2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız annisleri ilk belirtileriniz nelerdir? Tatlı mi tuzlu mu daha düşkünlüğünüz? Birde göğüs uclariniz karardı mi? İdrariniz ne renk?
Valla canim sevdigim seyleri yiyorum zaten eksi tuzlu aci♡ ama onun haricinde meyve pek sevmezdim meyveye düştüm bi mevsim meyvelerine ozellikle idrar rengi su icme durumuma gore deisio canim gogus ucum kararmadi ama kahve rengi ni almaya baslio sanki

bizde balonlu olanı oğluma yapmayı düşünüyoruz daha söylemedik kardeşi olacağını cinisyet öğrenince kutuyu acacak videoya cekicez ilk öğrendiği anı :)
Cok guzel aksam haberlerde izledim .Bir cocuga dedigin gibi yapiyorlar kiz istiyormus erkekmiş yerlere yatti agladi youtube den izleyebilirsin :)))

Kız annisleri ilk belirtileriniz nelerdir? Tatlı mi tuzlu mu daha düşkünlüğünüz? Birde göğüs uclariniz karardı mi? İdrariniz ne renk?

Ben iki kız bekliyorum ama canım özellikle bir şey çekmedi hiç. Yemek zevkim ve düzenim aynen devam ediyor. Göğüs uçlarında kararmada yok daha. Çok fazla su içmeme rağmen idrarım olması gerekenden koyu ama oda vitaminlerden dolayı olabilir. Ay hiç yardımcı olamadım galiba.

Himmm bunu bilmiyordum. Yani 4 lu de noral tup defektine bakildiginin. Peki noral tup defekti ultrasinda gorunmez mi
canim bende bu konuda cok arastirdim kendi doktorum harici 2 doktora daha sordum noral tup defektine afp degeri ile bakaliyormus. bu deger baska sebeplerdende yukselme ihtimali varmis. bunu en iyi 20 haftada ayrintili ultrasonla kesin gorucez dedi o yuzden bende yaptirmadim ayrintiliyi bekliyorum

Vallahi benim ekşi eşiğim artmıştı ama tatlıyı da severek yiyordum. Beni görenler senin kesin erkek diyordu ama tutmadı :) Bence herkesin gebeliği farklı. Benden bir hafta önde olan hamile arkadaşımın hiç bulantısı olmadı. Bende deli gibi oldu. Ama ikimizinki de kız :)

Genelde tuzlu ekşili ve bol açılı şeyler
Çikolata başta olmak üzere tatlı olan her şeyden tiksiniyorum meyve bile çok tatlı ise agzimda kötü bir tad bırakıyor

ben oğlumda çok fazla ekşi yemiştim ama bu gebeliğimde yani kızımdaa :) cok fazla çikolata istiyo canım ya sekerim düşüyo ya da canım istiyo :)) göğüs uçlarım yeni yeni kararmaya başladı. idrar rengi evet koyu ama vitaminler etkiliyo olabilir belki :)

Seninki daha aksiyonlu super

Bakalim ne olcak cok heyecanliyim yaa
Çok heyecanlı gerçekten haftalar geçmiyor bir türlü. Canım sende doktora size söylememesini bir kağıda yazıp size vermesini isteyebilirsin eşinle beraber açarsınız o kağıdı ikinizde aynı anda öğrenmiş olursunuz

bu baş ağrısı birtek bende mi var acaba çok merak ediyorum... bugün 3. günü ya neden oluyor acaba

Bende de zaman zaman oluyor uykumu alamadığım , yorulduğum zamanlarda çok sık yaşıyorum ve uyumadan geçmiyor

Tatlı tuzlu göreceli oluyor evet. Kızlarda idrar rengi daha koyu oluyor. Göğüs uçları sona doğru kararıyor. İlk belirtiler arasında kremsi su ile karışım akıntı, goguslerde şişlik ve ağrı oluyor. Baslarda eksi sonra tatlı iyi geliyor genelde. Kız isteyen grubumuzdan yaklaşık oniki kişi kız doğuracak ikisi doğurdu hatta onlarda bu belirtiler vardı. Bir donem güçlü bulantı sonrası normal düzen. Birde kız da kaşık ağrısı ilk zaman çok olurmuş. Adet dönemine yakin karin ağrısıyla kaşık ağrısı karışım şiddetli bir ağrı da oldu çoğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…