2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım allah güzel sonuçlar almanı nasip etsin sende boş durma bol bol dua et kabul olacaktır inşş bizde ederiz

Mrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Hadi hayırlısı canım güzel haberler gelsin inşallah

Cuma demiştim ama gideceğim doktor izinden yeni gelmiş en erken haftaya salıya randevu verdi hayırlısı bakalım bekleriz daha da kesin olur inşallah

Rennie Duo kullanan arkadaşlar hafif mide bulantisini geçirir mi bu ilaç? Midem mi bulaniyo ekşime mi var yoksa bu reflü mu anlayamıyorum. Dün içtim çok iyi gelmişti ama psikolojik mi acaba
Bulantım için hep metpamit kullanıyorum. Rennie yanma için içiyorum ben.

Karnım ağrıdığı için bazen dönüyorm bnde sağa mecburen

Hadi inşallah sağlıkla sihatle gelsin minnoş

Aneeeee vallaha mı ne demiştik ki acep biz valla bu teoriler bende tutmazsa vay halime herkeste tutturuyorum kendimde o şans yoktur
Kiz demistiniz ama benim bir kizim vardi zaten bitane de oglusum olsa iyi olurdu ama ne yalan soyliyim icimde bir yerde yinede kiz seyleri daha tatli sevimli geliyordu. hayirlisi rabbim herkeze hayirlisini versin.

Kelin merhemi olsa kendi basina surerdi bende baskalarin ultrason resmine bakip soyluyordum ama kendiminkinde birturlu tutturamiyordum.

İnşallah çok güzel çıkar sonuçların. Sen strese girmeden beklemeye çalış ama bu süreçte

Benim o sancı birden ayağı kalkınca oluyor canım birden olduğum yerde kalıyorum kıpırdayamıyorım. Çişim geldiğinde oluşan sancı ve baskıyıda geçen gittiğimde sormuştum doktoruma gayet normal bir durum gelmiş bundan sonra daha çok olucak o baskı idrar kaçırma durumun bile olucak demişti canım

Selam kızlar rüyamda karnımın catladigini gördüm böyle yukarıdan aşağı tek Bir kıpkırmızı çizgi çatlak olmuştu internettrn baktım ama anlamını bulamadım sizlerde rüya yorumlayan iken varmı acaba?? Merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…