2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyalarımdan umutluyum oğlanlarda hep erkek bebek görürdüm bundada kız görüyorum iki kızda çok şanslısınız sizde benim gibi üçüncüyü yaparsınız üçüncüde denge bozulurmuş

Bu durum bende de var canim dün akşam banada bi defa oldu ve aynen bende çişim gelince biraz siksam sancı oluyo enfeksiyon vardi ondanmu acaba diye düşünüyorum bende

Kizlar siz bebislerinizin tekmelerini hissetmeye basladiniz mi.bir de ben cinsiyet icin icin kontrole gitmeyi dusunuyorum sizce soylerler mi ?

Kiz olabilir paralel haftasi da dabi önemli

Kızçeler size yeni bi sohbet açayım hastanede Doğumdan sonra yada sezaryenden sonra ne giyeceksiniz gecelik pijama vs

Ani hareket yaptığımda bir defa oluyordu ama bu defa peş peşe olunca korktum durmadan sancı sancı hiç durmayacak doğum basliyacak sandım Allah korusun , çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bebeğim iyi olsun da gerisi sorun değil

Kızçeler size yeni bi sohbet açayım hastanede Doğumdan sonra yada sezaryenden sonra ne giyeceksiniz gecelik pijama vs

İlk doğum yapanlar bu konuda çok tecrübesiziz canım. Sizler bize bi anlatsanız keşke, normal doğum ve sezaryenden sonra ne oluyor?

Mesela vajinal dikiş oluyor mu normalde, yada ne bileyim bez mi bağlanıyor, kanama hemen başlıyor mu, gecelik rahat oluyor diyorlar neden? Eğilemiyormuyuz pijamayı indirmek için?

Tecrübeli anneler, normal ve seZaryeni bize anlatabilirmisiniz?

Bu durum bende de var canim dün akşam banada bi defa oldu ve aynen bende çişim gelince biraz siksam sancı oluyo enfeksiyon vardi ondanmu acaba diye düşünüyorum bende
Enfeksiyon olunca çişini yaparken yanma oluyor ve çok fazla çişin olsa da yapınca azıcık geliyor enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum canım belki karnımız hızla büyüdüğü için oluyordur , geçen ay idrar tahlili olmuştum enfeksiyon olsa dr derdi sadece bol su iç dedi

walla canım iki doğumumda normaldi... ikisinde altı üstlü takım kullandım.. gecelikle rahat edemem ben.. pijama altıda hiç sorun yapmadı bende... ilk doğumda dikiş oldu ikinci de yoktu çok şükür... dikiş olduğu halde beni rahatsız etmedi hiç

Kızlar daha cana yakın cilveli çıtı pıtı giydiriyorsun ya ondan 3 kuşak kız olmak istemişlerdir ama torun yeğen her türlü candır onlar içinde emin ol canım

kizlar 17.hftada hsseden varmi bebisi
Ben ben ben 10. Haftada ilk hissettim bilimsel olarak mümkün olmasa da şu an da hissettiklerim aynısının bi tık daha şiddetlisi sadece. Bir de hissetme zamanlarım sinirli olduğumda oldu 10.haftada eşimle tartışırken tıp tıp oldu 2 gün öncede hakkımda dedikodu duydum ona sinirlendim resmen vurdu pat pat pat diye geçtim duş aldım tamam kızım sakinim üzülme dedim

tam olarak nerelerde hissediyorsun peki ?

Dikiş olduğunda peki alt tarafımız tamamen sarılıyormu canım bezli gibi, yoksa lokal olarak sadece yara mı sarılıyo? Dikişsiz normal doğumda, hiç bir şekilde sarılmıyormuyuz?

tam olarak nerelerde hissediyorsun peki ?
Bebek sağ tarafta özellikle sola dönük uzandığımda hissediyorum karın duvarıma vuruyor gibi ama gaz falan değil çok net belli bebek olduğu canım sende oldu mu? Hani böyle baş parmağınla orta parmağını şakasına birisinin kulağına vurmak için tap tap vurursun ya tersten karnıma olan histe aynısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…