2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

veeeee bir erkek dahaaa ikinci cocugumda oglannn bende kiz diye hayaller kurarjen ikinci oglusumu ogrendim bunada sukur allah acilarini yasatmasin kimseye insallah
Neyseki ikinci benim üçüncü napalım nasibimizde kız yok demekki hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler

Kizlar maydanoz dereotu salatalarda kullanan var mi Ben HIC bi sekilde kullanmiorum sevdigim halde yesemmi acaba bise olur mu ki

gözünaydın canım... oğlanlarda candır...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm

Hayırla ve saglikla gelsin canim .

Neyseki ikinci benim üçüncü napalım nasibimizde kız yok demekki hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
kizlar hepiniz saolun evlat yoklugunu 6 yil gordumki erkek kiz farketmz allaha cok sukur

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
merhaba Llah yardimcin olsun canim. korkmailk once katiyen stress yapma benim kizimda iki kere kanamam oldu. doktorum ilaclar falan yazdi evde tam bir ay kipirdamadan yattim. ilk kanamamda usme gittik bebegimin sag salim gorup aglaiwtim. kalbi suratli atiyordu. plasentada ayrilmavardi. ama wukur gecti ve bebegimi kucagima aldim wimdi 15 ylik. Allah bagiwlasin.amin. wimdi nasilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…