2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Central hospitalde doğum ücretlerini biliyormusun ? Ben evime yakın olduğu için başka bir hastaneye gidiyorum ama yenidoğan yoğun bakımı yok. Central hospital ve Delta hospitalde var. Doğum için ikisinden birine gideceğim muhtemelen.

selam kızlar bende kontrole gidicem yarın 14+1 oluyor devlet hastanesi cinsiyet konusunda mutlaka 16 yı mı bekliyor yoksa daha önce devlette öğrenen var mı ?

Cihaz iyiyse soyler goremezse soylemez benimle ayni gundesiniz ben de yarin 14+1 olcam benim dr um 12 de tahmin yaptı 16 da netlestirecek .
selam kızlar bende kontrole gidicem yarın 14+1 oluyor devlet hastanesi cinsiyet konusunda mutlaka 16 yı mı bekliyor yoksa daha önce devlette öğrenen var mı ?

Ahh bu şubatt bndr şubatı bekliyorum ama 12 şubat nedn kaç haftalık olcaksın o zmn geç deilmi?
Ayy sorma annem örme işini yıllar önce bitirdi sadce cinsiyete göre düğme takcakmışş kayınvalidemde her gittiğimde başka bişey örüyor bi mavi bi pembe dün akşam converse şeklinde mavi patik örmüş bağcıklarını takıyodu eşimde o nasl bişey güzel ama ya kızsa dedi kızda giyer bunu dio :))
15 Haziran olsa keşke işte. Bizimkilerin kafasında Temmuz sonuna kadar düğün olabilir fikri var şu anda.. Bakalım artık kısmet.
Bnce senin bebeğin düğünden önce gelicek cnm içime öyle doğdu..
Cnm benimki göstermedi kendini pazartesi kontrolüm var biraz çikolata yiyip gidecem belki gösterir:)
Hadi baklm inşallah öğrenirsin...
hahay :)demistim sana ben onceden cnm 3 dr erkek dedi ama 19. haftada detaylida kesin soyleriz dediler onu bekliyorum ama buyuk ihtimal erkek yani patlat sen ordan bir ogluss :)
Kesin olmadığı için yazmıyorum cnm unutmuşum erkek olma ihtimali olduğunu malum çok kalabalığızz

benimkiler de aynı oruolar ya hatta kız yeleği örmüş yenice babannem yeşil gözlü akpak bi kızınız olur İnşallah dio haha

Merhaba hoş geldiniz :) Nasıl fark etmediniz hamile olduğunuzu onu merak ettim :)

2li taramada devletteki diktorum kiz dedi ozelede gittim kiz bugun 3tarama icin gittim devletteki yine kiz dedi soyluyoirlar

Canım uçakla git istanbuldan Bursa arası 1,5 saat ama o haftalarda uçağa alırlarmı bilmiyorum 6 saat te bişi olmaz canım molayla gidersiniz bence sorun olmaz

Tek isim olmuyor mu asel ile miray çok güzel eğer Elif illa olacaksa Elif asel daha uyumlu geldi kulağıma sanki yada miray Elif
ya çocukluğumdan beri kızım olursa Elif olucak derdim o yüzden Elifi mutlaka koymak istiyorum... yanına da bir isim istiyorum abilerimizin hep çift isim kızım da mahrum kalmasın istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…