocuk şimdi sana özeniyormuş hep su içmeye başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…