- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.141
Bu Dr la alakalıdır çünkü onyedide cinsel organ gelişimi biter cnm. Dr kordonu erkek sanar ki iyi bir Dr bunu çok netayirt eder ve tabi USG de iyi ise. Olay Dr da bitiyor aslindaİlk çocuğumda 18de erkek demişlerdi sonra kız oldu
Men onu bilmirdim heç kim de mene demedi ki her gedende soruş ama indi baxiram ki hami ele eliyir men deyesen cox cahil olmuşam :) men de ne olursa day axirinci olacaq 2 dene uşaq besimdir :) inşallah sende bu defe oğlan olar bir qiz bir oğlan yaxşıdır :)can xeyirli sag salamat. he menenede bir uzist oglsn dedi soradan deyiwdi men her uziye gedende cinsiyyetini soruwurdum ki yanilmayim. bu hefte gedecem. gorum buna ne deyecek. qiz olsa iki uwaq stop ya axarinci)))) menim ureyimde
Acaba o zaman ne yapmalıyım doktorun doğru söylediğinden nasıl emin olabilirim bilirim acaba ? Bu defa gittiğimde 21.haftada olcam o zaman da yanılmaz artık dmi ?Bu Dr la alakalıdır çünkü onyedide cinsel organ gelişimi biter cnm. Dr kordonu erkek sanar ki iyi bir Dr bunu çok netayirt eder ve tabi USG de iyi ise. Olay Dr da bitiyor aslinda
sordunmu cnm heycanla bekliori.Ben,suan doktordayim sorucam insallah :)
b3nde numarasi yok maalesef kendiside tatilde. ozel cep istesek veriolarmi acaba yaO derece deil ama otururken kalkerken filan bicak saplanir gibi acio canim doktorunu arayip sorsaydin bi
Bazen benimde aşırı ağrıyo ama geçiyo canım valla çalışmak çok iyi ama bazende evde olmak daha iyi oluyor inşallah çabuk geçer başının ağrısıbaşımın ağrısından hiçbirşeye konsantre olamıyorum kızlar... sohbetiniz çok güzel ama sadece kısık gözlerle okuyabiliyorum... evde olsaydım da yatsaydım keşkeee... belki geçerdi
inşallah kuzum ya geçsin diye dua ediyorum...Bazen benimde aşırı ağrıyo ama geçiyo canım valla çalışmak çok iyi ama bazende evde olmak daha iyi oluyor inşallah çabuk geçer başının ağrısı
Eneee seninde mi Doğumda değişti canım çok ilginç ya o pipiyi gördükten sonra nasıl değişebiliyo hayret vallaEleykum salam canım şükür salamatciliqdi sen necesen balaların necedi ? Hekime getdim dedi ki oğlana oxşuyur ama deqiq deye bilmerem dedi gelen defe gelende deqiq olar dedi menim bir qızım var deye bunu da oğlan olsun istiyerem ama esas sağlam olmağıdır , bir de ilk uşaqda da hekim 18ci heftede deqiq oğlan demişdi men de day bu hefteden sonra deyişmez deye bir de soruşmamışdım doğuşta qız çıxdı ona göre bu defe o deq. inanmaq istemirem deye deqiq bilmek istiyirem göresen neçenci hefteden sonra day deyişmez
Evet ama kendi cahilliyimden mi yoksa doktorun o kadar net konuşmasından mı bilemedim ama biz eşimle kız hissediyorduk hep 14 haftada Dr net bir şey söyleyemem şimdiden demişti bir de 18 haftada gittiğimizde kız dmi Dr bey dedik hayır erkek dedi kesin mi evet yüzde yüz dedi eşim de yanımdaydı Allah'tan şahidim vardı yani yoksa kv falan kasıtlı erkek olarak duyurdum sanardi Dr öyle kesin dediği için de bir daha sormadım hemde o haftada kimse yanılmaz dedim ama yanila biliyormuş demek kiEneee seninde mi Doğumda değişti canım çok ilginç ya o pipiyi gördükten sonra nasıl değişebiliyo hayret valla
canım 10 kilo çokmuş gerçekten inşallah çok fazla almadan devam edersin :)ya ben kilo verdim. uc ay yemek yemedim ki. on kilo hemde. gorenlerde liz ne guzel kilo verdin diyo ))))
Ben de almaya başladım yavaş yavaş merak ettim ortalama ne kadar alıyoruz acaba diye :)Ay ne güzelBende 3.5 kilo aldım şimdiye kadar biraz çok oldu ama
ilk kontrolde 12.hafta da yarım kilo şimdi cumartesi günü 16.hafta kontrol var bakalım bana göre 2 kilo görünüyor
Ben de özellikle kahvaltıda yiyecek birşey bulamıyorum, aşırı şişkinliğim var süt ürünleri iyice şişiriyor, yemek pişirmeye tiksindiğimden pişiremiyorum da :/2 kilo almistim ayda 1 kilo aliyordum bu ayda sadece 200 gr almisim esim ceset gibi geziyosun ye biraz diye dogusuyo ama bnm canm hic bise istemiyoo sizler neler yiyorsunuz kizlarr
ben lierac çatlak önleyici jel aldım canım. İşe yarar inşallahsiz çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar ben johnson baby pembe kapalı bebe yağının içine aktardan alınan badem yağını ilave ediyorum ilk gebelikte de o şekilde kullandım olmadı catlak inş bunda da olmaz
Ne güzel :)Hamile kaldığımda 58 idim. Sonra bulantılar yüzünden 54'e düştüm. Şimdi 56 kiloyum. Yani -2 deyim hala :)
2 kiloAma ben zaten kilolu hamile kaldım.
