2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Allah nazarlardan korusun hem sana hem de bebeğine çok iyi gelir şifa olur inşallah , ah zavallı çocuk şimdi sana özeniyormuş hep su içmeye başlıyormuş
Doktoruma sordum çok güzel dedi bende korkuttum yan etkisi olur diye ama doktor olmaz dedi ,bebek 165 gr maşallah yeğenim evet bana baka baka 2 şişe su içti çocuk

Doktoruma sordum çok güzel dedi bende korkuttum yan etkisi olur diye ama doktor olmaz dedi ,bebek 165 gr maşallah yeğenim evet bana baka baka 2 şişe su içti çocuk
Yok hiç korkma bana her iki hamileliğimde her iki doktorum da bolca su iç diye hep tembihloyorlar ama ilkinde Mart'ta hamile kalmıştım yaza doğru dünyanın suyunu içtim Kasım başı da dogum yaptım daha havalar yeni soğumaya başlıyordu ama huyumdur yazın suyu kışın çayı abartırım masallah bebeğine de sana da dosta düşmana kapak olsun kiymetinizi bilmeyenler utansın inşallah

Sağol canım amin evet öyle bugünde ev sahibi evi satılığa çıkarmış emlakçı gelecekti ev hemen satılırsa diye bir yandan ev arıyorum herşey üstü üste geliyor maalesef

Sağol canım amin evet öyle bugünde ev sahibi evi satılığa çıkarmış emlakçı gelecekti ev hemen satılırsa diye bir yandan ev arıyorum herşey üstü üste geliyor maalesef
İyi tarafından bak canım yeni ev şans getirir tebdili mekanda ferahlık var demişler eski kötü anılarından çabuk kurtulursun yeni evde inşallah hayatında insanın aslında her şey iyi ve ya her şey kötü değildir iyi tarafından bakma ve ya kötü tarafından bakma vardır güzel bakarsan güzel görürsün gibi , her şeye her kese inat ne olursa olsun iyiye yoracaksin o zaman ne kadar mutlu ve güçlü olduğunu kendin de keşf edeceksin inşallah canım

Kızlar ben işte çok yoruluyorum ya karnıma ağrı giriyor ayağımı uzatacagim hiçbir yer yok. Nasıl olcak bu böyle 32. haftaya kadar gittikçe kötü olur heralde bugün biten vitaminlerimi kan hapını bı de rennie şurup aldım 100 kusur lira tutmuş L Lavanta kokusu kız hep senin oceans aşkından ben de ondan aliyim dedim bebişim doysun omegaya. Bu arada kapsül oldukça büyükmüş

Ya ben çok ta takılmadim çünkü sat a göre sadece ultrason dan tahmini doğum tarihini verdi hatta dedimki sezeryan da 10 gün önce doğum oluyor ya diye sordum onu son ay konuşuruz dedi Dr...

Boyu da uzun 9 cm. Ust sınır 7 8 yazıyor internette. Cihaz farki herhalde takmamak lazim

Bende bebek arabasını sona bıraktım acaba alsam mı diyorum gerçekten en zor seçim bebek arabası

23 nisan da indirimler oluyormuş diye duydum cnm, ben de o yüzden o zamana kadar belirlemek için ön plana aldım.

Almamak gibi bi seçeneğin var mı canım? Bizim bebekler yaz bebeği olcak birde, dışarı çıkarlar, hatta belki tatile bile giderler 3 aylıkken falan :) birde bende araba var o yüzden almam şart.

İnşallah canım sadece yaş faktörü riski yükseltmiştir. 34 yaşın bu kadar riskli olabileceğini düşünmemiştim

Bende 31 canım. Sadece yaş 1/700 civarı çıktı sanırım. Nifty yaptırmaya karar vermişsin, iyi de yapmışsın. Bence sonuç harika çıkacak o yüzden boşuna 5 ay kafana takmamış olursun. Ama niftynin sonucu gelene kadar üzme kendini, ben eminim yani bi sorun olsa ultrasonda kendini belli ederdi. Bende burda bazı arkadaşlardan gördüm, ultrasonda bi şey görmeyen doktor kan testi bile yapmıyor.

Şubat ayında e bebek te çok indirim oluyor bız kızımda hergün takip ettik subat ayı boyunca her gün farklı bir urun oluyordu belki yine olur aklınızda bulunsun

O nerden çıktı canım ya? Var mıydı ev sahibinin böyle planı, seninkinin parmağı mı var?

Canım sen ne iş yapıyorsun, feda edilebilecek bir iş mi? Dikkatimi çekti hem yorgunluk hem aç kalman falan. İşi bırakacak maddi olanak var mı?

O nerden çıktı canım ya? Var mıydı ev sahibinin böyle planı, seninkinin parmağı mı var?
Maalesef canım sattığım evde kirada oturuyorumdum ev sahibi demişti belki satarım diye biraz önce geldiler ilan yapıştırlar sanmıyorum ablamlar eşimi aradılar işim var demiş kapatmış yarın tekrar arıyacağını söyledi ona çok kızgınlar neden böyle yaptığını soracaklar seni yanlız gördüler dedi acayip canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…