2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızçeler size yeni bi sohbet açayım hastanede Doğumdan sonra yada sezaryenden sonra ne giyeceksiniz gecelik pijama vs

Ben elbise tarzında üstü uzun kollu bir lohusa set istiyorum hastanede ama evde eşofmana devam

ben normal doğum olarak gittim suni sancıda aldım ama olmadı sezeryan oldum acılmam hiç olmadı sabah 8 de başladı suyum gelmeye başladı cok 3 e kadar bekledik su azaldı sancım cok arttı ondan sezeryana döndü beni de cok korkuttular sezeryan cok ağrı yapar die hiç ağrım olmadı hatta hemşire gelince hiç ağrım yok normal mi demiştim :) kesiğide cok az kestiler estetik dikiş oldu iz cok az belli eve geldiğimde de hemen ayaklandım annem ve kaynanam ilk gün yıkamayı beceremediler hastanede anlattılar ilk yıkamayı o iş ilk günden bana kaldı :) normal mi sezeryan mi biraz son dak belli oluyor gibi inş normal isteyenler hersey yolunda gider sağlıkla olur ama şunu cok rahat söyeleyebilirim doğum sancısı gelince bu rahatlık geliyor insana panik olmuyorsun emin ol :)

sonsuzzz canım ben çarşıda dolaştım biraz bulduğum takımlar bana aşırı kadınsı ve anne pijamasi gibi gelmişti. İnternette daha hoş modeller var. Bu fotodaki mesela sonra tekrar bakarım diye kenara ayirdiklarimdan. Ben de karar veremedim pijama mi gecelik mi diye. Hastaneye ziyarete gelinecegi için biraz şık bişey almak istiyorum
https://i.hizliresim.com/A1qXZL.png
Ben sanırım artık resim yüklemeyi basaramiyorum

Aynen @Sebnem87 arkadaşımızın dediği gibi bişekilde hepsi halloluyor şimdi hamileliğin tadını çıkarmaya bakmak lazım 1-2 aya alışverişler hızlanacak cinsiyetler netleşecek isimleri konuşulacak çok güzel keyifli şeyler bunlar

Ben en çok sondaya takıldım sezaryende de oluyor mu sonda? Apandisit ameliyatımda takmamislardi. Yani oranda bişey oluyor ve alttan da doğum mu yapıyorsun? Neyse ben bunları hiç okumamış olayım
sonda nın girdiğini cıktığını hiç hissetmiyorsun hatta dolmuş oluyor idrarını yaptığını bile hisetmiyorsun korkulacak bi sey değil

sonsuzzz canım ben çarşıda dolaştım biraz bulduğum takımlar bana aşırı kadınsı ve anne pijamasi gibi gelmişti. İnternette daha hoş modeller var. Bu fotodaki mesela sonra tekrar bakarım diye kenara ayirdiklarimdan. Ben de karar veremedim pijama mi gecelik mi diye. Hastaneye ziyarete gelinecegi için biraz şık bişey almak istiyorum

yaz ayı olacağı için gecelik daha rahat oluyor ben bi pijama bi gecelik götürdüm biri süslü biri spor tarzı olmazsa olmaz lohusa tacı ve terlikleri bi gün birini bi gün birini giydim :)

bende bir pijama ve bir gecelik götürdüm geceliği hiç giymedim o kadarda para verip almıştım pişman oldum.. geri götürmek istedim ama yıkadığım için kabul etmediler.. duruyor evde öylece

Bir şeye alerji olmuş olabilir mi? Sabun deterjan falan? Benim ellerim de çok kötü oldu her yeri yara kabuk sonra neye karşı böyle tepki verdiğini buldum değiştirdim düzelmek üzere

Asitli yiyecekler yapmıştı önceden. Bu ara akşamları portakal mandalina kivi filan soydum onlardan şüpheleniyorum canım. Herhangi bi krem vs kullandın mı peki sen?

Benimde vücudumda çıktı ama öyle duruyo bişe yapamadım

Kaşıntı olmuyor mu canım?benim çok kaşınıyor ellerim ve yayılıyor kaşıdıkça.

Benim ablam sezaryan olmuştu ve biz hastaneye hep emzirmesi kolay olsun diye önden düğmeli pijama takımı almıştık. Fakat pijama tam karın dikişlerine gelmişti ve hiç rahat edememişti. Bu yüzden sanırım gecelikte mutlaka alınmalı. Hasta bezi hiç koymadılar iç çamaşırı ve normal pedlerden koymuşlardı. Kanama kontrolü iiin kaç ped değiştirdiğini soruyorlardı.

Çok sıcak olmaz mı uzun kollu ben ikisinede kışın yaptım ama hastane çok sıcaktı neredeyse geceleğim kolsuzdu

evet bizim doğum zamanımızda havalar sıcak olucak haklısın kısa kollu da olur uzunlar şık geldi sadece bana..

Merhaba kızlar bugün ikili teste girdim tam 3 saat sürdü 4 kere ultrasona girdim istediğimiz pozisyona gelmesini bekledik beyefendinin :) evet cinsiyeti öğrendik oğlum olacakmış çok net gösterdi cinsiyetini ikili testim ultrason ölçümleri çok iyi geldi çok detaylı bakıldı kanda verdim haftaya salı kesin sonuç çıkacakmış. şubat sonuda detaylı ultrasona gircekmişim. İnşallah test sonuçlarımda güzel gelir ve ufaktan bişeyler almaya başlarız bizde :)

hayırlı olsun canım
sonuçlarda güzel gelir inşallah
şubatın sonunda benimde detaylı var... hayırlısıyla onu da atlatırsak tamamdır

Hayırlı olsun... gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…