2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ayrıntılı dan korkuyorum nedense, en önemli aşama gibi geliyor. Önce doktorum bakacak bakalım, bi sıkıntı görürse yönlendirecek başkasına. O zaman düşüneceğim bende canım.
Benim doktorum ayrıntılı istemedi. Ben her seferinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi. Ultrason aleti çok iyi zaten ama burda herkes ayrıntıya gidiyor gibi kafam karıştı biraz.

İstanbul'da detaylı ultrasonu bende başka hastanede yaptırıcam. Fiyat araştırıyorum. gerçi gerek varmı onuda bilmiyorum. Bu işler bana hastanelerin pazarlama stratejisi gibi geliyo. Çünkü zaten her seferinde 4D ile bakıyorlar bizde. Eğer illa isterlerse uygun fiyatlı bi yerde yaptırırım

Anladım çok sağolun prenses doğum dedikleri epidural mi oluyor ozaman ağrın oldukça ağrı kesici veriliyorsa

Öyle tabi, mesela ben başka test yaptırmayı düşünmüyorum. Ama 4D ile bakılmadığı için merak ediyorum doktorum da 5.ayda bakarız demişti, aslında cihazı var ama kullanmıyor kullandıkça yıpranıyor mu bu alet :) ya da bilemiyorum bu hafta gittik cinsiyet için mesela istese oradan bakabilirdi. % 51 erkek dedi sonra bakacağız dedi. Bir de ne kilo ne tansiyon bakmıyor benim doktorum. Geçen kayınvalide söyledi de görüyorum kilosunu gerek yok dedi
Doktoruma güveniyorum ama oldukça rahat, ilacım bitti dedim bitti yok dedi, bittikçe alacaksın dedi. Keşke bir öncekinde söyleseydi 20 gün kalsiyum takviyesi almadım mesela

Canm ayiptir sormasi nerde yaptirdin

Kızlar uyudunuz mu napıyorsunuz :)

Eşim diyor ki yavaş yavaş liste yap alınacak ne varsa almaya başlayalım son zaman sıkışırız iyice. Şimdiden ödemesine başlarız diyo. Fikriniz nedir ?? ben ne alınacak karar da veremem şimdi olmadık işe yaramayan şeyler alırsam diyorum bide ?

Kızlar aranızda hamile yastığı kullanan var mı şu 5 noktalı olanlardan vs. memnun olan var mı ? Olmazsa ağrılarıma iyi gelir mi diye almayı düşünüyorum.

Liste mutlaka yap yoksa alış veriş yaparken kaybolursun gereksiz bir sürü şey alırsın canım , sen almak istediklerini sorarsın burdan biz yardımcı oluruz , almak için acele etme alinacakları listele kesinleşen alinacakları alırsın aldıkça listeden silersin

Bakıyorum nette alınacak listesi vs diye canım. Liste olmadan olmaz zaten şaşırıp kalırım iyice. Tecrübeli annelerimiz yardımcı olur burda da inş :)

Bakıyorum nette alınacak listesi vs diye canım. Liste olmadan olmaz zaten şaşırıp kalırım iyice. Tecrübeli annelerimiz yardımcı olur burda da inş :)
Birazını internetten bak birazını kendin ilave et istemediğini sil, öncelikle küçük bir taslak haliyle yaparsın aklına geldikçe de listeye eklersin canım aldiklarimizi alacaklarimizi yazıp burda diğer annelere de fikir olsun diye paylasiriz , almak isteyip de tereddütte kaldığın bir şey olursa da sorarsın hepimiz yardımcı oluruz canım :)

Kızlar aranızda hamile yastığı kullanan var mı şu 5 noktalı olanlardan vs. memnun olan var mı ? Olmazsa ağrılarıma iyi gelir mi diye almayı düşünüyorum.
Yok almadım hatta tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum. Bir tanıdığım almamı tavsiye etmişti.

Byük parçalardan başla derim... sonra küçüklere geç kıyafet olarak ztn 0-3aylık falan almak lazm hemen büyüyorlar kalıyor kıyafetler fln...
Mesela ben yatak ve arabayı düşünüyorum martta almayı... cinsiyetten sonrada pantolon gibi bişeyler almayı düşünüyorm..
Birde bn 3ay olmadan fln yurt dışına cıkıcam ona göre kıyfet almam lazm zıbınla gezmesin çocuk :) sonra nişan var bayramlık ayy bıcır bıcır şeyler :))
Gün gün gebelik takvimi var onu indirdim liste var ona çanta için bi bak

kesinlikle ama orda kendi bakıo sonuçta ekranı hafif döndürse baş ucundaysa bile görünüo ben anlamıomtek başına bakınca ne anlıolar saçmalık.hastane bir sürü dr kim hangi biriyle uğraşsın o drların.kafalarına göre takılıolar o yüzden.ayrıntılı usg için sıra beklio millet saat 1.30 olmuş kadın sallana sallana elinde redbulla girio usg odasına.dr işte bu..

Aynen öyle. 250 liraya özel hastaneler var. Hatta devlet hastaneleri sıra bulursan bedava yapıyo.
valla o kadar vergi mergi ödüoruz.dr um özel.testlerimin hepsini devlette yaptırıp götürüom bakıo takibini yapıo.bi işe yarasın devlet hastaneleri demi ama

Park yatak,gardrop ve bebek arabası en büyük şeyler sanırım :) ama en çok kafa yorduğum ve en çeşitli olanlar. Kıyafet ve bez çok almayın diyo herkes. Zıbın,ağız mendilleri,battaniye filan alınabilir. Araştırma halindeyim habire:) sendeki program hangisi canım?benimki pregnant adı. O da gün gün bebekteki değişimleri anlatıyor.

Yatak ve araba konusunda fikrin nedir canım?ben anakucağı da takılan tarzda istiyorum ama travel olanlar çok ağır ve zor kapanıyor diyorlar.

Gün gün gebelik adı pembe beyaz anne kucağında bebek var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…