2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle zaten sarsacak derecede sallanan beşikler tehlikeli, sallanan beşik büyük kolaylık, sallanmayan beşik kullanlar çoğunluk kucağına alıp sallıyor zaten aynı hesap

Nerde pipi ben görmedim :)) bizim ilk dr pipi diye bunu gösterdi bize 13 haftalık:))

Ayy bende aynı görüntüyü gördüm canım doktor yüzde doksan erkek dedi. Kordon değilse dedi. O zaman 14.haftadaydım. 17+0 da gittim pipi görmedim ben ama doktor yüzde yüz erkek dedi. Artık değişmez heralde demi?sana ne dedi doktor canım?

bizde 23 günlükken yaptık sünnet cok rahat erkek annelerine kesin tavsiyem yeni doğan sünneti benim küçük doğdu için dr biraz kilo alsın dedi ondan bekledik biraz göbek bağının düşmesinden daha cabuk iyileşiyor

Mantikli deneyecegim .Sagol canim

Kizlar gunaydin bir sey sorcam cinsiyet ogrenen arkadaslar eslerinizle birlikte es zamanli mi öğrendiniz ?Her kontrole esimle gidiyoruz ama ben surpriz hazirlamak istiyorum oyle daha mi iyi olur bilemedim .Sizce ?
Ben daha tam öğrenmedim canım ben kendimde öğrenmicem kuzenim gelicek doktor ona söylicek onlar parti hazırlıcaklar herkes ozaman öğrenicek

Kizlar gunaydin bir sey sorcam cinsiyet ogrenen arkadaslar eslerinizle birlikte es zamanli mi öğrendiniz ?Her kontrole esimle gidiyoruz ama ben surpriz hazirlamak istiyorum oyle daha mi iyi olur bilemedim .Sizce ?

Merhaba... Ben tek başıma gidip öğrenip sürpriz yapsam eşim kızar üzülür :) Eşini sen en iyi tanıyorsun. Üzülmeyeceğinden eminsen tek git. Ama beraber öğrenmek daha keyifli bence:)

siz çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar ben johnson baby pembe kapalı bebe yağının içine aktardan alınan badem yağını ilave ediyorum ilk gebelikte de o şekilde kullandım olmadı catlak inş bunda da olmaz

Canim buraya kopyalanmaz instgrama cinsiye partisi yaz bir cok video çıkıyor. Balonlu olanlara bayılıyorum ben .
Bizimle de paylassana konseptleri merak ettim. Gerci benimki de hep burnumun dibinde ama ondan habersiz baska doktora gidersem ben de surpriz yapabilirim.

Kız annisleri ilk belirtileriniz nelerdir? Tatlı mi tuzlu mu daha düşkünlüğünüz? Birde göğüs uclariniz karardı mi? İdrariniz ne renk?

Ben 13+2 de ilk gittiğim dr %99 erkek dedi ama kordonla karistirabiliyoruz dedi 13+5 de başka dr gittim o net demedi klitoriste olabilir pipide dedi bu haftada net söylenemez dedi nette baktım bu haftada böyle pipili usg göremedim pipili var nette ama 15.haftadan 24.haftalarda oyuzden zaten muallakta kaldım

Nerde pipi ben görmedim :)) bizim ilk dr pipi diye bunu gösterdi bize 13 haftalık:))
Ayy maşallah ya ilk defa o kadar net görüyorum :)
Kızlar hamileliğiniz öğrendiğinizden bu yana toplam kaç kilo aldınız?
O kadar iştahsızlıga kusma ya yemek yememeye rağmen 3.5 kg aldım cnm nasıl alıyorum bilmiyorum ama hamur işi yok tatlı yok abur cubur yok doğru düzgün yemek yok ama kg var

Canim buraya kopyalanmaz instgrama cinsiye partisi yaz bir cok video çıkıyor. Balonlu olanlara bayılıyorum ben .

bizde balonlu olanı oğluma yapmayı düşünüyoruz daha söylemedik kardeşi olacağını cinisyet öğrenince kutuyu acacak videoya cekicez ilk öğrendiği anı :)

Ben daha tam öğrenmedim canım ben kendimde öğrenmicem kuzenim gelicek doktor ona söylicek onlar parti hazırlıcaklar herkes ozaman öğrenicek
Seninki daha aksiyonlu super
Merhaba... Ben tek başıma gidip öğrenip sürpriz yapsam eşim kızar üzülür :) Eşini sen en iyi tanıyorsun. Üzülmeyeceğinden eminsen tek git. Ama beraber öğrenmek daha keyifli bence:)
Bakalim ne olcak cok heyecanliyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…