2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gittin im peki ?
Ben su an tatildeyim burda gitme sansim olmadi kontrolum 9 unda o zaman söyleyeceğim. Bende zaten kronik bas agrisi var hamilelikte ilac alamadigim icin surekli her sey tetikliyor .Parol falan mumkun degil kesmiyor .Normalde igne ,apranax ,arvelesle filan zor geciyordu .

Günaydın kızlar.... baş ağrılarımın sebebi tansiyon düşüklüğüymüş... dün ölçtürdüm 9/6 çıktı...
Geçmiş olsun canım. Benimde iki gündür hafif baş ağrım var. Tansiyonum hep 9-6 9-7 civarıdır. Hep aynı seviyede seyredince düşük sayılmıyormuş. Tuzlu ayran dengeler inşallah

şimdi tekrar ölçtürdüm normal seviyede çıktı 12/8 normal dedi hemşire... bol sıvı al dedi bakaım umarım bugünde tekrarlamaz şu an için yok birşeyim

Selam arkadaslae. Suan kullandiginiz vitamin ve demir ilaclarinda folik asit var mi. Varsa ne miktarda soyleyebilir misiniz?
Benim vitamin duosvit icinde 480 mcg folik var. Demir ferrumfort icinde 350mcg folik var. Sizinkilerde de var mi

cnm sordm gttm doktora 20 lik dismis. kan sualndrci igne hap kesicen anestezi vercem antibiyotk kullancan dedi napcami sasrdm kesemem ben sulandrcilari ya brbeime bise olursa

Kızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştü normaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum

Korkma CNN benimkide genelde pek kipirdamaz cikolata yedigimde hareket ettigini gordum yoksa ya el kaldirir ya kol kaldirir baska bise yapmaz oktorum normal dedi

Canım inşallah iyidir uyuyordur belki.keske kalb atımını sorsaydın dinleseydin.normal kontrolun ne zaman? Eger cok varsa bu endişeyle bekleme kendi doktorun bu değil heralde kendi doktoruna bi git.bizim hissettiklerimizi bebeklerimizde hissediomus, bu stresle bekleme istersen.

Canim belki uyuyodur kuzu hemen vesvese yapma. Daha muaynede boyle yapan doktorlar kimbilir dogum sirasinda nasil davraniyolar. Allah sabir versin butun hastalarina.

Canim kalp atisini takip etmistir dr rahat ol .Benim arkadasim 30.haftalarda bebek surekli yuzu koyun yatiyor ya da elleriyle yuzunu kapatiyor hareket etmiyormus .Bazi bebekler oyle oluyormus .Kiz cinsiyet icin bile 3 kere gitti yani düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…