ben de ilk etapta bir kaç kilo verdim sonra almadan devam ettim şimdi iki günde iki kilo aldım :/Ne güzel almadan gidiyordum. Ama bir anda 3 kilo aldım.
Valla gülüm yanılma olmaz inşallah. Şöyle mesela Dr erkek yada kız desede USG cihazına net bakarsan sende secersin aslında. Erkekte pipi ve aya olur kızda genelde 3 çizgi seklinde görünür. Mesela iki oglumda onyedide net pipi ve ayalarin i gördük hatta ben görmek istiyorum dedim gösterdi Dr. Birde ayrıntılı da da net görünüyor zaten.Acaba o zaman ne yapmalıyım doktorun doğru söylediğinden nasıl emin olabilirim bilirim acaba ? Bu defa gittiğimde 21.haftada olcam o zaman da yanılmaz artık dmi ?
Yeni geldim canim eve.Bebegim asagidaymis ki ztn ben anlamistim cünsordunmu cnm heycanla bekliori.
Yeni geldim canim eve.Bebegim asagidaymis ki ztn ben anlamistim cünsordunmu cnm heycanla bekliori.
Maşallah iyi olmanıza sevindim cnm aşağıda taşımak biraz zor okuyor ilk oğlumu hep aşağıda tasidim. Son zmnlar bacaklarim çok agrirdi hatta sol bacağını sürüyerek yururdum. İnşallah senin daha rahat ve kolay geçer cnm.Yeni geldim canim eve.Bebegim asagidaymis ki ztn ben anlamistim cün
kü harekrtlerini hep kasiklarimin orda hissediyorum.mgnezyum ve kemer verdu
Hadi ya dertleri ne bu bebeklerin neden saklıyolar yabancımıyız biz dimi :)) bi sonra ki randevu ne zmnGostermedi canm ya . Kapatti bacaklarini doktor kordon var birsey soyleyemem haftaya tekrsr gel dedi
Aaa Çok ilginç gerçekten peki hazırlığını erkeğe göre mi yapmıştın canım nasıl olduEvet ama kendi cahilliyimden mi yoksa doktorun o kadar net konuşmasından mı bilemedim ama biz eşimle kız hissediyorduk hep 14 haftada Dr net bir şey söyleyemem şimdiden demişti bir de 18 haftada gittiğimizde kız dmi Dr bey dedik hayır erkek dedi kesin mi evet yüzde yüz dedi eşim de yanımdaydı Allah'tan şahidim vardı yani yoksa kv falan kasıtlı erkek olarak duyurdum sanardi Dr öyle kesin dediği için de bir daha sormadım hemde o haftada kimse yanılmaz dedim ama yanila biliyormuş demek ki
Ozel hastaneyse verirler canimb3nde numarasi yok maalesef kendiside tatilde. ozel cep istesek veriolarmi acaba ya
Allah razi olsun insallah öyle olur zira bazen bacagima vurdugu dogrudurMaşallah iyi olmanıza sevindim cnm aşağıda taşımak biraz zor okuyor ilk oğlumu hep aşağıda tasidim. Son zmnlar bacaklarim çok agrirdi hatta sol bacağını sürüyerek yururdum. İnşallah senin daha rahat ve kolay geçer cnm.
Sünnette yapmıştık ay abilerine baştan mı yapıcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?