- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.401
Kizlar ultrasonda boyle bir kagit alan var mi. Doktor basini ölçtü etti bu degerler cikti ustunde bizede verdi. Hersey normal ve saglikli dedi ama burada 38 hafta filan yaziyor. Bu tahmini dogum haftasi ve dogum kilosu mu ki. 2300 kusur gram yaziyor birde. Oda dogum kilosu mu ne bu degerler
İnşallah canım sadece yaş faktörü riski yükseltmiştir.Canım yaş riski hepimizde çıkıyor, üzme kendini.
Ayy resmen perişan olmuşsun yat yat dinlen vallaYok kız gezmek deil ablmla işiniz vardı yoruldum kalçam belim sırtım omuzlarım başım heryerim ağrıyo yarın horul horul uyucam inşallsh
Ewet bana da böyle bir görüntü verdi en son gittiğimde hatta nedenini anlamayıp buraya atmıştım görüntüyü tahmini doğum tarihi yazan boş birde kağıt vardı üst taraftaRemoveben
38 hafta ne alaka dedim basta sonra kiloya faha feci takildim. Simdi dogarsa 2 kilo mu doğacak sorusu kaldi
Doktoruna gösterirsin canım o daha kesin söyler hem merhem de verir sana , kışın vücut vitamin eksikliğinden dolayı diğer mevsimlere kıyasla daha kuru oluyor bu yüzden çatlaklara daha kolay yeniliyor anneler bolca su içmek cildi esneklestiriyor diye aksatmamak lazım ama ben de pek icemiyorum yaz olsaydı litrelerce icerdim ama kışın canım daha çok çay istiyor suyu zoraki içiyorum hamileyim diye :)Kirmizi kirmizi degil canm beyaz beyZ ben mi yeni farkediyorum emin degilim
Spor konusunu da oyle yapayim danisayim en iyisi.
Yag suruyorum elimden geldigince
Su isini aksatiyorum biraz
Ben 19 litrelik damacanı 5 günde bitiriyorumDoktoruna gösterirsin canım o daha kesin söyler hem merhem de verir sana , kışın vücut vitamin eksikliğinden dolayı diğer mevsimlere kıyasla daha kuru oluyor bu yüzden çatlaklara daha kolay yeniliyor anneler bolca su içmek cildi esneklestiriyor diye aksatmamak lazım ama ben de pek icemiyorum yaz olsaydı litrelerce icerdim ama kışın canım daha çok çay istiyor suyu zoraki içiyorum hamileyim diye :)
bence güzel fikir canım sürpriz olur eşineKizlar dr randevum 16 subatta .Simdi memlekette devlet hastanesine gitsem cinsiyet tahmini istesem net bir sey soylerse esime soylesem nasil olur ? insiyet Surprizi gibi yapsam. Hazir esim de yokken diğer türlü es zamanlı ogreniyoruz her seyi .
Hay maşallah maşallah ne güzel canım hep böyle devam et ama tek seferde 2 bardağı geçme ara vererek iç canım , benim en çok gece tuvalete uyandığımda canım istiyor ama onu da içmiyorum zırt pırt çişim gelip de uykumu bozmasın diyeBen 19 litrelik damacanı 5 günde bitiriyorumçölde kalmış gibi uyanıyorum sabahları akşamlarıda öyle içiyorum günlük 3,5 litreyi geçiyorum şimdi uyandım 2 bardak suyu içtim bile
Burdaki cihazlar nasil onu da bilmiyorum tam tersi bir sey soyler sonra rezil olurum diye de korkuyorum .bence güzel fikir canım sürpriz olur eşine
Ben içiyorum gecede devam wc öyle 5 dk bir wc deyimHay maşallah maşallah ne güzel canım hep böyle devam et ama tek seferde 2 bardağı geçme ara vererek iç canım , benim en çok gece tuvalete uyandığımda canım istiyor ama onu da içmiyorum zırt pırt çişim gelip de uykumu bozmasın diye
Özel Yok mu canım belki oranın cihazı iyidirBurdaki cihazlar nasil onu da bilmiyorum tam tersi bir sey soyler sonra rezil olurum diye de korkuyorum .
Oldum ya birde tartışrım annemlerle eve geldim durup durup ağlıyorumAyy resmen perişan olmuşsun yat yat dinlen valla
Hormonlar çok kötü etkiliyor artık canım sorun neyse boşver üzülmeOldum ya birde tartışrım annemlerle eve geldim durup durup ağlıyorum
Maşallah cnm güzel günlerde giydirmek nasip olsn inşallahKızlar nasılsınız,bebişler nasıl?annemle babam geldi yanıma. Keyfime diyecek yok :) bu gün dışarı çıktık annem duramadı bişeyler aldı bebişe. Daha da alıcaktı zor tuttum:) atıyorum fotoları bakın bakalım teyzeleriii :) nohut desenli battaniyeyi dükkan sahibi hediye etti sanırım kundak gibi de oluyor fermuarı filan var çünkü.
Anlamıyorlar işteHormonlar çok kötü etkiliyor artık canım sorun neyse boşver üzülme
Maşallah Allah nazarlardan korusun hem sana hem de bebeğine çok iyi gelir şifa olur inşallah , ah zavallı çocuk şimdi sana özeniyormuş hep su içmeye başlıyormuşBen içiyorum gecede devam wc öyle 5 dk bir wc deyimctesi ablam ve yeğenimle buluştum 2 saat gezdik 4 şişe su içtim 2 kere wc gittim bir yerlerde birşeyler yedik orada 2 bardak ayran içtim yeğenim şoka girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?