2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o yüzden şaşkınım zaten 13 haftada bu kadar net pipi şaşırtıyor beni 1 dr kesin konuştu 1 dr kesin değil dedi erken dedi kafam oyuzden karisti
Canım valla bariz pipi görünüyo ama daha öncede yazdım pipi resmî verdiler herşeyiyle oğlan diye hazırlandık kızımız oldu diyen var ne bilim oda ilginç

Afilim92 canım doktorunla konuş cinsiyeti söylemesin size o an. Hem eşinle muayene olmuş hem de bebeğinizin videosunu çekmiş olursunuz. Sonra doktorun veya yardımcısı sana mesajla/telefonla cinsiyeti bildirsin sen de sürprizini hazırlarsın

Canım valla bariz pipi görünüyo ama daha öncede yazdım pipi resmî verdiler herşeyiyle oğlan diye hazırlandık kızımız oldu diyen var ne bilim oda ilginç
Yaa canin bundan 8 sene once filan normalde artik bu cagda ozel hastane ultrasonlarinda sanmiorum ki yaa

o da mantıklı:))) ben genelde duymam güler geçerim ya
valla benim kizim olunca her kes geler bir wey der,ay woyle yap boyle yap,hmm tamam der sonunda ben kendi yontemimle buyutmeyi ustun tutuyorum derdim. onlarda hmm fa yarlardi)))) kaynaamin aklinabile uymadim ya anneme bile. her cocuk farklidi. her anne cocugunu iyi tanir ve ona gore buyutur

Sevi bebenin reflü yatağı var. Arkadaş almış çok memnun. Bebeğin kusmasını engelliyor ve gaz sancısı için kiraz çekirdeği torbası var. Almayı düşünüyorum ben de.

Kizlar bizim diger topik erkek cenneti suan. Ilk erkek belli oluyor diye herhalde gelen herkese erkek dendi. Burda iyice netlesmistir artik 2018 kiz senesi mi erkek senesi mi

yüz yıkama jeli ve tonik kullanıyorum kremi bilemedim makyaj aynı devam

Kızlar bebeğininizi hissetmeye başladınız mı? Bende 12. Haftada seğirmeler olmuştu bebek değildr diye düşündm ama onlrda geçti bidaha olmadı zaten.. ne zaman hissetmeye başlayacağız acaba

16.haftadan sonra başlar ama 18 den sonra daha net olur dedi bana dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…