2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya çocukluğumdan beri kızım olursa Elif olucak derdim o yüzden Elifi mutlaka koymak istiyorum... yanına da bir isim istiyorum abilerimizin hep çift isim kızım da mahrum kalmasın istedim
Bende ilk evlendiğimde kızım olursa cemresu koymak istiyordum ama cemrenin koyulması uygun değilmiş ateş anlamına geldiği için şimdi öle özel çok istediğim bi isim yok ama ada var aklımda hoş kızım olursa tabi

ada yiğenimin adı... ayza ada hatta

Esime annem de annem babam da babam dedigi icin ilk isimler onlarin olcak ve cocuga hic uygun olmayan isimler .Ben de 2.isim koycam

Benim buldugum ismi esimin kabul etmeme gibi bir lüksü yok çünkü anne babasinin adini koymakta diretiyor .Caresiz 2 isim .
babasının adını koydum ama annesinin adını koymayacağımı daha ilk evlendiğimiz yıllarda söyledim o yüzden o teklifle gelemez

Bizde kızla bozduk kafayı ama erkek yine:) Allah ömür versin hepsine sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bir ateş parçası ile daha uğraşırız:)

aynen masallahimiz var temmuz anissleri olarak tmm cnm bn sana haber vercem burdan davullu zurnali ya sunnet toreni duzenlerim ya kizimm oluyor diye bayram havasi ilan ederim :)

Apartman girişinde bırakabilirim ben direk hazır halde diğer türlü zor olur :)

Yol 6 saat, mola verirsek 7-8 saati bulur . 35. haftama falan denk getirseler çok iyi olacak aslında. Ben bir pazarlık yapayım bu hafta Bursa'ya gidince. Bu arada Ankara- Bursa şehirler.
cok sorun olmaz 35.hafta da 37 ve sonrası her an hersey olabilir yormazsın zaten kendini süslenip gidersin sadece:)

Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum
yok artık göbekten bakıyor alttan son hafta bakıyor acılma var mı die sorun olmadığı sürece artık alttan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…