- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.301
Tv ye çıkıp herkesten seferberlik mi istesem tarihe geçecem vallawalla bizde heyecanla bekliyoruz
Tv ye çıkıp herkesten seferberlik mi istesem tarihe geçecem valla
Çok geçmiş olsun canım hepsini atlatırsın inşallah en kısa zamanda hamilelikteki rahatsızlıklar iki kat daha fazla rahatsız edici oluyo rabbim kolaylık versinGünaydın kızlar nasılsınız ?
Giremiyorum çok kötü bir hamilelik geçiriyorum buna da çok şükür.
Bulantılarim geçmedi ağrılarım çok oluyordu
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
İnşallah toparlanacam tek tesellim bebegimin iyi olması
Herkes iyidir umarım geçmişin hepsini okumam mümkün değil ama bir göz atayım
Kızlar uyudunuz mu napıyorsunuz :)
Eşim diyor ki yavaş yavaş liste yap alınacak ne varsa almaya başlayalım son zaman sıkışırız iyice. Şimdiden ödemesine başlarız diyo. Fikriniz nedir ?? ben ne alınacak karar da veremem şimdi olmadık işe yaramayan şeyler alırsam diyorum bide ?
Valla hamile yastığını bilmem ama iki oğlumdada 4 Aydan sonra yatarken bacak arama hep yastık koydum başka türlü uyuyamıyordum çünkü yan yatınca bebek aşağı doğru kayıyo karın çok geriliyo hamile yastığınıda benim bildiğim bacak arasına konuluyor rahat yatabilmek için
Çok geçmiş olsun. Maalesef kimilerinin çok zor geçiyor. Umarım bir an önce geçer ve çektiğin sıkıntılar çabucak son bulur. Belki hamilelik zor geçiyor ama doğumdan sonra rahat edeceğinin işaretidir bunlar :)Günaydın kızlar nasılsınız ?
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
Evet canım malesef öyle oluyor ama sabırla beklememiz gerek Doğuma kadar Doğumda tüm ağrılarımız bitecek allahın izniyle bebeğimizin keyfini çıkarıcaz minik minik minnoşBen de bacak arasina yastik koyuyorum ama buna ragmen bacagim curumus gibi agriyor ayni yonde yatmaktan.
ben henüz birşey koymuyorum ama sabaha kadar bi sağ bi sol yapıyorum walla ama genelde uyandığımda sol tarafıma yatmış buluyorum kendimiEvet canım malesef öyle oluyor ama sabırla beklememiz gerek Doğuma kadar Doğumda tüm ağrılarımız bitecek allahın izniyle bebeğimizin keyfini çıkarıcaz minik minik minnoş
Aynen henüz yastık koymasam da sağa sola dönmekten çoğu zaman uyuyamıyorum, uyanıyorum geri uyuyana kadar saatler geçiyorben henüz birşey koymuyorum ama sabaha kadar bi sağ bi sol yapıyorum walla ama genelde uyandığımda sol tarafıma yatmış buluyorum kendimi
Canim cok tesekkur ederim malesef öyle oluyor vücut direnci azalıyor çok sağol cmm iyi dileklerin içinÇok geçmiş olsun canım hepsini atlatırsın inşallah en kısa zamanda hamilelikteki rahatsızlıklar iki kat daha fazla rahatsız edici oluyo rabbim kolaylık versin
Teşekkür ederim cnm.bu hamileligim zor geçiyor evet kızımda öyle olmadım hiç ☺ hareket ettiği zaman her şeyi unutuveriyorum..Çok geçmiş olsun. Maalesef kimilerinin çok zor geçiyor. Umarım bir an önce geçer ve çektiğin sıkıntılar çabucak son bulur. Belki hamilelik zor geçiyor ama doğumdan sonra rahat edeceğinin işaretidir bunlar :)
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey güzel olacakGünaydın kızlar nasılsınız ?
Tedavi görüyorum şu an..
Çok işe yarar bir liste çok teşekkürler benim gibi tecrübesizler faydasını görür. Hemen kopyalayıp bir word dosyası hazırladım.bir de kızlar kusmuk bezi bol bol olsun cok işe yarıyor cünkü süt fazlasını atıyor hep bide puset üstüne büyük tülbent yaptırın yaz olacağı için dışarı cıkarken üstüne atmak için uyunca battaniye sıcakta cok geliyor gaz için omuz için :) siz kendinize göre listenizi yaparsınız ben yanına fikirlerimi de yazdım inş yardımcı olur size
Canım ben de acaba uygun bir yerde mi yaptırsam diye düşündüm ama benim kuzenim Dr ona sordum. Bu hamileliğin en önemli tetkiki iyi bir yerde yaptır dedi perinatolog olursa iyi olur dedi. Bebeğin bütün organları tek tek inceleniyor kalbine özel olarak bakılıyor 4d ultrasonla aynı şey değilmiş buİstanbul'da detaylı ultrasonu bende başka hastanede yaptırıcam. Fiyat araştırıyorum. gerçi gerek varmı onuda bilmiyorum. Bu işler bana hastanelerin pazarlama stratejisi gibi geliyo. Çünkü zaten her seferinde 4D ile bakıyorlar bizde. Eğer illa isterlerse uygun fiyatlı bi yerde yaptırırım
aynı benim menüCevizi de peynirle ya da ekmekle yiyorum her gün 3 tane yemeye çalışıyorum. Bazı sabah açık çay bazı sabah da süt içiyorum. İlk başta et ile aram iyi değildi, şimdi de sebze ile aram iyi değil. Herhalde aldığımız takviye ilaçlar ne yiyeceğimi belirliyor.
Bu ara benim sıkıntım sol tarafıma yatmaktan gece uykumdan kalça ağrılarıyla uyanıyorum, geçsin diye bacaklarımı oynatıp evin içinde dolaşıyorum2-3 saat geçmeden tekrar uyandırıyor. Sabah sızıyla uyanıyorum kalçamdan dizlerime kadar sızım sızım sızlıyor dokundukça çürük gibi acıyor2 gündür magnezyum başladım. sizler de bu şikayetler var mı ? özellikle sadece sol tarafa yatarken yastık harici ne yapabiliriz? Örneğin hamile yastığı kullanan var mı aranızda?
benn sabah bulantım bıtmıstı tekrar nuksettı. cok ktu ooldum oglum sırtımı sıvazlamaktan hal oldu kuzumKızlar 12. Haftada bulantısı geçecek sanıp tekrar başlayanlar vardı değil miyanlış hatırlamıyorsam, bi bende değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?