2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bunları okudum canım astım hastalarında ve tüp Bebek tedavisinde bazen kullanıyormuş ama insan tedirgin oluyor normalde kullanmadığı için İnşallah hiç birimizin bebeğine en ufak bir zarar gelmeden dünyaya gelirler sağ Salim

Tam olarak neden böyle birşey olduğunu bulamadılar bilemediler maalesef

12+4 de dr gitdim ve untrasonda kız dedı ama hayır aldırıcaksın soylemıycem dedı ( kız olduğnu öğrenınce bır cok insan aldırdığı için sanırım korktu) ama kız ama olmuya bilir dedı 2 hafta sonra net bir şey söylerim dedı.
Kizimda 12 haftadan berı kız dedıler ve kızımda oldu bakalım nolucak annem kafayı bozmuş erkek olsun diye ama nasıp.

Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
Beni halen alttan muayene etmiyor ki biliyorsun ben ikiz gebeyim iki haftada bir gidiyorum serviks uzunluğuna bakılıyor ama henüz vajinal ölçüm yapmadı 20. haftadan sonra yapılabilirmiş diye duydum ben.

Bilgi icin tesekkurler. Makine ve doktor farki olabilir ama sabirla bekleyecegim artik :)

Arzu_Azra Cok gecmis olsun.

Bende 12. haftada kesin olarak öğrenmiştim ama cinsiyet merakım hiç yoktu o yüzden de önemsememiştim. Bu sayfada uzun zaman cinsiyet tahminleri yapıldı mesela benim hiç ilgimi çekmedi ama benim bu kadar erken doktordan öğrenmem doktorun tecrübesini gösteren bir durummuş ki benim gittiğim doktor zaten çok isim yapmış bir doktor. Umarım daha fazla meşhur olmaz şu haliyle bile yoğunluktan en az 3 saat bekliyoruz.

Doktorlarimiz %51 ci heralde.bana da ayni dendi de. Sifirci ogretmenler gibi . Bari hic demeseler. Ya da %50 kiz ya da %50 erkek deseler
Aynen çok arada kaldik doktorlarımız sayesinde. Aslinda her zaman devlet hastanesine gidiyordum. Ilk defa ozel hastanede istedigim gibi bi doktor bulmustum. Herhalde o doktor da sirf cinsiyet ogrenmek icin gittigimi düşünerek soylemek istememistir... 1 ay sonra gel dedi. Kesin belli olur demisti. 12 şubat ta bi turlu gelmek bilmiyor ama haftaya carsambaya devletteki doktorumdan randevu aldim. Işimden izin alabilirsem gider ogrenirim artik

Cinsiyet ney canim bende yarin gidicem 13 +1 gunluk oluo ogrenirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…