2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten çok heyecanlı ama Dr bakarken biz görürüz ki cinsiyeti USG çok net o zmn biz ekrana bakmiycaz öyle bi durumda yani. Onu nasıl ayarlayabiliriz ki

Ben bugüne kadar tek palmers kakao yağı kullandım bugün lierac kreme başladım ama karnımdan ziyade göğüslerimin yan taraflarında hafiften çatlaklar gördüm bile, artık olacağı varmış ne yapalım zaten çok kuru ciltliydim hep.

başımın ağrısından hiçbirşeye konsantre olamıyorum kızlar... sohbetiniz çok güzel ama sadece kısık gözlerle okuyabiliyorum... evde olsaydım da yatsaydım keşkeee... belki geçerdi

Bunların hepsi birebir oldu bende hatta ilk kızımda da oldu göğüs uclarim kızımda sonradan biraz karardı şimdi kararma yok yine alıntım süt gibi kremsi hamile olduğumu öğrenmeden deli gibi kasık ağrısı çektim ilk belirtim gosguslerimdeki şişlik ve ağrıydı çift günlerde gün aşırı ilişki oldu ilk zamanlar yoğun bulantı kusma oldu ekşi tuzlu ıyi geldi şimdilerde rahatladım biraz ama sonuç erkek gosteriyor ha bu arada cin rus kese konumu hep kızdı

Kızlar bu cinsiyet en kesin ne zaman belli olur hani o haftadan sonra yanılma payı olmasın biz de artık tam emin olalım o kaçıncı haftadan sonra oluyor ?

Kızlar bu cinsiyet en kesin ne zaman belli olur hani o haftadan sonra yanılma payı olmasın biz de artık tam emin olalım o kaçıncı haftadan sonra oluyor ?

salam canim necesen? hamilelik nece gedir? caaan sen hele oyrene bilmemisen? knlunde ne var?

başımın ağrısından hiçbirşeye konsantre olamıyorum kızlar... sohbetiniz çok güzel ama sadece kısık gözlerle okuyabiliyorum... evde olsaydım da yatsaydım keşkeee... belki geçerdi
bende de syrekli baw agrisi ve surekli uyku hali,uykudan derslerime konsantre olamiyorum. sinavlarima cok az kaldi ilk sinav martta ve ben uyumaktan kendimi alamiyorum

salam canim necesen? hamilelik nece gedir? caaan sen hele oyrene bilmemisen? knlunde ne var?
Eleykum salam canım şükür salamatciliqdi sen necesen balaların necedi ? Hekime getdim dedi ki oğlana oxşuyur ama deqiq deye bilmerem dedi gelen defe gelende deqiq olar dedi menim bir qızım var deye bunu da oğlan olsun istiyerem ama esas sağlam olmağıdır , bir de ilk uşaqda da hekim 18ci heftede deqiq oğlan demişdi men de day bu hefteden sonra deyişmez deye bir de soruşmamışdım doğuşta qız çıxdı ona göre bu defe o deq. inanmaq istemirem deye deqiq bilmek istiyirem göresen neçenci hefteden sonra day deyişmez

Bir arkadaşım var o da iki hamileliginde erkek belirtisi yaşadı ama biri kız biri erkek onunda ikinci kız. Yani olabiliyor bedenin yapısı ile alakalı bu bence.

can xeyirli sag salamat. he menenede bir uzist oglsn dedi soradan deyiwdi men her uziye gedende cinsiyyetini soruwurdum ki yanilmayim. bu hefte gedecem. gorum buna ne deyecek. qiz olsa iki uwaq stop ya axarinci)))) menim ureyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…