2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok almadım hatta tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum. Bir tanıdığım almamı tavsiye etmişti.

Rahat uyku için deniyor. Kardeşim de kullanmıştı ama o ağrılardan o da çekmiş, yani hangisi rahat olur acaba diye sordum belki aramızda kullanan vardır.

Ataşehir memorial. Kan testi ve ayrıntılı usg toplam 850 ödedik. Şaka gibi hatırladıkça sinir oluyorum. Bide üstüne nifty yaptırdık. Sağlıkla gelsinde bunlar hep yerine konulur.

Aynen cnm bi dahakine bi kac yere sorarsin testleri yaptirirken. :) bana medicalpark bahcelievlerde kan testleri icin 1500 tl denmisti. Medical park fatihte 850ye yaptirdim. Ayni hastane yeri farkli sadece. Konumda fiyatlari cok etkiliyor.

Benim doktorum ayrıntılı istemedi. Ben her seferinde ayrıntılı bakıyorum zaten dedi. Ultrason aleti çok iyi zaten ama burda herkes ayrıntıya gidiyor gibi kafam karıştı biraz.

Her seferinde kalp vs tüm organlara bakıyor mu gerçekten? Ayrıntılı uzun sürüyor diyorlar çünkü.

Kızlar aranızda hamile yastığı kullanan var mı şu 5 noktalı olanlardan vs. memnun olan var mı ? Olmazsa ağrılarıma iyi gelir mi diye almayı düşünüyorum.
Valla hamile yastığını bilmem ama iki oğlumdada 4 Aydan sonra yatarken bacak arama hep yastık koydum başka türlü uyuyamıyordum çünkü yan yatınca bebek aşağı doğru kayıyo karın çok geriliyo hamile yastığınıda benim bildiğim bacak arasına konuluyor rahat yatabilmek için

Ben kafayı yiyorum heralde kızlar rüyamda göğüslerimi kocaman gördüm baya bildiğin futbol topu gibi ne demek oluyo bu bide Ablam bebeğe kıyafet almış 3 tane tulum erkek bebek için ben diyorum kızım niye erkek kıyafeti aldın bebeğim kız diyorum sonra işte koca göğüslerimi gördüm noluyordu bana bu arada daha Ablam la babam hamile olduğumu bilmiyor hala söylemedik

hayır diyelim hayır olsun kuzu... bu aralar çok düşünüyorsan bu konuyu ondan da rüyana girmiş olabilir...

hayır diyelim hayır olsun kuzu... bu aralar çok düşünüyorsan bu konuyu ondan da rüyana girmiş olabilir...
Muhtemelen çünkü kontrole 2 gün kaldı cinsiyeti öğrenebilirim diye umuyorum özele gidicem büyük ihtimalle doktorum söyler diye düşünüyorum ama bebek gösterirse tabi heyecan dorukta

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Giremiyorum çok kötü bir hamilelik geçiriyorum buna da çok şükür.
Bulantılarim geçmedi ağrılarım çok oluyordu
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
İnşallah toparlanacam tek tesellim bebegimin iyi olması
Herkes iyidir umarım geçmişin hepsini okumam mümkün değil ama bir göz atayım

çok geçmiş olsun canım....
en kısa sürede toparlanırsın umarım

Herkese günaydın... hayırlı cumalar..

Çok geçmiş olsun... hemen iyileşirsin inşallah.. tekrarlamaz dimi. Rabbim acil şifa versin seni ve bebeğini korusun inşallah

Kızlar oğluşum 250 Gr olmuş. Artık kesin erkek olduğu. Ayrıntılı ultrasona 350 TL dediler
Ayy maşallah ne tatlı görünüyor :)
Ayy fiyatlar çok uçuk ya
çok geçmiş olsun canım....
en kısa sürede toparlanırsın umarım
Cok tesekkur ederim cnm
Herkese günaydın... hayırlı cumalar..

Çok geçmiş olsun... hemen iyileşirsin inşallah.. tekrarlamaz dimi. Rabbim acil şifa versin seni ve bebeğini korusun inşallah
Teşekkür ederim cnm inşallah
Sanmıyorum çünkü antibiyotik iğne alıyorum bir de 7 serum beslenmem için verdi 6 tane de ağrı kesici ateş düşürücü serum inşallah tekrarlamaz çok kötü geçiyor günlerim
Enfeksiyonun da bebeği zararı çok rabbim korusun onu ben her acıyı çekerim çok korktum ona bişey olacak diye
Allah kimseyi evladına sinamasin

cnm cok gecmis oldun tez atlarsın insallh

Amin...inşallah hemen geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…