- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.281
Yok almadım hatta tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum. Bir tanıdığım almamı tavsiye etmişti.
Ataşehir memorial. Kan testi ve ayrıntılı usg toplam 850 ödedik. Şaka gibi hatırladıkça sinir oluyorum. Bide üstüne nifty yaptırdık. Sağlıkla gelsinde bunlar hep yerine konulur.
Benim doktorum ayrıntılı istemedi. Ben her seferinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi. Ultrason aleti çok iyi zaten ama burda herkes ayrıntıya gidiyor gibi kafam karıştı biraz.
Valla hamile yastığını bilmem ama iki oğlumdada 4 Aydan sonra yatarken bacak arama hep yastık koydum başka türlü uyuyamıyordum çünkü yan yatınca bebek aşağı doğru kayıyo karın çok geriliyo hamile yastığınıda benim bildiğim bacak arasına konuluyor rahat yatabilmek içinKızlar aranızda hamile yastığı kullanan var mı şu 5 noktalı olanlardan vs. memnun olan var mı ? Olmazsa ağrılarıma iyi gelir mi diye almayı düşünüyorum.
hayır diyelim hayır olsun kuzu... bu aralar çok düşünüyorsan bu konuyu ondan da rüyana girmiş olabilir...Ben kafayı yiyorum heralde kızlar rüyamda göğüslerimi kocaman gördüm baya bildiğin futbol topu gibi ne demek oluyo bu bide Ablam bebeğe kıyafet almış 3 tane tulum erkek bebek için ben diyorum kızım niye erkek kıyafeti aldın bebeğim kız diyorum sonra işte koca göğüslerimi gördüm noluyordu bana bu arada daha Ablam la babam hamile olduğumu bilmiyor hala söylemedik
Muhtemelen çünkü kontrole 2 gün kaldı cinsiyeti öğrenebilirim diye umuyorum özele gidicem büyük ihtimalle doktorum söyler diye düşünüyorum ama bebek gösterirse tabi heyecan doruktahayır diyelim hayır olsun kuzu... bu aralar çok düşünüyorsan bu konuyu ondan da rüyana girmiş olabilir...
walla bizde heyecanla bekliyoruzMuhtemelen çünkü kontrole 2 gün kaldı cinsiyeti öğrenebilirim diye umuyorum özele gidicem büyük ihtimalle doktorum söyler diye düşünüyorum ama bebek gösterirse tabi heyecan dorukta
çok geçmiş olsun canım....Günaydın kızlar nasılsınız ?
Giremiyorum çok kötü bir hamilelik geçiriyorum buna da çok şükür.
Bulantılarim geçmedi ağrılarım çok oluyordu
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
İnşallah toparlanacam tek tesellim bebegimin iyi olması
Herkes iyidir umarım geçmişin hepsini okumam mümkün değil ama bir göz atayım
Çok geçmiş olsun... hemen iyileşirsin inşallah.. tekrarlamaz dimi. Rabbim acil şifa versin seni ve bebeğini korusun inşallahGünaydın kızlar nasılsınız ?
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
Ayy maşallah ne tatlı görünüyor :)
Kızlar oğluşum 250 Gr olmuş. Artık kesin erkek olduğu. Ayrıntılı ultrasona 350 TL dediler
Ayy fiyatlar çok uçuk yaBenim arkadaş ali ergün’e yaptırdı, normal fiyatı 750, liv hastanesi ile anlaşmalı 475’e yaptırdı. Bana o yüzden 350 iyi geldi ama kimin yaptığı önemli. Ankara acıbademmi peki, Eskişehir acıbademmi?
Cok tesekkur ederim cnmçok geçmiş olsun canım....
en kısa sürede toparlanırsın umarım
Teşekkür ederim cnm inşallahHerkese günaydın... hayırlı cumalar..
Çok geçmiş olsun... hemen iyileşirsin inşallah.. tekrarlamaz dimi. Rabbim acil şifa versin seni ve bebeğini korusun inşallah
doğum için fiyat aldınız mı memorial dan bende en son eski dr uma gidicem sonra memorial e devam edeceğimAynen öyle. 250 liraya özel hastaneler var. Hatta devlet hastaneleri sıra bulursan bedava yapıyo.
Herkese günaydın... hayırlı cumalar..
Çok geçmiş olsun... hemen iyileşirsin inşallah.. tekrarlamaz dimi. Rabbim acil şifa versin seni ve bebeğini korusun inşallah
cnm cok gecmis oldun tez atlarsın insallhGünaydın kızlar nasılsınız ?
Tedavi görüyorum şu an..
Amin...inşallah hemen geçer...Ayy maşallah ne tatlı görünüyor :)
Ayy fiyatlar çok uçuk ya
Cok tesekkur ederim cnm
Teşekkür ederim cnm inşallah
Sanmıyorum çünkü antibiyotik iğne alıyorum bir de 7 serum beslenmem için verdi 6 tane de ağrı kesici ateş düşürücü serum inşallah tekrarlamaz çok kötü geçiyor günlerim
Enfeksiyonun da bebeği zararı çok rabbim korusun onu ben her acıyı çekerim çok korktum ona bişey olacak diye
Allah kimseyi evladına sinamasin
Cok tesekkur ederim cnm inşallahcnm cok gecmis oldun tez atlarsın insallh
İnşallah cmm. Çok sağolAmin...inşallah hemen geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?